Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nikada nisam mogla tek tako pisati rec volim te
sa mnogim recima se zavitlavam osim sa recima vezanim za ljubav
ne znam al za mene i reci imaju jacinu
tako da kad ih upotrebljavam ima tu i toga :p

Bila sam jako škrta na emocijama inače, tj. ispoljavanju rečima istih. A onda... osvane jutro i shvatiš da je jedino vredno upravo to, pokazati, izreći, ne štedeti ni sebe ni reči kad su emocije u pitanju.
Uvek mi se nekako podrazumevalo ono što se voli, voli se, ne treba tu reči... mnogo se varamo. Ništa se ne podrazumeva, najmanje osećanja...

Bila sam jako škrta na emocijama inače, tj. ispoljavanju rečima istih. A onda... osvane jutro i shvatiš da je jedino vredno upravo to, pokazati, izreći, ne štedeti ni sebe ni reči kad su emocije u pitanju.
Uvek mi se nekako podrazumevalo ono što se voli, voli se, ne treba tu reči... mnogo se varamo. Ništa se ne podrazumeva, najmanje osećanja...
Ljubav se vezba, neki put...

ja sam oduvek bila transparentna
kada sam ljuta ljuta sam
kada sam srecna svi to vide
kada volim ja volim
nekada je mozda tesko izdrzati osobu kao sto sam ja ali ja volim sto sam takva
volim sto ne sputavam svoje emocije
ja i ako su mi cerke vec velike jos uvek svaki razgovor sa njima zavrsavam sa onim volim te

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back