Komšiluk i crna magija

jutros ja ustala gladna ko lav i posle 15ak minuta,meni muka od gladi...
i sve zurim da zavrsim neke sitnice,pa da doruckujem,kad zvoni neko na vrata
ja otvaram,kad ono dve ciganke,mlade ...a ova jedna lepa ko lutka...u fazonu one iz crtanog zvonar bogorodicine crkve...nebitno... :lol:
i kaze ona,jel ti tu mama,ja reko,ja sam mama u ovoj kuci,kaze ona,a joj,ja mislila ...mlado izgledas,oces da kupis posteljinu...reko,ne hvala,ne treba mi...
kaze ona "ti si mnogo srecna,troje dece ces da imas,muz ti je malo nervozan,ali nije baksuz..." i nasmeje se :rotf:
kaze,oces da ti gledam sve,ja reko,nemoj molim te,nemam vremena,muka mi je,mnogo mi je lose :lol:
i zatvorim joj vrata
bas mi bilo lose,uf...pitam se kako to nije videla kad sve vidi i gleda :mrgreen:

jutros ja ustala gladna ko lav i posle 15ak minuta,meni muka .....
.....
kaze ona "ti si mnogo srecna,troje dece ces da imas,muz ti je malo nervozan,ali nije baksuz..." i nasmeje se :rotf:
kaze,oces da ti gledam sve,ja reko,nemoj molim te,nemam vremena,muka mi je,mnogo mi je lose :lol:
i zatvorim joj vrata
bas mi bilo lose,uf...pitam se kako to nije videla kad sve vidi i gleda :mrgreen:

Pa, TRUDNA SI, lepo ti zena rekla, a ti ne verujes. :rtfm: :rotf:

E pa i mi macka za trku imamo :zper:

a2vryq.jpg

A evo nam je i metla

Crooked_Witch_Broom_2420.jpg

:metla:

iako je maca lepa i metla ima odlican dizajn ja sam restartovao komp kad mi se crna macka pojavila na monitoru...

za svaki slucaj...ipak je to crna maca...kuc kuc...pu pu...cuk cuk...

Cao, da li znate nekog ko skida crnu magiju, a da je iz Beograda ili u blizini?
Imam probleme, bila bih vam zahvalna kad biste mi dali kontakt nekog proverenog.
Pisite mi na privatnoj poruci.
Hvala.
Jednostavno.
Ako svim svojim bićem poveruješ da ti nikakva crna magija ne može nauditi, tako će i da bude. Drugim rečima, tog što provereno skida crnu magiju prvo potraži u sebi.

Da vam predočim problem.
Nedavno je u komšiluku preminula devojka od 30 godina.
Bila je uspešna, lepa, nije bila udata. Umrla je posle bezazlene operacije jer se napravilo neko zakrčenje u krvnim sudovima (koliko sam ja čuo).
Uglavnom, porodica nesrećne devojke već par godina je u svađi sa prvim susedima oko neke imovine. Priča se po komšiluku kako jedni drugima gataju, i ne znam šta sve rade, uglavnom bapske priče.
Mi smo dobri i sa jednima i sa drugima. Ne družimo se ali se na ulici i u prolazu kulturno javimo, ponekad i ispričamo i sve je u redu.
Međutim, evo nedelju dana posle smrti te devojke stiglo je pismo u beloj koverti, ručno pisano i adresirano na mog oca.
Pismo navodno piše čovek iz drugog grada. On je navodno čuo kako je Y porodica bila kod vračare u nameri da uništi X porodicu. Razgovor je slučajno čuo jer je i sam išao da mu vračara pogleda u karte za ćerku jer je već u kasnim tridesetim a nije udata.
Navodno oni su vračari platili masno da X porodicu zadesi neka nesreća.
I moli se moj otac da ovo prenese što hitnije porodici X.

Kod nas niko ne veruje u gatanje, magiju i slične gluposti ali ovo nas je pomalo zateklo.
Otac naravno nikome neće reći za pismo i verovatno će ga spaliti ali me interesuje šta vi mislite o svemu ovome?
Mi pretpostavljamo da je samo pismo i napisala X porodica ili neko iz okruženja jer se čini da oni vrlo teško podnose sve ovo.
Strašno čime se ljudi sve bave. Najinteresantnije od svega što je očigledno neko čekao povoljan trenutak da ga ubaci u sanduče. Ja sam sve vreme bio sa psima u dvorištu i kad sam ušao na kratko unutra i vratio se nazad primetio sam pismo ali budala nisam odmah pohitao da ga uzmem možda bih i video ko ga je ostavio...
Eto toliko pa da čujem mišljenja.

Eh kod mene slicna situacija...nase prve komsije nam stvaraju probleme tj stvarali..
Problem je bio u komsinici koja se bavila tom magijom, i to gatala na nekim jajima i zakopavala u zemlju! to je sve trajalo dok nije umrla od raka! cudno se prosirio a nedugo zatim je i preminula,
Moj tata je nalazio uvjek ta neka jaja u zemlji u nasem dvoristu,a kad je ta zena umrla sve se pormjenilo i od tada se vise ne nalaze jaja,,al ima druga komsinica..ispod nase kuce koja se isto bavi mracnim poslovima.. ona je cudna ne izlazi nigdje i prilicno je povucena...znam da ce te pomislit da sam u cudnom okruzenju..ali ponekad se to stvarno i osjeti....i da...roditelji su imali sve probleme oko neke zemlje dok su nalazili ta jaja! no posle je sve proteklo kako treba kada je ona umrla... inace ona je ciganka..:dontunderstand:

sta mislite da li kada tumacite nekome snove to spada u crnu magiju i djavolju rabotu kao i gledanje u solju i blaa blaa ostalo? :O

Zasto bi tumacenje snova bila crna magija?Snovi su tvoja podsvest,i ti ces ih najbolje protumaciti!Ne verujem u sanovnike,gde sanjati macku uvek znaci isto,vec osoba koja sanja,sama sebi moze pronaci odgovore u svojoj podsvesti,jer samu sebe najbolje poznaje,sta joj se trenutno desava,d li im neki problem....pa ga podsvest resava!

Eh kod mene slicna situacija...nase prve komsije nam stvaraju probleme tj stvarali..
Problem je bio u komsinici koja se bavila tom magijom, i to gatala na nekim jajima i zakopavala u zemlju! to je sve trajalo dok nije umrla od raka! cudno se prosirio a nedugo zatim je i preminula,
Moj tata je nalazio uvjek ta neka jaja u zemlji u nasem dvoristu,a kad je ta zena umrla sve se pormjenilo i od tada se vise ne nalaze jaja,,al ima druga komsinica..ispod nase kuce koja se isto bavi mracnim poslovima.. ona je cudna ne izlazi nigdje i prilicno je povucena...znam da ce te pomislit da sam u cudnom okruzenju..ali ponekad se to stvarno i osjeti....i da...roditelji su imali sve probleme oko neke zemlje dok su nalazili ta jaja! no posle je sve proteklo kako treba kada je ona umrla... inace ona je ciganka..:dontunderstand:

A da uletiš ti u njihovu kuću i pobiješ celu familiju.... iz predostrožnosti.... oni će tebi jaja u dvorište da zakopavaju? :evil:

A za ovu drugu, što je povučena... idi pitaj je kako je, jel u nekom problemu, jel možeš nekako da joj pomogneš itd. Da vi'š kako će odmah da nestane magija ;)

Inace znam silne ljude koji se trude da nesto promene mimo Bozijeg zakona i sudbine:pop:Mada ...mislim da postoje senzibilniji ljudi od drugih i da osecaju nas unutrasnji nemir i to zloupotrebljavaju...A mi se primimo ..
Sta ces sve je to misticno:zper:

Back