- Poruka
- 65.463
Pa to upravo i rekoh gore.Već znam napamet i šta ćeš reći. Mogu tvoje postove mesto tebe da pišem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to upravo i rekoh gore.Već znam napamet i šta ćeš reći. Mogu tvoje postove mesto tebe da pišem.
Važi. Hajde ja ću od sada da se pravim da ne znam s kim pirčam,Pa to upravo i rekoh gore.
Pa to je kao stari bračni par koji se prekida u pola rečenice dok sede na terasi i ljuljaju se u stolici za ljuljanje.Važi. Hajde ja ću od sada da se pravim da ne znam s kim pirčam,
pa ću te svaki put nanovo pitati za uvaženo mišljenje.![]()
Hoćeš da zamenimo nikove na par dana?Pa to je kao stari bračni par koji se prekida u pola rečenice dok sede na terasi i ljuljaju se u stolici za ljuljanje.
"Dragi, sećaš se kad smo ono išli..."
"...sećam se naravno."
"Bilo je baš lepo."
Može, ali prvo da mi daš par instrukcija o korišćenju.Hoćeš da zamenimo nikove na par dana?![]()
Piši kako ti dođe. Ako uđeš tih dana u pms, onda je razumljivo da budešMože, ali prvo da mi daš par instrukcija o korišćenju.
Ono, da li da pišem kao glista u regularnom ili u sarkastičnom modu, i da li smem da virim u inbox.![]()
Pa moderator ne vidi sadržaj tuđih inboxa, osim ako nije administrator, tj. Tabašin.Piši kako ti dođe. Ako uđeš tih dana u pms, onda je razumljivo da budeš
i sarkastičan.
A u inboksu ništa što bi želeo da vidiš. Da ti se to čitalo, ne bi prestao da
budeš moderator.
Znači, Tab može da me špijunira?? Auuu, a ja slao golišave slike koleginicama.Pa moderator ne vidi sadržaj tuđih inboxa, osim ako nije administrator, tj. Tabašin.
A što se tiče PMS-a, 'oće to mene ponekad da uhvati. Mada se trudim da bude što ređe.