Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeroh , vidi lepote, opusti se, na zakeraj, jer zivor ide dalje, osmisli nesto, Lepo u zivotu, i ne nasedaj na provokacije, :kafa:

Pa skoro sve što sam u životu trebao osmisliti...to sam učinio...Kroz ceo svoj život do sada nikada nisam dopustio sebi da mi život izmiče, da ga ne živim. Nikada sebi dopustio nisam ono, da samo postojim a da budem u prividu uverenja da je to život. I zato nemam nikakvih frustracija i zato ne mogu kriviti bilo koga ili bilo šta kada na kratko u nekim retkim situacijama zbog nečega i nisam baš nešto zadovoljan. I nikada se nisam tešio sa onim u smislu takva mi je sudbina, jer sudbina ako postoji ne vuče mene za sobom ..već ja nju. A moto mi je ono Aristotelovo...

''Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti.''​

- - - - - - - - - -

E to što ti hoćeš nije ljubav :D
Ti bi da skončaš u toku astalisanja :D

Ma više bih voleo da to bude u toku krevetisanja. U toku astalisanja bih bio ono na nogama...a kod krevetisanja bih samo ...otišao...

- - - - - - - - - -

:fdlan: bolje da ne pisem nista

Ma napiši nešta...pa neka ide život...

nego clanak u novinama o JS moji prijatelji :)

Da li je moguće da ga nisam primetio...:think:

- - - - - - - - - -

Poželeću vam sada laku noć.
Nisam ni htela da se baš ovoliko zadržim ali tako neke okolnosti me zadržaše na temi.
Pa laku noć ......

Nisam ni ja nameravao ovoliko ostati...ali ...hebene okolnosti učiniše svoje...

Laku noć Gogi...

24.gif.pagespeed.ce.5N6dOBHV2R.gif

- - - - - - - - - -

Tradicionalista nikada, ali Pravo slaviti da, Bog trazi milosrdje, a ne zrtve paljenice.

Tražio je i te žrtve paljenice i voleo ...miris ugodni ali...kasnije se malo predomislio. No nećemo o tome ovde...

Laku noć tebi i...Moni naravno...

Ništa mi nije bilo u planu da računam ali kad već nabaci takvo pitanje ..... hmmmmm ima tu nešto sumnjivo :think: :zper:

tebi je sve sumnjivo :lol: :uja:

- - - - - - - - - -

Da li je moguće da ga nisam primetio...:think:

- - - - - - - - - -

Nisam ni ja nameravao ovoliko ostati...ali ...hebene okolnosti učiniše svoje...

Laku noć Gogi...

24.gif.pagespeed.ce.5N6dOBHV2R.gif

- - - - - - - - - -

Tražio je i te žrtve paljenice i voleo ...miris ugodni ali...kasnije se malo predomislio. No nećemo o tome ovde...

Laku noć tebi i...Moni naravno...

evo pa procitaj sutra clanak http://www.telegraf.rs/vesti/134412...to-ne-dajemo-krv-i-ne-slavimo-rodjendane-foto

:uja:

laku noc

Kafana ociscena od nepotrebnih postova..Kazne su podeljene
Opomenuti ste od moderatora i molim vas da ne pravite nepotrebne probleme
i da nastavite u primerenom tonu dalju diskusiju na ovoj temi...hvala
Kakva je to kafana kad u njoj ne može da se palamudi?
Zar još uvek postoji verbalni delikt i zabrana na slobodno izražavanje mišljenja?
Razmisli o ovome a ne samo da nekritički slediš ustaljene dogme.
Šta je to toliko sveto da se o tome ne može imati slobodno mišljenje? Ko nije sposoban da prihvati realnost kakva jeste nek se ubije ili neka se leči.
Slobodno mišljenje podrazumeva da ti se neće dopasti sve što pročitaš ili čuješ.
A gde da ljudi izraze svoje slobodno mišljenje ako ne na forumu. I to još u kafani.

Svaka zemlja je slika svog naroda, tako je i Srbija onakva kakav joj je narod.
Narod ovih severnih zemalja kroz porez plati skolovanje svoje dece, samo sto njihova drzava (a drzava je narod) taj novac ne potrosi na korupciju i politicke poene, vec taj novac ulozi u razvoj i buducnost svoje zemlje.

Ima i njihov sistem nedostataka, i kod njih postoji odredjen procent stanovnistva koji ceo svoj zivot provede na tudjoj grbaci, ali nijedan sistem nije savrsen, jer dzaba zakoni i pravila ako ih narod ne sledi.

e bas da je drzava srbija narod nije tako...rece jedan vazni politicar nedavno narod neka crkne a vi u drzavi snadjite se kako znate i umete...;)

- - - - - - - - - -

ti mora da si drmno jednu medovacu pa si tako sladak nocaske..:D

Kakva je to kafana kad u njoj ne može da se palamudi?
Zar još uvek postoji verbalni delikt i zabrana na slobodno izražavanje mišljenja?
Razmisli o ovome a ne samo da nekritički slediš ustaljene dogme.
Šta je to toliko sveto da se o tome ne može imati slobodno mišljenje? Ko nije sposoban da prihvati realnost kakva jeste nek se ubije ili neka se leči.
Slobodno mišljenje podrazumeva da ti se neće dopasti sve što pročitaš ili čuješ.
A gde da ljudi izraze svoje slobodno mišljenje ako ne na forumu. I to još u kafani.

Ti to po onoj narodnoj, sto trezan misli to pijan govori..tj palamudi :mrgreen:

Iznosenje svoga misljenja se podrazumeva,samo bez nepotrebnih reci koje su uvredljive
i moje je da opomenem, a da li cete prihvatiti to ili ne je vase, na vasu odgovornost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back