- Poruka
- 89.439
Baba Vangla...

Ne znam kako njega ne uhapse zato što širi paniku među narodom.
Plus nije ni stručan za teme o kojima bulazni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baba Vangla...
Secam se kad je pacijent , pre vakcina, govorio da ce biti potrebno od 6-8 komada da se zaustavi plandemija. Zna covek. Programer.Baba Vangla...
Ne znam kako njega ne uhapse zato što širi paniku među narodom.
Plus nije ni stručan za teme o kojima bulazni.
Како дошле, тако и отишле.SOMBORSKE DŽAMIJE
Prema zapisu turskog putopisca Evlije Čelebija, u Somboru je 1665. g. bilo 15 turskih bogomolja. Jedna od njih, mala džamija Sulejman-hana, nalazila se pred kapijom somborske tvrđave i bila je pokrivena ćeramidom. U spoljašnjoj varoši nalazilo se još 14 islamskih bogomolјa – pet džamija i devet mahalskih mesdžida, a veličinom su se isticale džamije Išri-paše i njegovog oca Mutedein-paše. Osim džamija i mesdžida, u Somboru su 1665. g. postojale i dve derviške tekije. Somborske džamije ucrtane su i na austrijskom planu zauzeća Osijeka iz juna 1687. godine, gde je na horizontu označen i Sombor, sa crtežom na kome se vide minareti četiri gradske džamije.
Sombor (zaokružen) na mapi iz 1670. godine, predstavljen džamijom i tvrđavom
Pogledajte prilog 1088801
Nekadašnje somborske džamije (zaokružene) na crtežim Sombora iz 1697, 1698. i 1700. god.
Pogledajte prilog 1088802
Kao i od većine drugih turskih građevina u Somboru, ni od šest somborskih džamija danas nije ostalo ni najmanjeg materijalnog traga.
ja mislim da si ti tek sad najebo ali ne od nas@svesnaglista čestitam na unapređenju. Sad si na nebeskim visinama. A mene si ostavila da se patim sa smrtnicima na Religiji.![]()
zato se i šlihta sa ovom čestitkomja mislim da si ti tek sad najebo ali ne od nas![]()
aha i to javno da glista nema kudzato se i šlihta sa ovom čestitkom![]()
a tek kad glista postane tab umesto taba onda će nezgodni da baca latice ruža ispred nje dok ona hoda forumom...aha i to javno da glista nema kud
ali ne zna on glistu
u prethodnom životu je bila slon, pa ako joj se zamerio![]()
u tab je plaćena funkcija, ja bi to voleo "kad porastem biću tab" ali ne razumem se u tehniku jbga tek kad glista postane tab umesto taba onda će nezgodni da baca latice ruža ispred nje dok ona hoda forumom...![]()
Glista je dostigla nirvanu, tako da ne brinemja mislim da si ti tek sad najebo ali ne od nas![]()
ne tek kad dobije crvenu boju, sad je u fulu za kažnjavanjeGlista je dostigla nirvanu, tako da ne brinem![]()
Evolucija na delu. Ima se pozivaju ovi evolucionisti na nju za neku godinu.ne tek kad dobije crvenu boju, sad je u fulu za kažnjavanje
Ooooo, samo da čestitam!