Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam da Nina ne brise postove gde nju neko vredja, ispod casti joj je i ja to shvatam i podrzavam.
Ja kao zelena takodje nikada nisam brisala postove ako bi mene neko uvredio. Ako mi kolegu neko vredja e to sam uvek brisala ali su i kolege mene cuvale.
Uvek sam imala ekipu sa kojom sam se odlicno slagala i o svemu dogovarala.
Ma ja sam i samoj sebi brisala postove
Više puta
Ili čak dobrog moda sa Književnosti molila da me obriše da ne trujem druge nedužne
Ja samo želim da me ne gnjave
I da me stave na ignor
Al džaba!

Napisao si shakti pakt pa me zbunilo
O da, toga sam se naprimala od mojih lama jer bez toga ne mogu da se rade naše prakse
Mi to zovemo transmisija kad majstor direktno prenese učenicima stanje svesti bez kog nam meditacija ne bi imala efekta
Ima tu i kada preko astrala povuces ceo lanac asocijacija, recimo na forumu. Kolektivno nesvesno i te stvari :P

Ali ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.

Kao i da jesam. Ono čega bih se stidela sa imenom i prezimenom, ne činim ni anonimno, ono sam što sam, sa šeširom i bez njega :)
U reali sam možda i žučnija u nekim diskusijama, jer tu me ipak ljudi poznaju, ali i tad jako vodim računa da ne uvredim, ili gađam ispod pojasa. Reči su čudo, i melem i mač. Bolje ih je ne izreći nego naneti njima uvredu, bol, šta god negativno... Izvini ne pomaže. Izrečeno se ne povlači.

znas kako
mene uopste ne moze pogoditi pisanje nekog ko mi nije nista ni po jednoj osonovi ali sa druge strane sto bi npr. ja tamo nekom tek tako precutno dozvoljavala da me vredja
smatras da si nedodirljiv i da mozes pisati sve i svasta e pa da vidimo kako reagujes kada se tebi tako nesto napise
e vidi
ti i mona se "koljete" godinama.
ko je prvi počeo sećaš li se? :D

e vidi
ti i mona se "koljete" godinama.
ko je prvi počeo sećaš li se? :D
jooj a ti kao ne hahahahahah
meni je nebitno ako joj je lakse a dotrcace da napise da sam ja pa neka joj ispunim zelju .... neka bude i da sam ja
ona jednostavno ne voli ljude
usla je i sada u kafanu samo da zvoca, zakera, da preti tabom a mi smo caskali niko je ovde nije dirao ... i na kraju napise ja sam dobra vi ste losi

eto neka bude da sam ja pocela :D

Ne vredja niko tebe nego tvoj akaunt na forumu. Osim ako se ne poistovjecujes sa tim?

Dakle, Nezgodni nije osoba sa imenom, prezimenom, emocijama. Nezgodni je nalog. Hmm...ono jes' , ja čak imam i jednu pesmicu nastali upravo zbog takvih i sličnih izjava," nisam ja stvarno ovakav, to je samo ovde tako" ... Lično mislim da ono najmanje vidljivo u reali, ovde očas ispliva...i da smo upravo to što jesmo, možda i naša najgora strana.

Dakle, Nezgodni nije osoba sa imenom, prezimenom, emocijama. Nezgodni je nalog. Hmm...ono jes' , ja čak imam i jednu pesmicu nastali upravo zbog takvih i sličnih izjava," nisam ja stvarno ovakav, to je samo ovde tako" ... Lično mislim da ono najmanje vidljivo u reali, ovde očas ispliva...i da smo upravo to što jesmo, možda i naša najgora strana.
al kaznjava sto mu se vredja profil hahahahahah
kako sam sebe pobija :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back