- Poruka
- 16.579
Kaži cenu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako ode kad ima još skoro dva mesecaode leto![]()

Ni ti ne voliš zimu?posle jula leti avgust i septembar, onda dodju one odvratne bljuzgavice i zima koja nikad da prodje![]()
Najgore je sto sam pusac, i onda moram napolje na zimu...Ni ti ne voliš zimu?
Ni ja, iako smo zimska deca
Zasto da batalim pusenje?Pa batali pušenje, znam nije lako i ja sam se mučio kad sam ostavljao, par dana to traje, sanjaš cigare, lomiš prste, nervozan si, ne znaš šta ćeš od sebe, samo bi jeo nešto... ali prođe to i posle si drugi čovek, čudiš se samom sebi kako si mogao taj smrad da gutaš!?!
Smrdim na duvan da. I to je sve. Nesto nije smetalo pre 30 godina, zapravo je bilo popularno...Pa mnogo je lepše biti nepušač, ovako smrdiš a nisi ni svestan koliko. A kažu neki i da je dobro zbog zdravlja...

Elektronske su 10 puta veci otrov a tolerisu se sto ne srmdeNe smrdiš ti na duvan nego na sve one aditive i otrove koje stavljaju u cigarete! Čuo sam čak da dodaju nešto što povećava zavisnost, jer duvanskoj industriji nije u interesu da ti prestaneš da pušiš, naprotiv, oni žive od tebe, ti njima pare oni tebi otrov i to ti je to... Što bi rekao Čkalja u "kamiondžijama" - vi penge mi arbajt

Otac Joilokada sam svojevremeno sa grupom planinara bio u nanastiru Ćirilovac iznad Kolašina u Crnoj Gori, nas nekoliko smo u ispred manastira zapalili cigare, video nas je starešina manastira Otac Joilo, prišao nam je i rekao, "Ugasite cigare, ko puši taj kadi đavolu!"