- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bodisatva Msksa blaženi ponekad isplaženiDajem svima, jer po hriscanskom volis sve zivo![]()

ja sam oduvek bila transparentna
kada sam ljuta ljuta sam
kada sam srecna svi to vide
kada volim ja volim
nekada je mozda tesko izdrzati osobu kao sto sam ja ali ja volim sto sam takva
volim sto ne sputavam svoje emocije
ja i ako su mu cerke vec velike jos uvek svaki razgovor sa njima zavrsavam sa onim volim te
, baš sam danas pitala oca gde je nestala ona buntovna ja
. Mada kažu da nije nestala...Ti si mene prihvatila kad sam bio nekih 6 meseci u alter state-u kada su mi hteli da zabrane da pisem na religijija sam oduvek bila transparentna
kada sam ljuta ljuta sam
kada sam srecna svi to vide
kada volim ja volim
nekada je mozda tesko izdrzati osobu kao sto sam ja ali ja volim sto sam takva
volim sto ne sputavam svoje emocije
ja i ako su mi cerke vec velike jos uvek svaki razgovor sa njima zavrsavam sa onim volim te

Ja non stop radim bakti yogu ;pTi si bodisatva Msksa blaženi ponekad isplaženi![]()
Znas to sto je neko buntovnik uopste ne znaci i da je losI kod mene je sve čitljivo. Možda sam za nijansu miroljubivija, baš sam danas pitala oca gde je nestala ona buntovna ja
. Mada kažu da nije nestala...
Nego, nisam često iskazivala emociju ljubavi. Ona mi se podrazumevala...

Ima tako jedan lik kaze drzi u shakti pakt zahvatu cele newse, probaj forum ;pKo Kali Ma
Kad ti radi shakti
Ja nisam anoniman ostavio sam i ime tel i ulicu i broj i celu biografiju ;pMeni je nevjerovatno da neko toliko tragicno dozivljava pisanje na forumu na kom smo svi anonimni.
Nisan sigurna da te razumemIma tako jedan lik kaze drzi u shakti pakt zahvatu cele newse, probaj forum ;p
Znas to sto je neko buntovnik uopste ne znaci i da je los
Evo ti ocigledan primer
mona usla u kafanu i prva recenica posle ovog kolaca je provokacija a glumi mirnu finu i smernu osobu
Da te neko napadne sedela bi mirno i gledala dok ja ovako buntovna bih skocila odmah ako treba i da se bijem da bih te odbranila.
Ko je sada tu dobar a ko ne ... meni je nebitno da se presudi ali znam da ces shvatiti poentu![]()
inače, ono buntovno se odnosilo na mene, a uz to volim buntovne ljude, oni se nekako još ne daju ukalupiti 
https://en.wikipedia.org/wiki/ShaktipatNisan sigurna da te razumem
neki od nas uopste nismo anonimniJa nisam anoniman ostavio sam i ime tel i ulicu i broj i celu biografiju ;p
ne shvata niko tragično uvredu na forumu...nego valjda je bolje da se svi družimo i lepo osećamo nego da se vređamo, nadgornjavamo i punimo negativnom energijom..Meni je nevjerovatno da neko toliko tragicno dozivljava pisanje na forumu na kom smo svi anonimni.
Zamisli naslov u novinama: "Upucao ga zbog uvrede na forumu".ne shvata niko tragično uvredu na forumu...nego valjda je bolje da se svi družimo i lepo osećamo nego da se vređamo, nadgornjavamo i punimo negativnom energijom..

Napisao si shakti pakt pa me zbunilo
znas kakone shvata niko tragično uvredu na forumu...nego valjda je bolje da se svi družimo i lepo osećamo nego da se vređamo, nadgornjavamo i punimo negativnom energijom..
Zamisli naslov u novinama: "Upucao ga zbog uvrede na forumu".![]()
Neki se hrane samo ružnomUvreda je uvreda, gde god bila. Heli mi ili ne priznati, i ovaj virt. svet je svet u kojem "obitavaju" ljudi. Zašto igde vređati...
Reče lepo Hm, bolje je da vlada lepa energija za sve nas.
Ja umem reciUvreda je uvreda, gde god bila. Hteli mi ili ne priznati, i ovaj virt. svet je svet u kojem "obitavaju" ljudi. Zašto igde vređati...
Ali ovdje nisi svojim imenom i prezimenom.Uvreda je uvreda, gde god bila. Hteli mi ili ne priznati, i ovaj virt. svet je svet u kojem "obitavaju" ljudi. Zašto igde vređati...