coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Kako to doživljavaju komšije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti primer kako izgleda slobodno razmisljanje i nasta se izrodi.hahaha nije to slobodno razmisljanje
Strašno, strašno.. Video naravno nisam ni pogledala, ali mogu misliti.Evo ti primer kako izgleda slobodno razmisljanje i nasta se izrodi.![]()
kao skolstvo u srbiji plus film idiokratijaEvo ti primer kako izgleda slobodno razmisljanje i nasta se izrodi.
naravno da nisi pogledalaStrašno, strašno.. Video naravno nisam ni pogledala, ali mogu misliti.
Razmišljanje zakonom treba zabraniti.
O ne nije. Samo je iskoristila svoju pamet a njihovu glupost.ali je poklekla na kraju 2 hilj + 2 hilj je 22 hilj
Naravno da nisam. Čim je vama zabavno, ja bih samo vreme izgubila.naravno da nisi pogledala
taman posla da izgubis vremeNaravno da nisam. Čim je vama zabavno, ja bih samo vreme izgubila.
aha...taman posla da izgubis vreme
na nesto zabavno
mozes za to vreme 20 ocenasa izmoliti
hoces bajku?aha...
Hajde ispričaj nešto zabavno, a da nije vic.
Ma šta bilo. Samo da je zabavno.hoces bajku?
Mi smo savršen par - ja uvek polazim od sebe i trpam sve u isti koš, ti uvek polaziš od mene i ne trpaš sve u isti koš. Ja ne znam šta je meni beznačajno, ali ti znaš.Ono što je tebi neuhvatljivo i beznačajno ne važi i za druge.
Opet ti polazeći od sebe sve trpaš u isti koš.
Ma da. Ti si od juče na forumu i ja ne znam s kim pričam, pa na svakoj temiMi smo savršen par - ja uvek polazim od sebe i trpam sve u isti koš, ti uvek polaziš od mene i ne trpaš sve u isti koš. Ja ne znam šta je meni beznačajno, ali ti znaš.
Mi smo kao jing i jan.![]()
![]()