Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to po onoj narodnoj, sto trezan misli to pijan govori..tj palamudi :mrgreen:

Iznosenje svoga misljenja se podrazumeva,samo bez nepotrebnih reci koje su uvredljive
i moje je da opomenem, a da li cete prihvatiti to ili ne je vase, na vasu odgovornost

Eh Nina, navikli na selektivno sredjivanje stvari i gle čuda obično nekako se oni izvuku, pa im sad tvoj način rada smeta.
Veče Nina :zag:

Veče jeste ali da li će biti dobro ovde na forumu, videćemo :kafa:
Nadam se da hoće ....

- - - - - - - - - -

Zar već?

Ti to po onoj narodnoj, sto trezan misli to pijan govori..tj palamudi :mrgreen:

Iznosenje svoga misljenja se podrazumeva,samo bez nepotrebnih reci koje su uvredljive
i moje je da opomenem, a da li cete prihvatiti to ili ne je vase, na vasu odgovornost

Misliš ono...u smislu slobodoumlja...:think:

Veće Ninček...

i jedna malo neobična pesmica...

- - - - - - - - - -

Ala si bio pričljiv...:whistling:

Laku noć i tebi...

Suncetižarko alah ovde sve pršti od kulture, slobodoumlja, čojstva, junaštva i patriJotizma... Aj' nek' je u zdravlje.

Oćeš da svratim malo tamo kod tebe u kafanu :D
Dovoljno je samo da pitam zašto ti duva promaja kroz kafanu i da svi poiskaču da brane teritoriju kao da sam krenula u osvajačke ratove a oni veliki patriote :zcepanje:
Ne leži ti dobro ovaj sarkazam.....

- - - - - - - - - -

Jeroh..da si mi muz kojim slucajem i da zivim sa tobom ..ja bih te ubilaaaa........:zcepanje:

mame mi..:mrgreen:

A zamisli da krenete da se svadjate i on izbaci tvoju rečenicu koju si rekla još pre dve godine, naravno sve uredno snimljeno i narezano na CD kao dokaz :zcepanje:

Oćeš da svratim malo tamo kod tebe u kafanu :D
Dovoljno je samo da pitam zašto ti duva promaja kroz kafanu i da svi poiskaču da brane teritoriju kao da sam krenula u osvajačke ratove a oni veliki patriote :zcepanje:
Ne leži ti dobro ovaj sarkazam.....

- - - - - - - - - -

A zamisli da krenete da se svadjate i on izbaci tvoju rečenicu koju si rekla još pre dve godine, naravno sve uredno snimljeno i narezano na CD kao dokaz :zcepanje:

Ne smem ni da zamislim...:mrgreen:

Jeroh, sorry, ali na tapetu si ...cisto zenski razgovori...:zcepanje:

A kako sada nema svadje ima jedan postić koji mi je u svoje vreme dao osnov da poverujem da nije baš sve crno na ovom forumu...

Koji si ti kralj :zcepanje:
Ako nekada budem zaboravila šta sam pisala pre dve godine barem ću znati koga da pitam da me podseti :zcepanje:

Sada ozbiljno .....
Nina je ok a ja retko kog moda hvalim, valjda će i ove dve nešto naučiti od nje, krajnje je vreme.

p.s. nemoj neko da je brisao, imam prava na slobodoumlje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back