- Poruka
- 16.579
јеси некада ти изнервиран максо или си за све тако ладан ко шприцерBilo mi je sve jedno iskreno, ionako ne volim da putujem Čp
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јеси некада ти изнервиран максо или си за све тако ладан ко шприцерBilo mi je sve jedno iskreno, ionako ne volim da putujem Čp
ma m ili z godiste, odakle si i takva pitanja, smor Čpко каже да се тамо није и он мувао![]()
хахахах као да неки М не може да одговори да је Ж и обрнуто хахахахахахma m ili z godiste, odakle si i takva pitanja, smor Čp
Ja sam totalna flegma, mogu samo da glumim ljutnju po potrebi ČPјеси некада ти изнервиран максо или си за све тако ладан ко шприцер![]()
Kod mene je zbun jer piše bmaxa, pa tumače bi maxa ČPхахахах као да неки М не може да одговори да је Ж и обрнуто хахахахахах
ја не могу бити флегмаJa sam totalna flegma, mogu samo da glumim ljutnju po potrebi ČP
Žena nema tu kontrolu, ako je umorna kao juče biće ljuta, posle će da me voli,
eto sad kad se probudi znam da će da me voli Čp
Tako da me to ne tangira ČP
још увек идеш на чет?Kod mene je zbun jer piše bmaxa, pa tumače bi maxa ČP
Evo sada sam ušao. Chat radi 24/7 samo negde oko 5 ujutro padne broj korisnika na 100 i nešto.још увек идеш на чет?
Ja osećam samo ljubav, nikad ne ispoljavam negativne emocije ni prema ženi ni detetu i totalno sam sabmisivan u pogledu raspravaја не могу бити флегма
код мене се примети и љутња и туга и срећа, љубав
што се каже када су емоције у питању ја сам транспарентна
па јел ти смор на чету?Evo sada sam ušao. Chat radi 24/7 samo negde oko 5 ujutro padne broj korisnika na 100 i nešto.
Nije smor, pratim što pišu. Najsmešniji su mi likovi koji u nik stave oženjen a tu su da bi muvali ČPпа јел ти смор на чету?
koji ti je nick da cetujemoNije smor, pratim što pišu. Najsmešniji su mi likovi koji u nik stave oženjen a tu su da bi muvali ČP

bmaxa, uvek istikoji ti je nick da cetujemo
ene mogu uci ne znam kako preko pricaonicebmaxa, uvek isti
moraš da se registruješ prvo, ja ne koristim web nego weechat i logujem se preko SASL i enkripcije.ene mogu uci ne znam kako preko pricaonice
Ne znam šta da pišem Čpda pa hajte pisite na javnom
bilo sta cetujemoNe znam šta da pišem Čp

Laku noć svimalaku noc![]()