Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ne znam ja,al tamo nesto pise da su biljchice za hranu...nigde ne pominje da se zivotinje jedu 
nego se svi prave blesavi

nego se svi prave blesavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam ja,al tamo nesto pise da su biljchice za hranu...nigde ne pominje da se zivotinje jedu
nego se svi prave blesavi![]()

U Bibliji ima mnogo incesta,ali niko normalan ga ne cini!Samo bolesnici i psihopate!
Sto se tice predvidjanja,koju Biblija zabranjuje,a sama je puna predvidjanja i prorocanstava,ona zadrzava ekskluzivno pravo,jer je sveta!Astrologija je nauka i nije predvidjanje,vec proucavanje uticaja Zvezda i Planeta,na Zemlju,kao i na coveka!A sto je Biblija zabranjuje,jasno je jer je nauka!
Astro-zvezde
Logos-nauka
To sto je drugi deo naziva astrologije - logosJa sam imala sreću da odrastem porodici u kojoj niko nije spominjao takve stvari.
Prvi put sam se susrela sa pričama takve vrste u društvu moje drugarice koja je tvrdila da joj je neko ukrao deo veša sa štrika dok se sušio.
Neznajući o čemu se radi ja sam naivno pitala kome to treba i ona mi je objasnila da je to jedna vrsta 'bajanja',uzme se deo garderobe kome neko hoće da uradi nešto,npr. da se neko u njega zaljubi ili da se nekom nešto napakosti i sl. i to ta 'gatara' nečim zapraši i šta bude ne znam ali je činjenica da se ljudi svačim bave.
U suštini ne treba se sa tim opterećivati ali malo opreza nije naodmet.

Pa jes' ono, klasični lopovi više nisu u modi
A na koji oprez konkretno misliš, šta mi možemo da učinimo povodom toga?

1) kupovina ves masine koja susi ves kako bezobrazne komsije ne bi kraduckale ves sa zice iz dvorista
2) zamena turske kafe nes kafom - tu niko ne moze da gleda u solju.
3) ako nosimo rukavice niko ne moze da nam gleda u dlan...
evo ja se na brzaka setih 3 nacina gerilske borbe protiv zlih sotonskih gatara![]()

1) kupovina ves masine koja susi ves kako bezobrazne komsije ne bi kraduckale ves sa zice iz dvorista
2) zamena turske kafe nes kafom - tu niko ne moze da gleda u solju.
3) ako nosimo rukavice niko ne moze da nam gleda u dlan...
evo ja se na brzaka setih 3 nacina gerilske borbe protiv zlih sotonskih gatara![]()
Crveni konac oko ruke?
Pljuvanje na crne mačke?

reputacija za trud ALI moram da napomenem da:
koriscenje crvenog konca takodje spada u preventivno magijasenje (mada, jeste da je vezivanje konca siroko prihvacen vid borbe protiv svega i svacega )
mace volim tako da ne bih mogao da podrzim pljuvanje. eventualno bi se mogle 'potkupiti' nekim parizerom/slaninicom kako bi ostale na svojoj strani ulice![]()
Ma da ipak ja vežem končić?A ako imaš crnu mačku za kućnog ljubimca kako onda?Ma da ipak ja vežem končić?
???
(ali to su vec neki drugi problemi
).imas crnu macku gajbi???
tebi ni 10 pakovanja koncica ne moze da pomogne
crne macke su odlicne!
meni nikakava gatarska radnja ne bi pomogla za mog belog dugodlakog linjatora.
samo ona crvena cetka i seltojetp pomazu kad krene da menja dlaku(ali to su vec neki drugi problemi
).

ok. slazem se. necem ovise spamovati.
mada..nismo toliko spamovali. ipak smo razmatrali nacine odbrane od crne magije kao i uticaje razlicitih macaka na zivot pojedinaca
sad kad sam video fotku, setio sam se da smo vec razmenjivali slicice nasih demonskih macaka
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13958918&postcount=63
prepustam ostalim sagovornicima mikrofon
poz

...jel vam nekad ciganka gatala... mojoj drugarici je pola sata pricala svasta a nista nije rekla, jos joj ona pomagala odajuci informacije... na kraju kad je htela da joj da 1 euro ciganka kaze da ne valja davati sitan novac, kao mora u papiru i dade joj 5 eura... ja je posle pitam - pa dobro sta ti je rekla a ona ne zna![]()

Evo i meni je jedan forumas kao video sve jer kao vidi i sve je promasio![]()
ok. slazem se. necem ovise spamovati.
mada..nismo toliko spamovali. ipak smo razmatrali nacine odbrane od crne magije kao i uticaje razlicitih macaka na zivot pojedinaca
sad kad sam video fotku, setio sam se da smo vec razmenjivali slicice nasih demonskih macaka
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13958918&postcount=63
prepustam ostalim sagovornicima mikrofon
poz