- Poruka
- 77.927
tebi se neće svideti, jer je uređenaNikada nisam bila ali otici cu i tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi se neće svideti, jer je uređenaNikada nisam bila ali otici cu i tamo
svidece mi se drustvo sa kojim cu oticitebi se neće svideti, jer je uređena![]()
Ma imam nesto da zavrsim za posao, doneo sa posla komp kuci, da mogu da radim od kuceNego sta ces raditi svih ovih dana bez njih?
I zasto ti nisi sa njima otisao?

forumasi ovde sa nama da ti brze prodje vremeMa imam nesto da zavrsim za posao, doneo sa posla komp kuci, da mogu da radim od kuce
No tesko ce mi biti samom, svakako, jos mi kazu da ih ne cimam mnogo na viber![]()
ne znam..nadam se da Arijana nije baš takva a ako jeste da možemo da je popravimo da bude i ona jednog dana kao osoba koja je skočila u reku da spase neprijatelja...ljudi se menjaju kad ih tretiraraš ljubavlju i poštovanjem..kad se svađaš s njima postaju još gori a i sam se truješ negativnim osećanjima i postaješ gori nego što si bio...ne kažem da čovek ne treba da ispoljava bes kad ga ima i da nekad agresivno da brani svoje stavove, ali postoji granica između nužne samoodbrane i pokušaja da se neko unizi, istisne, otera što dalje iz svoje realnosti...mislim da kad bi je tretirala kao prijatelja ona bi vremenom počela tako i da se ponaša...dok god je vidiš kao neprijatelja ona će da se ponaša kao što se ponaša...ako ne možeš da je tretiraš kao prijatelja ignoriši je zarad dobre atmosfere u kafani....imam jednu pricicu
svadjaju se dve osobe ono stalno i dok jedna osoba onako fino se svadja druga sve nesto psuje vredja
jedan dan stojeci tako kod reke dok su se besomucno raspravljali upadne ova osoba sto je fina u reku
onaj sto stalno psuje i pljuje uskoci u reku i ako je neplivac rizikujuci svoj zivot da pomogne
borio se borio i uspeo da spasi osobu sa kojom se svaki dan raspravlja
kada su izasli iz ovde on rece
- Hvala ti Boze sto sam uspeo da spasim jednu osobu
Neko vreme zivese u miru al opet zbog razlicitog pogleda na svet nastavise da se raspravljaju
Jedan dan opet nadjose se pored reke aal ovog puta ovaj sto psuje okliznu se i upade u reku
Dok se davio i molio za pomoc ova fina i dobra osoba stojase na obali i zahvaljivase Bogu recima
- Hvala ti Boze sto si unistio zlo, usliso si moje molbe ...
E @hm337 to ti je taj rad
Ti i dalje ne kapiras poentu ili bez uvrede ne mozes ..ne znam..nadam se da Arijana nije baš takva a ako jeste da možemo da je popravimo da bude i ona jednog dana kao osoba koja je skočila u reku da spase neprijatelja...ljudi se menjaju kad ih tretiraraš ljubavlju i poštovanjem..kad se svađaš s njima postaju još gori a i sam se truješ negativnim osećanjima i postaješ gori nego što si bio...ne kažem da čovek ne treba da ispoljava bes kad ga ima i da nekad agresivno da brani svoje stavove, ali postoji granica između nužne samoodbrane i pokušaja da se neko unizi, istisne, otera što dalje iz svoje realnosti...mislim da kad bi je tretirala kao prijatelja ona bi vremenom počela tako i da se ponaša...dok god je vidiš kao neprijatelja ona će da se ponaša kao što se ponaša...ako ne možeš da je tretiraš kao prijatelja ignoriši je zarad dobre atmosfere u kafani....
a kakvane znam..nadam se da Arijana nije baš takva

žao mi je...i nadam se da će se @Agatha vratiti u kafanu...vas dve umete da napravite dobru domaćinsku atmosferu u kafani...ja se jedino borim za to da svakog ko je na forumu tretiramo sa poštovanjem a kad neko na poštovanje uzvraća nepoštovanjem onda je na moderatorima da reaguju....vi ste više u stilu poštovanje onom ko po vašoj proceni zaslužuje poštovanje..tu se razlikujemo..Ti i dalje ne kapiras poentu ili bez uvrede ne mozes ..
Onaj ko nekome zeli zlo u toj meri da je u stanju moliti boga za tako nesto uopste mi nije potreban u mom okruzenju, pricam o reali.
Niti smatram sebe samaricaninom pa da sad bas ja mogu popravljati ljude po svetu.
Poenta je da si ti dosao i poceo kritikovati nekoga nemajuci pojma o sijaset sitnica koje su u pozadini. Meni reci nisu toliko bitne koliko namera ..
A pogledaj celom pricom sta si postigao ..
Agata ne dolazi ..
Ja nisam htela uci sinoc da bih vam stvorila lepu energiju u kafani al koliko primetih niko nije pisao
Ovde si i ti da se druzis caskas al ako sebi das za pravo da stalno nekog kritikujes znaj da ces postati i ti meta toga.
Ako je tebi ok da neko moli Boga da se nekom desi zlo onda ja nemam sta sa tobom na ovu temi vise da raspravljam samo mogu reci da si me onda neprijatno iznenadio
Ne mozes je popraviti nikako, osim da se ne mesas u konflikt. Recimo pristupio si pogresnoj strani da popravljas.ne znam..nadam se da Arijana nije baš takva a ako jeste da možemo da je popravimo da bude i ona jednog dana kao osoba koja je skočila u reku da spase neprijatelja...ljudi se menjaju kad ih tretiraraš ljubavlju i poštovanjem..kad se svađaš s njima postaju još gori a i sam se truješ negativnim osećanjima i postaješ gori nego što si bio...ne kažem da čovek ne treba da ispoljava bes kad ga ima i da nekad agresivno da brani svoje stavove, ali postoji granica između nužne samoodbrane i pokušaja da se neko unizi, istisne, otera što dalje iz svoje realnosti...mislim da kad bi je tretirala kao prijatelja ona bi vremenom počela tako i da se ponaša...dok god je vidiš kao neprijatelja ona će da se ponaša kao što se ponaša...ako ne možeš da je tretiraš kao prijatelja ignoriši je zarad dobre atmosfere u kafani....
naravno da nije ok neko ko moli Boga da se drugom desi zlo...takva osoba ima ozbiljnih problema sa onim u šta veruje da je Bog, sa time šta je dobro i šta je zlo... Ona se moleći se Bogu da vrati zlo onima koji joj upućuju zlo vlada po onom starozavetnom oko za oko zub za zub..Isusova poruka mislim još nije baš stigla do nje... Biblija ume da zbuni ljude i napravi od njih fanatike vere...Ako je tebi ok da neko moli Boga da se nekom desi zlo onda ja nemam sta sa tobom na ovu temi vise da raspravljam samo mogu reci da si me onda neprijatno iznenadio
Slažem se. A kao drugo Gogili ima problem i sa mojim postovima, da ne kažem: sa mnom.ne znam..nadam se da Arijana nije baš takva a ako jeste da možemo da je popravimo da bude i ona jednog dana kao osoba koja je skočila u reku da spase neprijatelja...ljudi se menjaju kad ih tretiraraš ljubavlju i poštovanjem..kad se svađaš s njima postaju još gori a i sam se truješ negativnim osećanjima i postaješ gori nego što si bio...ne kažem da čovek ne treba da ispoljava bes kad ga ima i da nekad agresivno da brani svoje stavove, ali postoji granica između nužne samoodbrane i pokušaja da se neko unizi, istisne, otera što dalje iz svoje realnosti...mislim da kad bi je tretirala kao prijatelja ona bi vremenom počela tako i da se ponaša...dok god je vidiš kao neprijatelja ona će da se ponaša kao što se ponaša...ako ne možeš da je tretiraš kao prijatelja ignoriši je zarad dobre atmosfere u kafani....
Pisao je o moni ne o meni u ovom postu koji si citirao hahahaSlažem se. A kao drugo Gogili ima problem i sa mojim postovima, da ne kažem: sa mnom.
A ja nemam problema ni sa kim, pa onda se nameće pitanje samo po sebi ako je u ovoj priči Gogiliiiii pozitivan lik, kako onda ima problem sa više ljudi?
@aeternum čisto da vidiš moje mišljenje.

Jehova sprema ArmagedonJehove mi ovde se baš zakuvalo!

Moli boga da uništi zlo a pod zlo smatra sve one što nisu JSPa kako napreduje sa pripremama?
Jehovini svedoci
Javascript

Aaaa Џехова витнисиз, ух тешки смарачи!Jehovini svedoci
Mozda ti njih smarasAaaa Џехова витнисиз, ух тешки смарачи!

Ja njih, pa oni meni zvone na vrata ne ja njima!Mozda ti njih smaras![]()