- Poruka
- 37.740
Dobro baratam srcima
(mislim na smajliće, loša sam sa ljudskim
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)kažu smeh je lek i treba
evo nije teško
jel boli?

Isto je, kada zelis nekog da popljujes, kazes "volim te"Dobro baratam srcima(mislim na smajliće, loša sam sa ljudskim
)

Isto je, kada zelis nekog da popljujes, kazes "volim te"![]()

mislim da nije mislio na ironiju nego na transformaciju negativnog osećanja u pozitivno..Da, ima i tih ironičnih "osećanja"... No meni nisu nešto zanimljiva. A volim ironiju, suptilnu, odmerenu, onakvu kakva ona i jeste![]()
ja nikada nisam mogla tek tako pisati rec volim teIsto je, kada zelis nekog da popljujes, kazes "volim te"![]()

mislim da nije mislio na ironiju nego na transformaciju negativnog osećanja u pozitivno..
( u pozitivnom smislu )Vidis kako se dobije inspiracija cim se kroci na Religiju...Ehe, uvukli ste me u js, rascitala sam se...
Kako nisam, dobila sam još boljih epiteta![]()
Meni se srce razbolelo od ljubavi od Uskrsa 2000. A ozenio sam se tek 2006. no ljubav sam vec imaoja nikada nisam mogla tek tako pisati rec volim te
sa mnogim recima se zavitlavam osim sa recima vezanim za ljubav
ne znam al za mene i reci imaju jacinu
tako da kad ih upotrebljavam ima tu i toga![]()

hteo si ali je Bog procenio da bi bolji doprinos ovom svetu dao kao suprug i tataMeni se srce razbolelo od ljubavi od Uskrsa 2000. A ozenio sam se tek 2006. no ljubav sam vec imao
Al sam pre toga hteo kod Boga![]()

Da da...a sad bolje da idem, jer dobijam inspiraciju da skuvam kafu,Vidis kako se dobije inspiracija cim se kroci na Religiju...
Pa da kolko sam bio uporan da se zamonasim ne mogu drugacije da objasnim nego Bozjom Voljom.hteo si ali je Bog procenio da bi bolji doprinos ovom svetu dao kao suprug i tata![]()

Gudbaj. Navratite nam opet.Da da...a sad bolje da idem, jer dobijam inspiraciju da skuvam kafu,ništa od spavanja
Ja upravo ispio 3.Da da...a sad bolje da idem, jer dobijam inspiraciju da skuvam kafu,ništa od spavanja

ja nikada nisam mogla tek tako pisati rec volim te
sa mnogim recima se zavitlavam osim sa recima vezanim za ljubav
ne znam al za mene i reci imaju jacinu
tako da kad ih upotrebljavam ima tu i toga![]()
lepo odes i raspolozenje ce se vratitiGudbaj. Navratite nam opet.
I donesite dobro raspolozenje kojeg ovdje fali.
Da da...a sad bolje da idem, jer dobijam inspiraciju da skuvam kafu,ništa od spavanja

Ljubav se vezba, neki put...Bila sam jako škrta na emocijama inače, tj. ispoljavanju rečima istih. A onda... osvane jutro i shvatiš da je jedino vredno upravo to, pokazati, izreći, ne štedeti ni sebe ni reči kad su emocije u pitanju.
Uvek mi se nekako podrazumevalo ono što se voli, voli se, ne treba tu reči... mnogo se varamo. Ništa se ne podrazumeva, najmanje osećanja...
Gudbaj. Navratite nam opet.
I donesite dobro raspolozenje kojeg ovdje fali.

Ljubav se vezba, neki put...
ja sam oduvek bila transparentnaBila sam jako škrta na emocijama inače, tj. ispoljavanju rečima istih. A onda... osvane jutro i shvatiš da je jedino vredno upravo to, pokazati, izreći, ne štedeti ni sebe ni reči kad su emocije u pitanju.
Uvek mi se nekako podrazumevalo ono što se voli, voli se, ne treba tu reči... mnogo se varamo. Ništa se ne podrazumeva, najmanje osećanja...

Necu ni osetiti. HahaNišta ovde ne fali. Ima i ti da postaneš zgodan, a da i ne primetiš![]()