- Poruka
- 1.154
Na Sabor se od sinoć registrovalo preko 250 članova![]()
U yeeeeaaaaaa...
I kako se pozdravljate međusobno?
Sa pomoz' bože?
Wow kako ste cool....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Sabor se od sinoć registrovalo preko 250 članova![]()
U yeeeeaaaaaa...
Sa pomoz' bože?
Wow kako ste cool....
Koji retard.
U yeeeeaaaaaa...
Sa pomoz' bože?
Wow kako ste cool....

Jel ti to Hugo Boss kreacija u avataru? Znam da su nacisti baš voleli Hugo Boss kreacije...
'ал си ти прсо к'о ливада
Видим да облећеш око Сабора, ако те баш занима иди па види![]()
'ал си ти прсо к'о ливада
Видим да облећеш око Сабора, ако те баш занима иди па види![]()
Koji ce nam ku rac. Malo li je sto ne izbija odavde.

Daj link...
Помаже Бог, добри Хришћанине.U yeeeeaaaaaa...
Sa pomoz' bože?
Wow kako ste cool....
Ma ne mogu... Kad vidimo onog Atanackovića, ****** mi se jedu...![]()
Eto sad, imaš vremena za sve, pa i onu beskućnu, globalističku mrežu, i dobro, a nemaš za Sabor.Подржавам али не вјерујем да ћу стићи од Фејсбука и руске верзије Фејсбука![]()

Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?
Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.
Internet je od skora postao bogatiji za još jednu društvenu mrežu, koja se razlikuje od drugih po tome što ima samo jednu ciljnu grupu - Srbe. Kako se navodi na samoj stranici, prva srpska društvena mreža "Sabor" otvorena je za sve Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba širom sveta.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/208120/Sabor--drustvena-mreza-samo-za-Srbe#comment-info
Од почетка деведесетих година прошлог века, па до данас јавност Запада, а и неких других делова света, је о Србији сазнавала пре свега кроз призму маркетиншких агенција, које су, за одговарајућу суму добијену од заинтересованих страна, успешно креирале имиџ, какав ниједан народ не би пожелео ни за сваког свог непријатеља, а камоли за себе.
Далеко од тога да ми Срби и Србију и себе сматрамо непогрешивима.
Нема ни народа ни земље који би могли да понесу тај епитет.
Али, претерало се са неистинама како о нама, тако и о нашој земљи Србији.
http://saborsrba.com/
Добро је да се неко сетио да направи нешто само наше.
Ајмо сад да вас видим...

Očekujemo da te vidimo kako se slikaš mobilnim i pućiš u klonji u kafani 'Ravna gora'. Ja ću prvi da ti lajkujem![]()

Па кркај то то са звездицама...Ma ne mogu... Kad vidimo onog Atanackovića, ****** mi se jedu...![]()

Ma on je mačiji kašalj.Koja si ti odvratna njuska ....skloni taj retardirani avatar i stavi nesto normalnije.