Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види овако бетмене, прве школе у Србији је основао Свети Сава, ако имаш проблем са тим, немој да шаљеш дијете на вјеронауку или га упиши у неку приватну школу гдје нема вјеронауке, па нека "мисли" колико хоћете.
А 'ел постоји разлика или неки несклад у вашим односима?Prepucavaš se sa mnom ili sa mojim avatarom?
mene brine brat @Sizif, sad nema gde da pobegne, može glista da ga proganja na svim pdf-ovima ?Evolucija na delu. Ima se pozivaju ovi evolucionisti na nju za neku godinu.![]()
lako ti je sad da nas gađaš
Види овако бетмене
Шта мислиш јел јој боље стоји зелено или плавоlako ti je sad da nas gađaš
a vid obukla se u skladu, plava kapica i plave rukavice
ova moderatorska zelena, nijansa vuče nekako na islamШта мислиш јел јој боље стоји зелено или плаво?
Još smišljam šta da vam radim.lako ti je sad da nas gađaš
a vid obukla se u skladu, plava kapica i plave rukavice
ofarbaj se u plavoJoš smišljam šta da vam radim.
Al ne slaže mi se plava boja uz navatar nikako. Biće bolja crvena...![]()
ofarbaj se u plavo
sad trenutno ti baš ne odgovara boja uz boju kosu
pa red je da je pustiš, žensko si majku mu a tebi raste riđa
Koju kosu?
Ali glista zna da ja nju volim čak i kad sam nemoguć.mene brine brat @Sizif, sad nema gde da pobegne, može glista da ga proganja na svim pdf-ovima![]()
Ali glista zna da ja nju volim čak i kad sam nemoguć.
Važi i obrnuto, naravno.
E. da je tu Zazi sada da mi nacrta kosicu časkom...pa red je da je pustiš, žensko si majku mu a tebi raste riđa![]()
To samo ako se dogovorimo koji je tu moj procenat.Tebe ću da postavim za moderatora, pa da ti izdajem dnevna naređenja.![]()
Nema procenta. Kompletno uživanje u udovoljavanju meni je tvoje.To samo ako se dogovorimo koji je tu moj procenat.![]()
Dobro, to je već prilično ozbiljna ponuda.Nema procenta. Kompletno uživanje u udovoljavanju meni je tvoje.
Pravo da ti kažem, ja nikakvu razliku ne vidim. Isti si i ovako i onako.Dobro, to je već prilično ozbiljna ponuda.
Ali kad si moderator onda ne možeš da se zevzečiš toliko, to mi se nikako ne dopada.
Moraš kao nešto da budeš fin i neutralan, a kad sam ja pa bio takav?![]()
ko ona pavlaka uopšte nije ukusnaMoraš kao nešto da budeš fin i neutralan, a kad sam ja pa bio takav?
Aj se kladimo da ce promeni nick u " slobodna leptirica" il nesto slicnoova moderatorska zelena, nijansa vuče nekako na islam
dok ova plava lepša
crveno me podseća na KPJ-u
dakle plava
nemoj leptirica kumim te, film sam gledao još ko klinja i dan danas ga pamtim.Aj se kladimo da ce promeni nick u " slobodna leptirica" il nesto slicno![]()
Brate ti crno beli horori su nesto najgore od filmova. Prosto se uvuku pod kozu.nemoj leptirica kumim te, film sam gledao još ko klinja i dan danas ga pamtim.
ali naši ga baš napraveBrate ti crno beli horori su nesto najgore od filmova. Prosto se uvuku pod kozu.
Dobro, gde ćeš da me turiš?Pravo da ti kažem, ja nikakvu razliku ne vidim. Isti si i ovako i onako.
Onda je bolje da budeš društveno-koristan.
Religija je tvoja slabost. Tu ćeš.Dobro, gde ćeš da me turiš?
Pretpostavljam da neće biti religija, već neka filatelija ili kukičanje.
Tu već imam veteranski staž, bolje da učim nešto novo, na primer kuvanjeReligija je tvoja slabost. Tu ćeš.