aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.272
ko je toZnam da bi ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je toZnam da bi ti

Da brisi breNe. Kako je zabranjeno?
Onda nisi citao pravilaNe. Kako je zabranjeno?
e jel bio zuckaste boje?Postavljala sam ja davno fotku gde mi je oko noge bila obmotana prava zmija, boa Džo, umiljat i dobar
Oker sa tamnim šaramae jel bio zuckaste boje?

@RIA77 fin, pouzdan, pristojan, nenametljiv.....jedino što će ti trebati dosta truda da ga konvertuješ u JSEvo da naidje inspiracija
sve bajke sam pisala ono za pola sata odjednom
prvo svima da osmislim uloge
Koslav ce biti prodavac knjiga
malo zekimEbla te zmija da izvineš
Imam zmiju u sebi,sasvim je dovoljno![]()
pa tebi nista ne odgovaraПа некако је нејасна улога, да ли обожаватељ обожава њено величанство или има романтичне осјећаје према принцези?
To je tako bilo davno da se ne treba podsećati!malo zekim![]()
Ништа, сад сам љут и не допуштам да користиш мој лик у бајци, тако.pa sta bi ti hajde kazi

prvo mu je svaka uloga odgovarala..a sad što se više igramo to je sve izbirljiviji..pa tebi nista ne odgovara
sta smislim smislim
Ne treba mi dozvola svi ce biti sve kojih se setimНишта, сад сам љут и не допуштам да користиш мој лик у бајци, тако.![]()
pa to i sam ne zna koju ce uloguprvo mu je svaka uloga odgovarala..a sad što se više igramo to je sve izbirljiviji..
pitam jer se secam jedne slike ti i zmijaOker sa tamnim šarama
Voleo je da mi se zavuče pod majicu iza leđa da se greje![]()
samo meni nedapa to i sam ne zna koju ce ulogu
dala sam mu da bira pa nek napise

To je to!pitam jer se secam jedne slike ti i zmija
Ма не, боље ми лежи улога дворске луде, ту некако природно глумим.au pa ti si bre "teži" slučaj od moninog princa
jel može ovo
ti i glasnik.
Pogledajte prilog 1190285

pa sta bi drugo bila ja te pitahsamo meni neda![]()

e moze ti ces me zabavljati kada sam uslamljenaМа не, боље ми лежи улога дворске луде, ту некако природно глумим.![]()
da tagujem, da vidimo oće li doći?To je tako bilo davno da se ne treba podsećati!
Mada ako, i treba da me zezaš!
Аjде немој да се брукаш, ти ме не познајеш, немаш појма какав сам ја@RIA77 fin, pouzdan, pristojan, nenametljiv.....jedino što će ti trebati dosta truda da ga konvertuješ u JS

znači lako će te konvertovati u JS?Аjде немој да се брукаш, ти ме не познајеш, немаш појма какав сам ја![]()

А не, не можеш користити мој виртуелни лик без мог одобрења, јер је то моја интелектуална својина.Ne treba mi dozvola svi ce biti sve kojih se setim
makar recenicu ces dobiti