Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rijaliti je cirkus za publiku i pare...ovde smo mi i učesnici i publika...virtuelna zajednica ljudi...koja deli svoja stvarna razmišljanja i osećanja..na neki način ovde smo možda i autentičniji mego u pravom svetu...neko će podeliti na forumu neko iskustvo i stvarno mišljenje ili osećanje o kome ne bi pričao u stvarnom svetu

Bojim se da i ovo počinje zaista da liči na rijaliti... Ipak je novac zvezda vodilja našeg vremena.

Pa e. Ti u suštini ne znaš ko sam ja. Možda sam internet bot.
pa ok ali radi tom botu sujeta, jer i on vređa drugi nalog.
i došli smo do toga da nismo mi već botovi ali osećajni. :D
nezgodni ne zaebai.
ovde su živa bića koja se druže, raspravljaju, diskutuju, razmenjuju iskustva misli reči.
ovo je poselo, druga vremena su došla pa i taj virtual više nije virtual. stekla su se prijateljstva, neki su se venčali, žao nam kad čujemo da je neko umro itd.

pa ok ali radi tom botu sujeta, jer i on vređa drugi nalog.
i došli smo do toga da nismo mi već botovi ali osećajni. :D
nezgodni ne zaebai.
ovde su živa bića koja se druže, raspravljaju, diskutuju, razmenjuju iskustva misli reči.
ovo je poselo, druga vremena su došla pa i taj virtual više nije virtual. stekla su se prijateljstva, neki su se venčali, žao nam kad čujemo da je neko umro itd.
Ima toga ali ja nikada nisam prelazio tu granicu da mi forum bude drugi život. Registrovao sam se da bih se informisao o nekim stvarima jer se mogu naci kvalitetne diskusije. Imao sam periode da nedjeljama ili mjesecima nista ne napisem.
Možda sam u reali žensko i to top tiba a ovdje se predstavljam kao muškarac. :lol: Forum treba da bude zabava/ubijanje dosade a ne zamjena za život.

Ima toga ali ja nikada nisam prelazio tu granicu da mi forum bude drugi život. Registrovao sam se da bih se informisao o nekim stvarima jer se mogu naci kvalitetne diskusije. Imao sam periode da nedjeljama ili mjesecima nista ne napisem.
Možda sam u reali žensko i to top tiba a ovdje se predstavljam kao muškarac. :lol: Forum treba da bude zabava/ubijanje dosade a ne zamjena za život.

Ne zezaj bre, nikome ovo ne predstavlja život. Nisi dete predškolske dobi, to više ni oni ne koriste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back