Ne razumem, hoćeš reći da svako ko ne puši taj je satanista??Otac Joilo
a sto je Sv. Nikolaj pusio to nema veze
Otac Joilo je poklekao satanizmu kao i vecina klera danas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem, hoćeš reći da svako ko ne puši taj je satanista??Otac Joilo
a sto je Sv. Nikolaj pusio to nema veze
Otac Joilo je poklekao satanizmu kao i vecina klera danas...
Ne, nego da satanisti koji vladaju svetom zele da svi pusaci pomru.Ne razumem, hoćeš reći da svako ko ne puši taj je satanista??
Vrlo je moguce da se apokalipsa desava, samo je pitanje kolko ce da traje. Indikacija je izopacenje na sve strane, i ovo sa zabranom duvanaPa svakako će da pomru... mislim, pomrećemo svi!
Ljudi su mislili da se apokalipsa dešava i kada je bila velika epidemija kuge u srednjem veku kada je pomrlo preko 100 miliona ljudi u Evropi... mislili su da se apokalipsa dešava i kada je trajao drugi svetski rat. neki misle da se dešava sada... ali realno mislim da ovo ipak nije apokalipsa, ono da je dobro - nije ali ipak ne mislim da su ovo zadnja vremena. Mada sa stanovišta jednog pušača, možda deluje tako.Vrlo je moguce da se apokalipsa desava, samo je pitanje kolko ce da traje. Indikacija je izopacenje na sve strane, i ovo sa zabranom duvana
na svetskom nivou.
Krenulo je 70ih, polako. Skidanjem pederastije sa psihijatrijskih bolesti, potom zabrane duvana. Evo ide i ova placebo korona.Ljudi su mislili da se apokalipsa dešava i kada je bila velika epidemija kuge u srednjem veku kada je pomrlo preko 100 miliona ljudi u Evropi... mislili su da se apokalipsa dešava i kada je trajao drugi svetski rat. neki misle da se dešava sada... ali realno mislim da ovo ipak nije apokalipsa, ono da je dobro - nije ali ipak ne mislim da su ovo zadnja vremena. Mada sa stanovišta jednog pušača, možda deluje tako.
prvo sto su amerikanci uradili kad su usli u Berlin je da su snabdeli sa ogromnim kolicinama duvana, jer je duvanPa ne znam... nisam znao da je zabrana pušenja deo te velikosatanističke zavere? Prosto mi dođe da propušim ponovo!

A top official with a leading social conservative group recently laid out the view that Adolf Hitler deliberately recruited gays to be his “enforcers,” because they had “no limits” to “the savagery and brutality they were willing to inflict.”Ali bila je zabranjena i pederastija za to se išlo u visoku peć!
Nije da pusenje treba ohrabrivati i reklamirati kao do 90ih, ali nas matore koje je zahvatilo to vreme i one koji su seDa je duvan superiška za zdravlje još bi roditelji maloj deci davali da puše. Niko ne zabranjuje pušenje ali da je štetno, jeste ...
To je kao ono auuuu vidi vazduh nam zagađen i onda onako bedan i zgranut sedneš i zapališ cigaru i tada si superiška vazduh udahnuo.
Navedi mi gde ste to maltretirani?Nije da pusenje treba ohrabrivati i reklamirati kao do 90ih, ali nas matore koje je zahvatilo to vreme i one koji su se
voljno odlucili ne treba maltretirati na svakom koraku....
Natpisi na kutijama, forsiranje da se pusenje prekine, i to sto si navela, a to ide i do stanova i hotelskih sobaNavedi mi gde ste to maltretirani?
Ako misliš na to da se ne može pušiti po kancelarijama, pogonima, prodavnicama i ne treba ...
Ja tebe da ne maltretiran a ti mene možeš?

I sad ja kao nepušač treba da trpim dimnu zavesu? Nemam protiv svako ko želi neka puši. Neka im se obezbedi mesto za pušenje kao što u mojoj firmi ima ali da puši u kancelariji ne smatram da treba. Kod mene u stanu svaki gost može zapaliti cigaretu ali to je gost koji dođe i ode. Da mi neko svaki dan dimi po ceo dan, smetalo bi mi. Ja razumem pušače ali i oni treba da shvate nepušače.Natpisi na kutijama, forsiranje da se pusenje prekine, i to sto si navela, a to ide i do stanova i hotelskih soba
i provetrenih javnih prostora. Prvi ko je zabranjivao duvan na javnim mestima je Hitler, dok se kod amera
pusio tompus u podmornicama u filmovima gde se zaista moglo pusiti jedino napolju u kontrolnom tornju
Ti mene maltretiras isto kao i ja tebe, kad sam bio mali to su bile dimne zavese svi zivi pusili pa eto
doziveh 53
Eto, zasto ne bih zimi mogao da pusim u holu zgrade, a ne da se smrzavam napolju?
Kod nas jos moze da se pusi u kafanama i diskotekama![]()

Ne treba u kancu, slazem se, ali u provetrenom holu bi trebalo.. eto recimo u provetrenom tunelu metroa, opominju da se gasi cigaretaI sad ja kao nepušač treba da trpim dimnu zavesu? Nemam protiv svako ko želi neka puši. Neka im se obezbedi mesto za pušenje kao što u mojoj firmi ima ali da puši u kancelariji ne smatram da treba. Kod mene u stanu svaki gost može zapaliti cigaretu ali to je gost koji dođe i ode. Da mi neko svaki dan dimi po ceo dan, smetalo bi mi. Ja razumem pušače ali i oni treba da shvate nepušače.

i ti si to odmah povezao sa tim da se radi kampanja da svi pusaci pomru i da su nepisaci satanistiNe treba u kancu, slazem se, ali u provetrenom holu bi trebalo.. eto recimo u provetrenom tunelu metroa, opominju da se gasi cigareta![]()
Pa smej se ti ali stoji činjenica da su zabranu pušenja propagirali Hitler i satanisti, pa ti vidi u kakvo si društvo upala!I čuj ovo dođosmo do Hitlera sa zabranom pušenja
Čega se sve nećete setiti![]()
Reći ću ti samo da je Čarls Menson bio veliki protivnik legalizacije marihuane!onda da sam jak protivnik legalizacije marihuane da i ne spominjem jer cu tek tu ispasti tezak satanista![]()
pa da, da pročistiš pluća od smogaDa je duvan superiška za zdravlje još bi roditelji maloj deci davali da puše. Niko ne zabranjuje pušenje ali da je štetno, jeste ...
To je kao ono auuuu vidi vazduh nam zagađen i onda onako bedan i zgranut sedneš i zapališ cigaru i tada si superiška vazduh udahnuo.
Jel to sada treba da se bojim da sam njegov slebdenikReći ću ti samo da je Čarls Menson bio veliki protivnik legalizacije marihuane!