- Poruka
- 16.558
i to ti daje pravo da vredjas?Ali ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.
pa sto onda brises totalno bezazlene provokacije na tvoj racun?
sujeta je opasna stvar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to ti daje pravo da vredjas?Ali ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.
nisi. ali si ovde sa svojim osećanjima i mislima..kad te neko uvredi može opet da zaboliAli ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.
Ma ja sam i samoj sebi brisala postoveJa znam da Nina ne brise postove gde nju neko vredja, ispod casti joj je i ja to shvatam i podrzavam.
Ja kao zelena takodje nikada nisam brisala postove ako bi mene neko uvredio. Ako mi kolegu neko vredja e to sam uvek brisala ali su i kolege mene cuvale.
Uvek sam imala ekipu sa kojom sam se odlicno slagala i o svemu dogovarala.
Tab je tvoje posljednje utočište. HahahAl zato tab brise ono sto drugi nece
a ti sto ne brisu uvrede zna se takvi su i sami
![]()
Ne vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?nisi. ali si ovde sa svojim osećanjima i mislima..kad te neko uvredi može opet da zaboli
Jeste.Tab je tvoje posljednje utočište. Hahah
Ima tu i kada preko astrala povuces ceo lanac asocijacija, recimo na forumu. Kolektivno nesvesno i te stvariNapisao si shakti pakt pa me zbunilo
O da, toga sam se naprimala od mojih lama jer bez toga ne mogu da se rade naše prakse
Mi to zovemo transmisija kad majstor direktno prenese učenicima stanje svesti bez kog nam meditacija ne bi imala efekta
zato nikada neces biti dobar moderator jer ne shvatas forumaseNe vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?
Ali ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.
ma ja se drzim onogIma tu i kada preko astrala povuces ceo lanac asocijacija, recimo na forumu. Kolektivno nesvesno i te stvari![]()
Ne valja da se spominje?Jeste.
a ono nisam na tebe mislila nego necu da imenujem
e vidiznas kako
mene uopste ne moze pogoditi pisanje nekog ko mi nije nista ni po jednoj osonovi ali sa druge strane sto bi npr. ja tamo nekom tek tako precutno dozvoljavala da me vredja
smatras da si nedodirljiv i da mozes pisati sve i svasta e pa da vidimo kako reagujes kada se tebi tako nesto napise
ne valja prizivati zloNe valja da se spominje?![]()
ja se ne vređam lako ni u stvarnom životu...ali je moj account ovde predstavnik mene u ovom virtuelnom svetu...Ne vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?
Uvreda je napad na ego, i iziskuje reakciju. Onda to ide ko lavina ako neko ne zaustavi ;pAli ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.
ja se ne koljem nisakime vidi
ti i mona se "koljete" godinama.
ko je prvi počeo sećaš li se?![]()
Meni se to najnormalnije dešava kad je harmonična atmosferaIma tu i kada preko astrala povuces ceo lanac asocijacija, recimo na forumu. Kolektivno nesvesno i te stvari![]()
Account je svetinja.ja se ne vređam lako ni u stvarnom životu...ali je moj account ovde predstavnik mene u ovom virtuelnom svetu...
jooj a ti kao ne hahahahahahe vidi
ti i mona se "koljete" godinama.
ko je prvi počeo sećaš li se?![]()
Ego naš nasušni.Uvreda je napad na ego, i iziskuje reakciju. Onda to ide ko lavina ako neko ne zaustavi ;p
okNe vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?
Ne vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?
Pa e. Ti u suštini ne znaš ko sam ja. Možda sam internet bot.ok
i ja sad kaže nezgodni je čkapi, nisam tebe vređao već tvoj nalog?![]()
al kaznjava sto mu se vredja profil hahahahahahDakle, Nezgodni nije osoba sa imenom, prezimenom, emocijama. Nezgodni je nalog. Hmm...ono jes' , ja čak imam i jednu pesmicu nastali upravo zbog takvih i sličnih izjava," nisam ja stvarno ovakav, to je samo ovde tako" ... Lično mislim da ono najmanje vidljivo u reali, ovde očas ispliva...i da smo upravo to što jesmo, možda i naša najgora strana.