rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ovaj... Ne znam da li moj komšiluk baca neke čini, ali znam da baca sve i svašta sa svojih prozora i terasa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj drugar je eksperimentisao pa je celo jaje ubacio u mikrotalasnu (hteo valjda da vidi dal` moze da ga `skuva`)2. Da li je normalno da jaje ima takvu reakciju kad se ubaci u peć?

Ovaj... Ne znam da li moj komšiluk baca neke čini, ali znam da baca sve i svašta sa svojih prozora i terasa...

Danas sam u dvorištu kuće našao kokošije jaje i majka mi je rekla da ga odmah bacim u peć. Kad sam to učinio čuo se jedan jako snažan prasak?
Sad me interesuju dve stvari:
1. Kakvo može jaje imati ulogu u "magiji" i kojim povodom se ono postavljau dvorište kuće?
2. Da li je normalno da jaje ima takvu reakciju kad se ubaci u peć?
Treća stvar je što mi nikad neće biti jasno kako je neko uspeo da mi unese to u dvorište pored rotvajlera i stafija a da ga usput oni ne pojedu (i jaje i tog što je uneo). Pa me onda malo zabrinjava da to ne radi neko ko nas dobro poznaje pa ga psi ne diraju ili je tako dobro tempirao vreme kada su bili obojica u boksevima na kratko.
U suštini ja ne verujem u ove budalaštine ali ne mogu reći da sam potpuno ravnodušan posebno kad znam kakavmi je komšiluk.
Kako to? Jesi nekom činio zlo pa te ne čudi ili šta? Što bi tebi neko želeo zlo?

Ja da sam na tvom mestu jaje ne bi okusila više u životu, ko zna kake su to nečastive sile.... zamisli iz toga mož' i pile da izađe!![]()

Ja se uglavnom, ako nastojim da napišem podrugljiv komentar, osvrnem na sve okolnosti kako ne bih samog sebe napravio budalom.Koka ti nije pala na pamet, već automatski neko zao sa zlom namerom?Kako to? Jesi nekom činio zlo pa te ne čudi ili šta? Što bi tebi neko želeo zlo?
Ja da sam na tvom mestu jaje ne bi okusila više u životu, ko zna kake su to nečastive sile.... zamisli iz toga mož' i pile da izađe!![]()

Danas sam u dvorištu kuće našao kokošije jaje i majka mi je rekla da ga odmah bacim u peć. Kad sam to učinio čuo se jedan jako snažan prasak?
Sad me interesuju dve stvari:
1. Kakvo može jaje imati ulogu u "magiji" i kojim povodom se ono postavljau dvorište kuće?
2. Da li je normalno da jaje ima takvu reakciju kad se ubaci u peć?
Treća stvar je što mi nikad neće biti jasno kako je neko uspeo da mi unese to u dvorište pored rotvajlera i stafija a da ga usput oni ne pojedu (i jaje i tog što je uneo). Pa me onda malo zabrinjava da to ne radi neko ko nas dobro poznaje pa ga psi ne diraju ili je tako dobro tempirao vreme kada su bili obojica u boksevima na kratko.
U suštini ja ne verujem u ove budalaštine ali ne mogu reći da sam potpuno ravnodušan posebno kad znam kakavmi je komšiluk.
И куд гледате под фијоке? ....Priča se po komšiluku kako jedni drugima gataju, i ne znam šta sve rade, uglavnom bapske priče...
Ja se uglavnom, ako nastojim da napišem podrugljiv komentar, osvrnem na sve okolnosti kako ne bih samog sebe napravio budalom.
Naime, u mom kraju uopšte nema koka, a i da ih ima još nisam čuo da je neka uspela da preleti kapiju visoku 3 metra, preživi napad dva psa pored kojih muva ne može da preleti a kamoli neka životinja, usput snese jaje na skriveno i vrlo nepristupačno mesto i nakon svega misteriozno se izgubi, onda svaka čast tebi i tvom nadasve inteligentnom načinu rasuđivanja. Možda u tvom kraju postoje neke super kokoške?
Elem, ne verujem ja u magije, nikome loše nisam učinio niti poželeo ali mi je malo krivo ako je u sve to umešan komšiluk koji pokušava da napakosti mojoj porodici. Znam ja da neće nama biti ništa jer su to sve gluposti, ali mi je malo bezveze taj osećaj kada znaš da ti neko želi loše a nema nikakvog razloga za to.
Posebno ako je to neko nama "blizak". O tome se radi ako ste promašili poentu, nisam ja pitao kako da bacim kontra spell na nekog ili kako da skinem magiju![]()
Jel mi dobro ide zaključivanje? 
Како сте знали да је длака баш снајкина?И куд гледате под фијоке?
Ајме, ја нагурала скоро 5 банки, никад нисам размишљала о магији!
П.С. Хвала Богу што је код мене неред у кући, па не бих приметила длаку...

Bavljenjem Magije, Gatanja, Horoskopa... sve su to Sotonska ucenja koja u Svetom Pismu su zabranjena. Svako ko veruje u Boga on je zasticen o bilo kakvih Vracanja i Gatanja, niko ne moze nista da mu uradi jer su Andjeli Bozji oko onih koji su Bozji. Zakljucak ako si na Bozjoj strani nema cega da se bojis.
ma dajBavljenjem Magije, Gatanja, Horoskopa... sve su to Sotonska ucenja koja u Svetom Pismu su zabranjena. Svako ko veruje u Boga on je zasticen o bilo kakvih Vracanja i Gatanja, niko ne moze nista da mu uradi jer su Andjeli Bozji oko onih koji su Bozji. Zakljucak ako si na Bozjoj strani nema cega da se bojis.
ma daj
a sto horoskop?
Zato sto je prema Bibliji svaka vrsta gatanja
i predvidjanja buducnosti zabranjena.
A Biblija je Bozija rec.

to je kao kada bi miskovic rekao da je jedino dozvoljeno kupovati u maksiju![]()

Zato sto je prema Bibliji svaka vrsta gatanja
i predvidjanja buducnosti zabranjena.
A Biblija je Bozija rec.

to je kao kada bi miskovic rekao da je jedino dozvoljeno kupovati u maksiju![]()

Tsuymish:po bibliji covek ne bi trebao da jede zivotinje,pa nesto ne vidim da se neko potresa,pogotovo kada su slave
Dozvoljeno je jesti zivotinje. Nego, to su neki vegani