Коначно нешто нормално у Србији!

Ево правих разлога због којих је започела Сеоба Срба.

420453_259434030806128_1879054964_n.jpg

Можда те сниме ови из странке!
Је л знаш да имате групу за праћење електронских медија!?
Нисмо ми нацисти нити комунисти па да се сваком члану дословце сугерише не смеш да кажеш ово или оно...нису чланови СНС униформни, неки су рецимо више за Русе, неки више за Немце...
Што се тиче овог другог, заиста не могу (временски) да испратим баш све што се у странци дешава, па признајем да ми некада нешто промакне али оно кључно о странци знам.

Дакле, оно што сам хтео рећи, плашим се да неки админ нпр. не буде радикал и дође до података о мени.

Нисмо ми нацисти нити комунисти па да се сваком члану дословце сугерише не смеш да кажеш ово или оно...нису чланови СНС униформни, неки су рецимо више за Русе, неки више за Немце...
Што се тиче овог другог, заиста не могу (временски) да испратим баш све што се у странци дешава, па признајем да ми некада нешто промакне али оно кључно о странци знам.

Дакле, оно што сам хтео рећи, плашим се да неки админ нпр. не буде радикал и дође до података о мени.

Онда се брзо излогуј и више никада немој да се појављујеш на нету!
Да хоћу да знам ............сад бих ти за 5-10 минута избацио све твоје податке!
То клинци раде из заје6анције! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ШОМИ се излоговао!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
Ту сам, него некада просто човек остане без коментара, тј. нисам неко ко ће по сваку цену нешто коментарисати, чак и када нема Бог зна шта смислено рећи.
Али мораш признати да сам један од финијих, поштенијих и културнијих напредњака са којима си се сусретао овде ;)

Види га,
Ту сам, него некада просто човек остане без коментара, тј. нисам неко ко ће по сваку цену нешто коментарисати, чак и када нема Бог зна шта смислено рећи.
Али мораш признати да сам један од финијих, поштенијих и културнијих напредњака са којима си се сусретао овде ;)

маскирао се! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Али само док не прецесираш! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Плашим се да не уређује неки радикал, зато не смем да се региструјем.
Сабор уређује екипа из младе, перспективне фирме РеспектНет.
Колико се види, ником није забрњено политичко промовисање, само што је сам Сабор неутралан, осим у оном делу где му је стало до народа, његовог опстанка и бољитка.
Не врдај, него упадај.:)

Сабор уређује екипа из младе, перспективне фирме РеспектНет.
Колико се види, ником није забрњено политичко промовисање, само што је сам Сабор неутралан, осим у оном делу где му је стало до народа, његовог опстанка и бољитка.
Не врдај, него упадај.:)
Ајде, навратићу :) Теби верујем :)

Back