aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.271
gde mi pobeze princ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pametnoZeza noga, dono sam komp kuci pa cu da radim od kuce.
pa ko ti je princ?gde mi pobeze princ![]()
Jel je držiš dignutu?Zeza noga, dono sam komp kuci pa cu da radim od kuce.
neca šmeca?gde mi pobeze princ![]()

Па да, као и обично, сви имате те неке зјбн улоге, само ја сива еминенција.
Sve je to istina ali pogledaj drugi su na osnovu mitologije napravili i biznis a mi i ono malo sto ima dokaza o tome nesto bas i ne cuvamo niti sam cula da se negde bas nesto izucava o staroslovenskoj mitologiji kod nasVećina naroda je sačuvala svoju tradiciju usmenim predanjima, što se kaže sa kolena na koleno
Čak su neke oblasti imale zvanične "hroničare" koji pamte predanja i prenose ih i posle imenuju naslednika kome prenesu znanje
Pismenost je svuda bila retka i da nema toga ništa o prošlosti ne bi znali
Mada postoje varijacije koje zavise odd kraja odakle su potekla predanja
Svako doda nešto svoje
Ali se zajednička suština može izvući
pa trebao je biti Antihejter ali bezipa ko ti je princ?

princ mora biti hrabar, jak a ne kukavicapa trebao je biti Antihejter ali bezi![]()
Da, to je potpuno besmisleno!Sve je to istina ali pogledaj drugi su na osnovu mitologije napravili i biznis a mi i ono malo sto ima dokaza o tome nesto bas i ne cuvamo niti sam cula da se negde bas nesto izucava o staroslovenskoj mitologiji kod nas
pa jarilo ti se nije svideoПа да, као и обично, сви имате те неке зјбн улоге, само ја сива еминенција.![]()
Koslav bi bio dobar princ..ima plemićko držanje...ali bez sujete...princ mora biti hrabar, jak a ne kukavica
predlozila bih ti Saleta al on je sa moje strane .... klevetnik![]()
A ti meni stavi Lilit a ona jedina nije iz slovenske mitologije!!!!!!!

Sale je u tvom carstvu nego gde da nadjem Princaprinc mora biti hrabar, jak a ne kukavica
predlozila bih ti Saleta al on je sa moje strane .... klevetnik![]()

Morao bi da prihvati moje ucenjeKoslav bi bio dobar princ..ima plemićko držanje...ali bez sujete...
Кад боље размислим, мислим да нисам из те бајке, већ имаш овдје доста живописних ликова, тако да ти не треба десет нијанси сивила. Можда ћу у царству код Гласника и Робивек-а добити запаженији улогу, бар неког генерала од супротстављеног табора или нешто сл.

spusti kriterijume da ne osatnes bez princaMorao bi da prihvati moje ucenjeprvo
da bi se kvalifikovao za Princa
mada razmislicu
Imaces zadovoljavajucu uloguКад боље размислим, мислим да нисам из те бајке, већ имаш овдје доста живописних ликова, тако да ти не треба десет нијанси сивила. Можда ћу у царству код Гласника и Робивек-а добити запаженији улогу, бар неког генерала од супротстављеног табора или нешто сл.. Мораћеш потражити другог поданика-обожаватеља.
neda SANU jer bi propala šuplja priča o čitavoj njihovoj berlinskoj istoriji srpskog roda.Sve je to istina ali pogledaj drugi su na osnovu mitologije napravili i biznis a mi i ono malo sto ima dokaza o tome nesto bas i ne cuvamo niti sam cula da se negde bas nesto izucava o staroslovenskoj mitologiji kod nas
nema veze mogu i bez princaspusti kriterijume da ne osatnes bez princa
on u mom ili ja u njegovom carstvuSale je u tvom carstvu nego gde da nadjem Princa![]()