Ne znam, to ti meni reci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smatram da trebam da se pravdam bilo komeNe znam, to ti meni reci!
pa ono jes, bolje da rikneš zdrav nego oboleoSmatram da su cigarete ipak manje zlo od alkohola. Cigare ti ruše zdravlje ali to je lični izbor i ne utiče na svest.
Alkohol utiče, pijan čovek nije baš pri čistoj svesti
Ako pušiš ugrožavaš sebe ali mozag ti normalno funkcioniše i možeš obavljati normalno delatnosti. Sedi za volan pijan, potencijalan si ubica kako sebe tako i drugogpa ono jes, bolje da rikneš zdrav nego oboleo![]()
sr.anje i jedno i drugoAko pušiš ugrožavaš sebe ali mozag ti normalno funkcioniše i možeš obavljati normalno delatnosti. Sedi za volan pijan, potencijalan si ubica kako sebe tako i drugog
To je istina, recimo volan i cigarete mogu yajedno ali zato alkohol i volan ne mogu nikako !! Osim možda u nekim slučajevima...Smatram da su cigarete ipak manje zlo od alkohola. Cigare ti ruše zdravlje ali to je lični izbor i ne utiče na svest.
Aj procitaj jos jednom sta sam napisao, da se ne ponavljam...i ti si to odmah povezao sa tim da se radi kampanja da svi pusaci pomru i da su nepisaci satanisti![]()
Utice na svest tako da odrzava vise stanje, dok alkohol pojacava emocije i muti svest.Smatram da su cigarete ipak manje zlo od alkohola. Cigare ti ruše zdravlje ali to je lični izbor i ne utiče na svest.
Šamani na Karibima, i ne samo oni koriste ritualno duvan za kontakt sa spiritualnim svetomUtice na svest tako da odrzava vise stanje, dok alkohol pojacava emocije i muti svest.
maksa je pravoslavni šamanŠamani na Karibima, i ne samo oni koriste ritualno duvan za kontakt sa spiritualnim svetom
Zato mi je između ostalog i simpatičan!maksa je pravoslavni šaman![]()
klizi ka njuejdžerstvu jel daZato mi je između ostalog i simpatičan!
sta ces nit sam viseg stanja svesti, nit sam emotivna pa ne zameri sto ja to ovako prosto narodski direktno pisemUtice na svest tako da odrzava vise stanje, dok alkohol pojacava emocije i muti svest.

Ni najmanjeklizi ka njuejdžerstvu jel da![]()
Vrlo si emotivna a svest ti je na sasvim dobrom mestusta ces nit sam viseg stanja svesti, nit sam emotivna pa ne zameri sto ja to ovako prosto narodski direktno pisem![]()
Nisi, al mozes shvatiti da sve sto upijas utice pozitivno ili negativno na tvoju sudbinusta ces nit sam viseg stanja svesti, nit sam emotivna pa ne zameri sto ja to ovako prosto narodski direktno pisem![]()

zamisljam sebe balsumiranu na podu od alkohola pojacanih emocija dok i u takvoj pozi upaljena cigareta mi viri iz ustaNisi, al mozes shvatiti da sve sto upijas utice pozitivno ili negativno na tvoju sudbinu![]()
slazem se ovo za svestVrlo si emotivna a svest ti je na sasvim dobrom mestu
Pa nisi uspela da skapiras neke stvarislazem se ovo za svest
inace covek dodje u godine kada razum preuzima vecu ulogu nad emotivnoscu sto ne znaci da emotivnosti nema, samo naucis da kontrolises

zasto ljudi stalno misle da su bas oni skapirali stvari kako treba?Pa nisi uspela da skapiras neke stvari![]()