Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam oduvek bila transparentna
kada sam ljuta ljuta sam
kada sam srecna svi to vide
kada volim ja volim
nekada je mozda tesko izdrzati osobu kao sto sam ja ali ja volim sto sam takva
volim sto ne sputavam svoje emocije
ja i ako su mu cerke vec velike jos uvek svaki razgovor sa njima zavrsavam sa onim volim te

I kod mene je sve čitljivo. Možda sam za nijansu miroljubivija :), baš sam danas pitala oca gde je nestala ona buntovna ja :). Mada kažu da nije nestala...
Nego, nisam često iskazivala emociju ljubavi. Ona mi se podrazumevala...

ja sam oduvek bila transparentna
kada sam ljuta ljuta sam
kada sam srecna svi to vide
kada volim ja volim
nekada je mozda tesko izdrzati osobu kao sto sam ja ali ja volim sto sam takva
volim sto ne sputavam svoje emocije
ja i ako su mi cerke vec velike jos uvek svaki razgovor sa njima zavrsavam sa onim volim te
Ti si mene prihvatila kad sam bio nekih 6 meseci u alter state-u kada su mi hteli da zabrane da pisem na religiji :P

I kod mene je sve čitljivo. Možda sam za nijansu miroljubivija :), baš sam danas pitala oca gde je nestala ona buntovna ja :). Mada kažu da nije nestala...
Nego, nisam često iskazivala emociju ljubavi. Ona mi se podrazumevala...
Znas to sto je neko buntovnik uopste ne znaci i da je los
Evo ti ocigledan primer
mona usla u kafanu i prva recenica posle ovog kolaca je provokacija a glumi mirnu finu i smernu osobu
Da te neko napadne sedela bi mirno i gledala dok ja ovako buntovna bih skocila odmah ako treba i da se bijem da bih te odbranila.
Ko je sada tu dobar a ko ne ... meni je nebitno da se presudi ali znam da ces shvatiti poentu :)

Znas to sto je neko buntovnik uopste ne znaci i da je los
Evo ti ocigledan primer
mona usla u kafanu i prva recenica posle ovog kolaca je provokacija a glumi mirnu finu i smernu osobu
Da te neko napadne sedela bi mirno i gledala dok ja ovako buntovna bih skocila odmah ako treba i da se bijem da bih te odbranila.
Ko je sada tu dobar a ko ne ... meni je nebitno da se presudi ali znam da ces shvatiti poentu :)

Shvatila :) inače, ono buntovno se odnosilo na mene, a uz to volim buntovne ljude, oni se nekako još ne daju ukalupiti :heart:

ne shvata niko tragično uvredu na forumu...nego valjda je bolje da se svi družimo i lepo osećamo nego da se vređamo, nadgornjavamo i punimo negativnom energijom..
znas kako
mene uopste ne moze pogoditi pisanje nekog ko mi nije nista ni po jednoj osonovi ali sa druge strane sto bi npr. ja tamo nekom tek tako precutno dozvoljavala da me vredja
smatras da si nedodirljiv i da mozes pisati sve i svasta e pa da vidimo kako reagujes kada se tebi tako nesto napise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back