- Poruka
- 8.814
Zato sto nisi srbin i zato sto si fasista.Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?
Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto nisi srbin i zato sto si fasista.Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?
Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.
sabornost kao ekvivalent okupljanja, zajedništva i sloge.
dobra ideja![]()
i sad šta...ja ako sam rom i izjasnim se kao takav tamo, el će mi jebbu majku, il kako...?
Ако си пријатељ Срба нико ти неће ј.... мајку![]()
Znači nema kritike, drugačijeg mišljenja, neslaganja, ... samo oportunizam i dodvoravanje?![]()
Samo ako natrčiš na balkondžiju, onda će on tebe
i sad šta...ja ako sam rom i izjasnim se kao takav tamo, el će mi jebbu majku, il kako...?
Ако си пријатељ Срба нико ти неће ј.... мајку![]()
Ког балконџију?
Ja mislim da su ustase gomna koja trebay pobiti. Sto se mene tice , drugacije misljenje je zabranjeno.

Inače.. ako iza fejsbuka stoji CIA, da ne stoji iza ovog projetka možda BIA, da pokupi sve nacionaliste na jednom mestu i pod kontrolom, a uvijeno ? A šta mislite
Pa obzirom da će tamo obitavati 90% gibaničara, ne verujem da će se dobro provedeš.![]()
A ovi srećni. 

Neko Serb pokušava da uzme pare od naloženih profesionalnih "Serbova".A ovi srećni.
![]()

Bezveze, za registraciju ima u opcijama Srbin, pa Srpkinja i prijatelj...
Treba da piše SrBkinja, tek onda ću da prihvatim ovo.![]()

Internet je od skora postao bogatiji za još jednu društvenu mrežu, koja se razlikuje od drugih po tome što ima samo jednu ciljnu grupu - Srbe. Kako se navodi na samoj stranici, prva srpska društvena mreža "Sabor" otvorena je za sve Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba širom sveta.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/208120/Sabor--drustvena-mreza-samo-za-Srbe#comment-info
Од почетка деведесетих година прошлог века, па до данас јавност Запада, а и неких других делова света, је о Србији сазнавала пре свега кроз призму маркетиншких агенција, које су, за одговарајућу суму добијену од заинтересованих страна, успешно креирале имиџ, какав ниједан народ не би пожелео ни за сваког свог непријатеља, а камоли за себе.
Далеко од тога да ми Срби и Србију и себе сматрамо непогрешивима.
Нема ни народа ни земље који би могли да понесу тај епитет.
Али, претерало се са неистинама како о нама, тако и о нашој земљи Србији.
http://saborsrba.com/
Добро је да се неко сетио да направи нешто само наше.
Ајмо сад да вас видим...
Meni to djeluje prilično autistično.![]()
Ili kad ti je daleko ZOO.A internet komunikacija mi je potrebna za one koje ne mogu da vidim kući, u gradu ili na poslu...
Ili kad ti je daleko ZOO.![]()

Internet je od skora postao bogatiji za još jednu društvenu mrežu, koja se razlikuje od drugih po tome što ima samo jednu ciljnu grupu - Srbe. Kako se navodi na samoj stranici, prva srpska društvena mreža "Sabor" otvorena je za sve Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba širom sveta.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/208120/Sabor--drustvena-mreza-samo-za-Srbe#comment-info
Од почетка деведесетих година прошлог века, па до данас јавност Запада, а и неких других делова света, је о Србији сазнавала пре свега кроз призму маркетиншких агенција, које су, за одговарајућу суму добијену од заинтересованих страна, успешно креирале имиџ, какав ниједан народ не би пожелео ни за сваког свог непријатеља, а камоли за себе.
Далеко од тога да ми Срби и Србију и себе сматрамо непогрешивима.
Нема ни народа ни земље који би могли да понесу тај епитет.
Али, претерало се са неистинама како о нама, тако и о нашој земљи Србији.
http://saborsrba.com/
Добро је да се неко сетио да направи нешто само наше.
Ајмо сад да вас видим...

Ili kad ti je daleko ZOO.![]()

Inače.. ako iza fejsbuka stoji CIA, da ne stoji iza ovog projetka možda BIA, da pokupi sve nacionaliste na jednom mestu i pod kontrolom, a uvijeno ? A šta mislite
To kad sam mazohistički raspoložen, pa hoću da vidim šta radi Šojić...![]()