- Poruka
- 113.722
Ima i toga sigurno....ja tripujem da su uzor za drevne bogove bili neki dugovečni humanoidni vanzemaljci koji su imali razvijeniju tehnologiju što su ljudi shvatali kao posebne moći...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i toga sigurno....ja tripujem da su uzor za drevne bogove bili neki dugovečni humanoidni vanzemaljci koji su imali razvijeniju tehnologiju što su ljudi shvatali kao posebne moći...
Nije neophodno. Ako je neko ucenje jako moze da te povuce da verujesda bih sledila necije ucenje moram prvo verovati .....

Meni je još bolje i mističnije ono od Marije Magdalenekako god od Isusa se ima šta naučiti...odricanje od sujete, ljubav prema bližnjima i Bogu, važnost vere i pokajanja...nema nijednog učenja koje je obuhvatilo sva ta četiri bitna aspekta...u tom smislu je vredno proučavanja..meni se sviđa gnostičko Tomino jevanđelje jer je zapisano u zagonetkama onako kako zamišljam da bi Isus to govorio...
Mnogo mi vruće za sexpredji na temu sex inace opet ce poceti sa ozbiljnim temama![]()

morala je da postoji neka naprednija civilizacija...svet je pun piramida čiju pravu svrhu i poreklo istorija i nauka ne mogu stvarno da objasne...Ima i toga sigurno....

kazu svedoci da im je ucenje mnogo jako al me nikad nije povuklo i ako su cesto zvonili na vrataNije neophodno. Ako je neko ucenje jako moze da te povuce da verujes![]()

da je bio neki mišićav, lep, zgodan poverovala bi mu..ovako kad dolaze bakice na vrata teško...kazu svedoci da im je ucenje mnogo jako al me nikad nije povuklo i ako su cesto zvonili na vrata![]()

Sva Jevanđelja su pisana bar sto godina posle Isusovog životaSZ je mitologija i istorija i uređenje jevrejskog društva...NZ je verovatno zasnovan na istinitim događajima koji su možda iskrivljeni kroz pero pripovedača nesvesno ili pre s ciljem da se napravi religija od toga...

dzaba i misicav lep i zgodan ako osim knjiga ne nudi nista viseda je bio neki mišićav, lep, zgodan poverovala bi mu..ovako kad dolaze bakice na vrata teško...![]()
Pa ne znam, nama su nudili vecni zivot, zena rekla da ne zeli vecno da zivikazu svedoci da im je ucenje mnogo jako al me nikad nije povuklo i ako su cesto zvonili na vrata![]()

propustio sam da kažem i dobar i pametandzaba i misicav lep i zgodan ako osim knjiga ne nudi nista vise![]()
I na Kailašu živi Šiva i igra svoj kosmički ples kojim razara i obnavlja Univerzummorala je da postoji neka naprednija civilizacija...svet je pun piramida čiju pravu svrhu i poreklo istorija i nauka ne mogu stvarno da objasne...
a i Bogovi su obitavali na vrhovima planina (na Olimpu naprimer) gde ljudi teško mogu da stignu...
obrni okreni živimo večno ma u šta verovali ili ne verovali...ili to ili život nema smisla nego je samo šala nekog okrutnog Boga...Pa ne znam, nama su nudili vecni zivot, zena rekla da ne zeli vecno da zivi![]()
Ma imala sam ja sexa za tri života, sad pijem kafu i pričam!nesto se spustila temperatura kako je pala noc
ja to samo da napomenem zbog onih kojima je vruce za sex![]()
Meni večni život izgleda ko pakaoPa ne znam, nama su nudili vecni zivot, zena rekla da ne zeli vecno da zivi![]()
ma sta nudi to je pitanjepropustio sam da kažem i dobar i pametan
bio bi da živimo jedan isti život..ovako sa reinkarnacijom to je škola za dušeMeni večni život izgleda ko pakao
seksma sta nudi to je pitanje![]()

Secam se slike koju je mona postavljalaMeni večni život izgleda ko pakao
to je prvi znak obmane..te sladunjave patetične sličice prepune ljudi sa izveštačenim osmesima...Secam se slike koju je mona postavljala
ljudi sede nasmejani, lavovi setaju oko njih i tigrovi svi nasmejani
ja gledam ono i mislim se ajd ljudi su opiceni i mogu postati vegani
al nekako lav i tigar tesko da ce se presaltati
Ali i reinkarnacija predstavlja samsarički pakaobio bi da živimo jedan isti život..ovako sa reinkarnacijom to je škola za duše
ja jednostavno smatram da neki ljudi ne zasluzuju popravni ispit kroz reinkarnacijuAli i reinkarnacija predstavlja samsarički pakao
Nirvana nije neko ništavilo i slično što ljudi neuki lupetaju, već oslobođenje svesti iz točka uzroka i posledica
Spoznaja prvobitnog stanja
Ali jeste cilj da kroz svaki naredni život čistimo karmu i učimo se dok ne dosegnemo nivo gde se oslobađamo