Коначно нешто нормално у Србији!

Life is a bich

Aktivan član
Poruka
1.689
Internet je od skora postao bogatiji za još jednu društvenu mrežu, koja se razlikuje od drugih po tome što ima samo jednu ciljnu grupu - Srbe. Kako se navodi na samoj stranici, prva srpska društvena mreža "Sabor" otvorena je za sve Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba širom sveta.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/208120/Sabor--drustvena-mreza-samo-za-Srbe#comment-info

Од почетка деведесетих година прошлог века, па до данас јавност Запада, а и неких других делова света, је о Србији сазнавала пре свега кроз призму маркетиншких агенција, које су, за одговарајућу суму добијену од заинтересованих страна, успешно креирале имиџ, какав ниједан народ не би пожелео ни за сваког свог непријатеља, а камоли за себе.

Далеко од тога да ми Срби и Србију и себе сматрамо непогрешивима.

Нема ни народа ни земље који би могли да понесу тај епитет.

Али, претерало се са неистинама како о нама, тако и о нашој земљи Србији.

http://saborsrba.com/

Добро је да се неко сетио да направи нешто само наше. :D
Ајмо сад да вас видим...

Internet je od skora postao bogatiji za još jednu društvenu mrežu, koja se razlikuje od drugih po tome što ima samo jednu ciljnu grupu - Srbe. Kako se navodi na samoj stranici, prva srpska društvena mreža "Sabor" otvorena je za sve Srbe i sve prijatelje i poštovaoce Srba širom sveta.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/208120/Sabor--drustvena-mreza-samo-za-Srbe#comment-info

Од почетка деведесетих година прошлог века, па до данас јавност Запада, а и неких других делова света, је о Србији сазнавала пре свега кроз призму маркетиншких агенција, које су, за одговарајућу суму добијену од заинтересованих страна, успешно креирале имиџ, какав ниједан народ не би пожелео ни за сваког свог непријатеља, а камоли за себе.

Далеко од тога да ми Срби и Србију и себе сматрамо непогрешивима.

Нема ни народа ни земље који би могли да понесу тај епитет.

Али, претерало се са неистинама како о нама, тако и о нашој земљи Србији.

http://saborsrba.com/

Добро је да се неко сетио да направи нешто само наше. :D
Ајмо сад да вас видим...

Meni to djeluje prilično autistično. :think:

Znači nema kritike, drugačijeg mišljenja, neslaganja, ... samo oportunizam i dodvoravanje? :mrgreen:

А шта,није ти доста што на овом форуму пљујеш по српском народу на свакој теми,па би хтео да прошириш пљувачину и на другим форумима...?

Lepo, lepo...nego ne znam zašto me naziv mreže ("Sabor") asocira na pijane gibaničare i krkanje jaganjaca?:think:

Mogli su da smisle neki bolji naziv...ipak je ovo 21. vek.

Мислиш да се у 21. веку НЕ ЈЕДЕ ГИБАНИЦА, ИЛИ ЈАГЊЕТИНА - НЕГО САМО ГОВ*НА ... па добро то може али само за вас... ми Срби ћемо остати на својој традиционалној храни...

А шта је за тебе шовнизам

Uvrede na nacionalnoj,rasnoj ili vjerskoj osnovi.

Htio sam da kažem da pomenuta mreža najvjerovatnije služi zbližavanju i spajanju Srba (razasutih svuda po svijetu),kao i drugih dobronamjernih ljudi,a ne da predstavlja politički forum.

I pozdravljam osnivanje mreže.

Poslednja izmena:
Uvrede na nacionalnoj,rasnoj ili vjerskoj osnovi.

Htio sam da kažem da pomenuta mreža najvjerovatnije služi zbližavanju i spajanju Srba (razasutih svuda po svijetu),kao i drugih dobronamjernih ljudi,a ne da predstavlja politički forum.

I pozdravljam osnivanje mreže.

Svaka čast na komentaru, jer se o tome i radi.
Vrata Sabora su otvorena za sve Srbe i sve prijatelje Srba.

Да имала сам овде више пута прилику да се уверим у твоју добронаменост.
Да ти се није прко ноћи неко преобраћење десило?:eek:

Ovo što piše na ramenu tvog avatara je često puta neprijatno za čuti/pročitati, ali to ne znači da je zlonamjerno.

Добро, и?

I ništa.

Samo kažem da nisam zlonamjeran.

Na početku teme sam iznio skepsu prema takvoj, ciljanoj društvenoj mreži i to je moje pravo.

Da li sam u pravu ili nisam, pokazat će vrijeme.

Nemam ništa protiv da se Srbi druže međusobno i da u društvo primaju one koji im se svide.

To je opet, vaše pravo.

Back