Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
jutros ja ustala gladna ko lav i posle 15ak minuta,meni muka od gladi...
i sve zurim da zavrsim neke sitnice,pa da doruckujem,kad zvoni neko na vrata
ja otvaram,kad ono dve ciganke,mlade ...a ova jedna lepa ko lutka...u fazonu one iz crtanog zvonar bogorodicine crkve...nebitno...
i kaze ona,jel ti tu mama,ja reko,ja sam mama u ovoj kuci,kaze ona,a joj,ja mislila ...mlado izgledas,oces da kupis posteljinu...reko,ne hvala,ne treba mi...
kaze ona "ti si mnogo srecna,troje dece ces da imas,muz ti je malo nervozan,ali nije baksuz..." i nasmeje se
kaze,oces da ti gledam sve,ja reko,nemoj molim te,nemam vremena,muka mi je,mnogo mi je lose
i zatvorim joj vrata
bas mi bilo lose,uf...pitam se kako to nije videla kad sve vidi i gleda
i sve zurim da zavrsim neke sitnice,pa da doruckujem,kad zvoni neko na vrata
ja otvaram,kad ono dve ciganke,mlade ...a ova jedna lepa ko lutka...u fazonu one iz crtanog zvonar bogorodicine crkve...nebitno...

i kaze ona,jel ti tu mama,ja reko,ja sam mama u ovoj kuci,kaze ona,a joj,ja mislila ...mlado izgledas,oces da kupis posteljinu...reko,ne hvala,ne treba mi...
kaze ona "ti si mnogo srecna,troje dece ces da imas,muz ti je malo nervozan,ali nije baksuz..." i nasmeje se

kaze,oces da ti gledam sve,ja reko,nemoj molim te,nemam vremena,muka mi je,mnogo mi je lose

i zatvorim joj vrata
bas mi bilo lose,uf...pitam se kako to nije videla kad sve vidi i gleda

Mada ...mislim da postoje senzibilniji ljudi od drugih i da osecaju nas unutrasnji nemir i to zloupotrebljavaju...A mi se primimo ..