Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10850042_390670544432708_8765592744513592512_n.jpg

Pa batali pušenje, znam nije lako i ja sam se mučio kad sam ostavljao, par dana to traje, sanjaš cigare, lomiš prste, nervozan si, ne znaš šta ćeš od sebe, samo bi jeo nešto... ali prođe to i posle si drugi čovek, čudiš se samom sebi kako si mogao taj smrad da gutaš!?!

Ne smrdiš ti na duvan nego na sve one aditive i otrove koje stavljaju u cigarete! Čuo sam čak da dodaju nešto što povećava zavisnost, jer duvanskoj industriji nije u interesu da ti prestaneš da pušiš, naprotiv, oni žive od tebe, ti njima pare oni tebi otrov i to ti je to... Što bi rekao Čkalja u "kamiondžijama" - vi penge mi arbajt

Ne smrdiš ti na duvan nego na sve one aditive i otrove koje stavljaju u cigarete! Čuo sam čak da dodaju nešto što povećava zavisnost, jer duvanskoj industriji nije u interesu da ti prestaneš da pušiš, naprotiv, oni žive od tebe, ti njima pare oni tebi otrov i to ti je to... Što bi rekao Čkalja u "kamiondžijama" - vi penge mi arbajt
Elektronske su 10 puta veci otrov a tolerisu se sto ne srmde :P
Neko hoce da eliminise sve andjele sa zemlje, natpisima "pusenje ubija" "duvanski dim steti" sto je vrlo opasno ako se ureze u potsvest
jer onda radi kao negativni placebo, slike sahrana i gadnih bolesti su pogotovo odvratne. To je ista fora ko korona.
Nase prisustvo nije pozeljno nigde, jer je opasno po vladare sveta :P
Ne zaboravi da su satanisti prvi zabranjivali duvan :P

kada sam svojevremeno sa grupom planinara bio u nanastiru Ćirilovac iznad Kolašina u Crnoj Gori, nas nekoliko smo u ispred manastira zapalili cigare, video nas je starešina manastira Otac Joilo, prišao nam je i rekao, "Ugasite cigare, ko puši taj kadi đavolu!"
Otac Joilo :P
a sto je Sv. Nikolaj pusio to nema veze :P
Otac Joilo je poklekao satanizmu kao i vecina klera danas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back