aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.237
Otkud znas da su oniJa njih, pa oni meni zvone na vrata ne ja njima!
vec dve god se ne ide na vrata dakle

a ako razgovaras sa njima a ne zanima te sam si kriv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znas da su oniJa njih, pa oni meni zvone na vrata ne ja njima!

Eto neke koristi od koronePa lepo od njih što su ukinuli taj ružan običaj da ljudima zvone na vrata!
Da li je trebao i Isus da se upristoji kada je ljudima propovedao hriscanstvo...A to je zbog korone? A ja taman pomislio da su se JW konačno upristojili...
jedino ako ovde odluce da se samoubijajuĐe ste, vjernici?Oće li biti fajta noćas?
ovo ti je poslednje upozorenje pred dodelu kartona o nazivu kafanejedino ako ovde odluce da se samoubijaju
neki vernici žele na odmor koliko vidimĐe ste, vjernici?Oće li biti fajta noćas?
Isus je verovao i da neće proći naraštaj koji ga sluša a da Carstvo Božije ne stigne na Zemlju... a @CarstvoBožije tek skoro stigao na Zemlju i eno ga priča o kraju sveta na temi Žig Zveri..A sad pitanje za Hm-a ako su svi jednaki kako to Isus poredi ko je veci ko manju u Carstvu Nebeskom?

| Luka 21,31 | Tako i vi kad vidite ovo da se zbiva, znajte da je blizu carstvo Božije. |
| Luka 21,32 | Zaista vam kažem da ovaj naraštaj neće proći dok se ovo sve ne zbude. |
| Matej 11,11 | Zaista vam kažem: ni jedan između rođenijeh od žena nije izišao veći od Jovana Krstitelja; a najmanji u carstvu nebeskome veći je od njega. |
to je ta igra reči..najmanji je najveći...to jest onaj sa najmanje sujete je najdalje stigao u carstvu nebeskom to jest u duhovnom razvoju...to ne znači da više vredi od drugih nego je ranije dostigao taj cilj...46 Yeshua said: From Adam to John the Baptist, no one born of woman is higher than John the Baptist. Thus his eyes will not be destroyed. But I have said: Whoever among you becomes small will know the Kingdom, and be higher than John
Dakle poredi ko je manji ko je veci. Jasna gradacija po vrednosti...o je ta igra reči..najmanji je najveći..
za koga? koga ćeš da banuješ?Šta je bolje, Mataruška ili Vrnjačka banja?

Za sad nikog nego pitam za ubuduće.za koga? koga ćeš da banuješ?![]()

ma banuj nekog...evo @bmaxa mi postavlja nezgodna pitanja...banuj ga da ne moram da mu odgovorimZa sad nikog nego pitam za ubuduće.![]()

Bmaxa se uživio u ulogu Sokrata.ma banuj nekog...evo @bmaxa mi postavlja nezgodna pitanja...banuj ga da ne moram da mu odgovorim![]()
Bog može da poredi a čovek ne može i ne treba. Jer čovek nema uvid u nečiju celu predistoriju (uključujući sve prethodne živote) i uvid u srce i sve misli čoveka...Dakle poredi ko je manji ko je veci. Jasna gradacija po vrednosti...
može u zvonačkoj banji (pirot)Šta je bolje, Mataruška ili Vrnjačka banja?

Meni treba neka maserka da me uvalja u ljekovito blato.Ja znam kome bi prijala banja...![]()
Cim moze da vrednuje, znaci ima sta da vrednuje, eto gradacije po sujetiBog može da poredi a čovek ne može i ne treba. Jer čovek nema uvid u nečiju celu predistoriju (uključujući sve prethodne živote) i uvid u srce i sve misli čoveka...

al ti si dokaz samoubijanja dolazeći ovde, osim tebe ne znam nikogjedino ako ovde odluce da se samoubijaju
ja sam besmrtna i besmrtni se ne mogu ubitial ti si dokaz samoubijanja dolazeći ovde, osim tebe ne znam nikog![]()

sujeta je kad ti kao čovek vrednuješ..Bog može jer zna sve o svakome...ti i ja ne znamo pa ne trebamo to da radimo nego samo da upoređujemo sebe sa sobom od ranije...Cim moze da vrednuje, znaci ima sta da vrednuje, eto gradacije po sujeti![]()