Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oćeš da svratim malo tamo kod tebe u kafanu :D
Ne mere, tebi je zabranjen ulaz u moju kahvanu. Samo podobni su dobrodošli. (tapš tapš)
Ne leži ti dobro ovaj sarkazam.....
Ču sarkazam... kakav bre sarkazam, to je gola istina! Krstarica je bila i ostala branik internetskog rodoljublja... svrati na politiku ako misliš da je sarkazam, tamo će te lako razuveriti.

Sizif: Šta kakvi su, pa dobri su stolnjaci.
Nisu doduše iscepani po sredini onoliko koliko ti voliš, a ruku na moje okruglo kameno srce nisu im ni karirane plavozelenocrvene ivice očerupane dovoljno.
Heh, moram i ovde da budem iskren: koliko god se gosti moje kafane trudili, iz petnig žila upinjali da ih isflekaju, umaste i usvinje
nije to baš onoliki nivo štroke na koji si ti navikla, ali sve ostalo na njima će zadovoljiti i najizbirljivijeg gosta, to jest TEBE! Dobro došla

Barb: Hvala. bolje te našla. (seda, i odmah počinje nervozno da se vrpolji, dlanovi su joj ledeni, lice u grču a dupence se znoji od iščekivanja... OSMEH... ulazi Koja)

Poslednja izmena:
Sizif: Šta kakvi su, pa dobri su stolnjaci.
Nisu doduše iscepani po sredini onoliko koliko ti voliš, a ruku na moje okruglo kameno srce nisu im ni karirane plavozelenocrvene ivice očerupane dovoljno.
Heh, moram i ovde da budem iskren: koliko god se gosti moje kafane trudili, iz petnig žila upinjali da ih isflekaju, umaste i usvinje
nije to baš onoliki nivo štroke na koji si ti navikla, ali sve ostalo na njima će zadovoljiti i najizbirljivijeg gosta, to jest TEBE! Dobro došla

Barb: Hvala. bolje te našla. (seda, i odmah počinje nervozno da se vrpolji, dlanovi su joj ledeni, lice u grču a dupence se znoji od iščekivanja... OSMEH... ulazi Koja)

O druže Kojote, pa kako ste?...:flert:
..pridružite nam se...:zper:

Izvinte kolega, ja koliko sam šmeknula Sizifovu kafanu, karirani stolnjaci su sasvim pa još i super...
lol.gif

Drži to kolega Sizif pod kontrolom maksimalno...
cool1.gif
Koja: Potpuno se slažem sa tvojom percepcijom, Barb. Sizifovo ćumešče je u odličnom stanju, gosti kunjaju od noćašnje terevenke negde na klupama u obližnjem parku, a i stolnjaci su štrokavi taman kol'ko treba.

Elem, hvala na pitanjcu, Barb, dobro sam, mada mi glava još uvek pomalo zvoni od trodnevnog nameštanja rezultata na izborima, ali računam proći će do večeras.
A kako li je mojoj Veštici, naslućujem samo.
Nju mora da mnogo boli od onolikog jahanja, što na metli a što na svoja dva aliasa sa kojima za svoju priču glasa. :lol:

Poslednja izmena:
Koja: Potpuno se slažem sa tvojom percepcijom, Barb. Sizifovo ćumešče je u odličnom stanju, gosti kunjaju od noćašnje terevenke negde na klupama u obližnjem parku, a i stolnjaci su štrokavi taman kol'ko treba.

Elem, hvala na pitanjcu, Barb, dobro sam, mada mi glava još uvek pomalo zvoni od trodnevnog nameštanja rezultata na izborima, ali računam proći će do večeras.
A kako li je mojoj Veštici, naslućujem samo.
Nju mora da mnogo boli od onolikog jahanja, što na metli a što na svoja dva aliasa sa kojima za svoju priču glasa. :lol:

U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno...:mrgreen:

hmm..ko li izmisli takvu glupost da mi je znati...:lol:

Kako ko li izmisli takvu glupost?
Pored mene živog niko nikada neće moći da smisli ništa pokvarenije, perverznije i gluplje, utuvi to, nemoj da ti ja utuvljujem!!! :malav:

(što na svoja dva aliasa
sa kojima za svoju priču glasa)

Jesi li utuvila? :lol:

Kojo bre, skoncentriši se...mislila sam na glupu poštapalicu "u ljubavi i ratu itd..."...:lol:

A tvoje gluposti su zanimljive pa ti je oprošteno...:mrgreen:

Ma pitam se samo da li Barbi ovde vodi ljubav ili rat :think:
Mada da budem iskrena ona bi trebala ovde da čisti ostatke sa bojnog polja, ebi ga Barbi, takav ti opis posla :D
A možda kirbi zaribo pa ne može a od metle se odvikla, eeeee šta ti je napredak civilizacije :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back