- Poruka
- 9.849
Biva da je tako nekako.
Jeroh , vidi lepote, opusti se, na zakeraj, jer zivor ide dalje, osmisli nesto, Lepo u zivotu, i ne nasedaj na provokacije,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biva da je tako nekako.

Kada bih mogao birati kako ću okončati sa životom izabrao bih ono...da to bude ...na zadatku ...em bude lepo em trenutno odapneš...a kojeg crnjaka...![]()
bolje da ne pisem nistabolje da ne pisem nista
Tako je i poslusaj pravu izvornu muziku:
....
Tako je i poslusaj pravu izvornu muziku:
[videeo]

Dobro Gogili zasto te to zanima?
da preracunas sta![]()

Vidim ja da će a kraju svih lutaja po veri od tebe biti dobar pravoslavni vernik...Solidan etno zvuk...![]()
Jeroh , vidi lepote, opusti se, na zakeraj, jer zivor ide dalje, osmisli nesto, Lepo u zivotu, i ne nasedaj na provokacije,![]()
E to što ti hoćeš nije ljubav
Ti bi da skončaš u toku astalisanja![]()
bolje da ne pisem nista
nego clanak u novinama o JS moji prijatelji![]()

Poželeću vam sada laku noć.
Nisam ni htela da se baš ovoliko zadržim ali tako neke okolnosti me zadržaše na temi.
Pa laku noć ......
Tradicionalista nikada, ali Pravo slaviti da, Bog trazi milosrdje, a ne zrtve paljenice.
Da li je moguće da ga nisam primetio...
- - - - - - - - - -
Nisam ni ja nameravao ovoliko ostati...ali ...hebene okolnosti učiniše svoje...
Laku noć Gogi...
![]()
- - - - - - - - - -
Tražio je i te žrtve paljenice i voleo ...miris ugodni ali...kasnije se malo predomislio. No nećemo o tome ovde...
Laku noć tebi i...Moni naravno...
Ništa mi nije bilo u planu da računam ali kad već nabaci takvo pitanje ..... hmmmmm ima tu nešto sumnjivo![]()
![]()

Da li je moguće da ga nisam primetio...
- - - - - - - - - -
Nisam ni ja nameravao ovoliko ostati...ali ...hebene okolnosti učiniše svoje...
Laku noć Gogi...
![]()
- - - - - - - - - -
Tražio je i te žrtve paljenice i voleo ...miris ugodni ali...kasnije se malo predomislio. No nećemo o tome ovde...
Laku noć tebi i...Moni naravno...

Kakva je to kafana kad u njoj ne može da se palamudi?Kafana ociscena od nepotrebnih postova..Kazne su podeljene
Opomenuti ste od moderatora i molim vas da ne pravite nepotrebne probleme
i da nastavite u primerenom tonu dalju diskusiju na ovoj temi...hvala
Svaka zemlja je slika svog naroda, tako je i Srbija onakva kakav joj je narod.
Narod ovih severnih zemalja kroz porez plati skolovanje svoje dece, samo sto njihova drzava (a drzava je narod) taj novac ne potrosi na korupciju i politicke poene, vec taj novac ulozi u razvoj i buducnost svoje zemlje.
Ima i njihov sistem nedostataka, i kod njih postoji odredjen procent stanovnistva koji ceo svoj zivot provede na tudjoj grbaci, ali nijedan sistem nije savrsen, jer dzaba zakoni i pravila ako ih narod ne sledi.
I meni je taj podatak fascinantan, naročito imajući u vidu šarenolikost učenika Matematičke gimnazije... toliko različitih rasa, nacija, vera i opet nema ni rasizma ni nacionalizma...A da...u Matematičkoj gimnaziji u Beogradu sve vrvi od insistiranja na verskim, nacionalnim, rasnim i polnim razlikama....

I meni je taj podatak fascinantan, naročito imajući u vidu šarenolikost učenika Matematičke gimnazije... toliko različitih rasa, nacija, vera i opet nema ni rasizma ni nacionalizma...![]()
..Nema tamo Crnogoraca. Šta će im matematike na pravima i menadžmentu?nije valjda matemacika gimnazija rezervisana samo za srbe ili hrvate ili crnogorce..ima gi raznih nacija....

Pitam se... ima li tamo veronauke i koliko...
- - - - - - - - - -
Nema tamo Crnogoraca. Šta će im matematike na pravima i menadžmentu?![]()

Kafana ociscena od nepotrebnih postova..Kazne su podeljene
Opomenuti ste od moderatora i molim vas da ne pravite nepotrebne probleme
i da nastavite u primerenom tonu dalju diskusiju na ovoj temi...hvala
Pitam se... ima li tamo veronauke i koliko...
- - - - - - - - - -
Nema tamo Crnogoraca. Šta će im matematike na pravima i menadžmentu?![]()
Kakva je to kafana kad u njoj ne može da se palamudi?
Zar još uvek postoji verbalni delikt i zabrana na slobodno izražavanje mišljenja?
Razmisli o ovome a ne samo da nekritički slediš ustaljene dogme.
Šta je to toliko sveto da se o tome ne može imati slobodno mišljenje? Ko nije sposoban da prihvati realnost kakva jeste nek se ubije ili neka se leči.
Slobodno mišljenje podrazumeva da ti se neće dopasti sve što pročitaš ili čuješ.
A gde da ljudi izraze svoje slobodno mišljenje ako ne na forumu. I to još u kafani.

хахахаха
зар вама модераторима не досади да користите једну те исту лаж годинама?