- Poruka
- 77.429
da, ti si ona meduza i ona je besmrtna dok je neko ne pojedeja sam besmrtna i besmrtni se ne mogu ubiti
dakle zna se ko moze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ti si ona meduza i ona je besmrtna dok je neko ne pojedeja sam besmrtna i besmrtni se ne mogu ubiti
dakle zna se ko moze![]()
banuj sam sebe pa onda možeš u banju gde ima maserka da te uvalja u lekovito blatoMeni treba neka maserka da me uvalja u ljekovito blato.
ja ću pomoći kolegi, samo ne znam baš tačno kakvu maserku tražibanuj sam sebe pa onda možeš u banju gde ima maserka da te uvalja u lekovito blato![]()
nemamo a ni on nas
ja ću pomoći kolegi, samo ne znam baš tačno kakvu maserku traži
maserku ili maserku![]()
Ne, ali možemo da mu brišemo poruke.
Pa ne znam kako onda po firmama postala praksa evaluacija radnika... ceo zivot je evalucaija, ako ne poslovne sposobnosti onda procenjujessujeta je kad ti kao čovek vrednuješ..Bog može jer zna sve o svakome...ti i ja ne znamo pa ne trebamo to da radimo nego samo da upoređujemo sebe sa sobom od ranije...
tebi treba neka banja u Tajlandumaserku
![]()
Ne može bez svetog arhimoderatorskog sabora.moze vas rasciniti![]()
pa kad je jači od tvog jehovemoze vas rasciniti![]()
firma ima kriterijum da maksimizira profit i u skladu sa time definisane vrednosti i misiju firme...ko se uklapa u to ulazi u firmu i ostaje u firmi...to ne znači da oni koji ne prođu tu evaulaciju ili dobiju otkaz vrede manje kao bića...Pa ne znam kako onda po firmama postala praksa evaluacija radnika... ceo zivot je evalucaija, ako ne poslovne sposobnosti onda procenjujes
kakav je neko covek. Nista, ali nista nije bez procenjivanja, ni partner ni drug ni kolega. Ako smo svi isti onda su sve partnerke podjednako dobre
i onda tu nema dileme, ako si sam problem je do tebe...
Zamisli da maserka ima veći nego ja.tebi treba neka banja u Tajlandu![]()
samo da paziš da maserka nema adamovu jabučicu![]()
misliš EGO?Zamisli da maserka ima veći nego ja.![]()
ajde obriši mu neku poruku da nam demonstriraš da možešNe, ali možemo da mu brišemo poruke.![]()
Superegomisliš EGO?
može, samo se ne buni kad mu brišešajde obriši mu neku poruku da nam demonstriraš da možeš![]()
Stvar je u tome da razlicita vrednovanja, nazivas razlicitim imenima, ali to tvoje jednaki kao bica, nema ko da vrednuje, to ne radi ni Bog.firma ima kriterijum da maksimizira profit i u skladu sa time definisane vrednosti i misiju firme...ko se uklapa u to ulazi u firmu i ostaje u firmi...to ne znači da oni koji ne prođu tu evaulaciju ili dobiju otkaz vrede manje kao bića...
čovek ima kriterijume odnosno prioritete šta mu je bitno kod drugih ljudi i u skladu sa tim ličnim vrednosnim sistemom bira partnera...to neznači da su oni koje ne odabere ili odbije manje vrednosti nego da se ne uklapaju u profil ličnosti kakav on traži...
jeste tab je jakpa kad je jači od tvog jehove
jeste i ima bradu i brkovejeste tab je jak![]()
a jel ima sedu dugu kosu, zlatnu krunu, žezlo i presto na forumskim nebesima?jeste i ima bradu i brkove