Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne možeš baš u svakom životu da budeš žensko...
e onda cemo ovako

images

@hm337 iz proslog zivota :D

Koslav75 pa hajde pisi sta ces biti i kakav ces biti​

za sada si u mom carstvu mene animiras i prodajes knjige
sta ti fali
:whistling:
Бриши ме из твоје књиге, нисам лик за бајке.
А сем тога, нисам ни добар поданик, непослушан сам, стално нервирам шефове и не указујем им поштовање које они мисле да заслужују.:D

А сем тога, нисам ни добар поданик, непослушан сам, стално нервирам шефове и не указујем им поштовање које они мисле да заслужују.:D
eto hvala takav ces i biti neposlusan

a tvoj nick jel ovaj oduvek?
na ovom podforumu jeste...nekad davno sam bio član sa drugim nickom ali sam pisao na istoriji ne na religiji...
na jednom drugom forumu sam imao pre desetak petnaest godina nick hm..pa sam hteo i ovde da budem hm ali je bilo zauzeto pa sam dodao broj iza...337 prema nekom tumačenju brojeva sa interneta 33 znači obećanje a 7 dobro...to mi je prvo palo na pamet kad sam smišljao broj..

podsećaš me na koke "samo koji krug da optrčim"
ako te bude htela staviće te neće te ni pitati, zato kad ti već nudi izaberi nešto :D

na ovom podforumu jeste...nekad davno sam bio član sa drugim nickom ali sam pisao na istoriji ne na religiji...
na jednom drugom forumu sam imao pre desetak petnaest godina nick hm..pa sam hteo i ovde da budem hm ali je bilo zauzeto pa sam dodao broj iza...337 prema nekom tumačenju brojeva sa interneta 33 znači obećanje a 7 dobro...to mi je prvo palo na pamet kad sam smišljao broj..
ma pusti istoriju, na religiji je veca zabava :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back