komsije

....eeeeeee....jel imate vi nekog ko tvrdi da je njegovo pravo najveće u zgradi
prosto zato što je njegov stan najveći.........:eek:

....a, takvog ludaka predpostavljam nema još neko u svom okruženju, kaže
ne znate vi ništa, ja sam ovde vlast...moj stan je iznad svih vaših stanova i
najveći je i tako, ja sad mogu da radim šta god hoću.....:mrgreen:

...danas baš nešto nisam bila raspoložena da kvarim sebi ovako lep dan, e,
samo ga čekam....taman će mi dobro doći, da se na nekog dooobrooooooo
izgalamim...pa da vidimo čija su prava veća.........oooo živote, koliko je
ludaka oko nas...:besna:

danas mi je moj prijatelj montirao ogradu-duz mojih prizemnih prozora.vrlo neupadljivu i jednostavnu,a tu ionako niko ne prolazi.
elem,jedna zenturaca koja se navadila bas tu da prolazi (a ima svoj prolaz sa druge strane),vidim da je posizela....kaze,sutra ce ici u opstinu da vidi ona to.
ja nisam nikoga iz opstine pitala,a to je sa dvorisne strane,nikome parking nije oduzet,niti zelenilo (samo uski trotoar pored mojih prozora,a do mene nema nikoga).

cisto razmisljam,ako ona otkrije da nikoga u opstini nisam pitala,bojim se da mi ne srusi ogradu...a ja ne mogu da izlazim da se svadjam sa njom,jer je svi znaju kao budalu.a poznato je da sa budalama nema dijaloga.onda ne znam sta cu..da li da je pustim da me zgazi

...ako si blesava, a ti je pusti.....:think:

...mislim da niko od nas nije rođen da bi se svađao sa nekim, ali situacije nas
nekad navode na to...pa prema tome, naoštri se, i vidi šta će biti i tako reaguj...:heart:

:lol:

E u Italiji to i ima neke veze....mada se to ne odredjuje samo velicinom stana, ima tu mnogo stvari koje se uzimaju u obzir...i tako u svakoj zgradi postoji stan koji ima najvise "bodova" prilikom donosenja bilo koje odluke! U svakom slucaju ne moze nista sam da odlucuje i da radi sta hoce! :lol: i da dodam taj stan koji ima najvise "bodova" najvise placa sve troskove zgrade!

Kod nas u zgradi se nesto cudno desava, komsinica iz prizemlja malo odlepila...za sad mi je zaobilazimo u sirem luku ali hvata na prepad sve ostale tako da cekam nas red....:lol:

:lol:

E u Italiji to i ima neke veze....mada se to ne odredjuje samo velicinom stana, ima tu mnogo stvari koje se uzimaju u obzir...i tako u svakoj zgradi postoji stan koji ima najvise "bodova" prilikom donosenja bilo koje odluke! U svakom slucaju ne moze nista sam da odlucuje i da radi sta hoce! :lol: i da dodam taj stan koji ima najvise "bodova" najvise placa sve troskove zgrade!

Kod nas u zgradi se nesto cudno desava, komsinica iz prizemlja malo odlepila...za sad mi je zaobilazimo u sirem luku ali hvata na prepad sve ostale tako da cekam nas red....:lol:

...ma on može da se slika...em mu je stan van gabarita zgrade, tako da je skroz
nelegalan i neće moći da se legalizuje, em je onako po prirodi nadrndan...pa sve
žive čačka....kao bitan je nešto.....

....nije ovde kao u Italiji al da plaća više, plaća, neke obaveze prema državi,
a u zgradi može samo da se ponaša lepo, ako misli da ga neko ceni, a kod
kući iza svojih vrata, neka zavodi red...ako može...:think:

izlazila sam da `zalivam stubice na ogradi (cementirani)....a i juce prodjem tik do nje.samo pusi i cedi me kroz oci.....
izgleda da ja nisam bas tako bezazlena kao sto mislim o sebi:mrgreen:
ali,verovatno ona nesto smislja ili je prijavila nadleznima...u svakom slucaju jos uvek cekam povratnu reakciju:manikir:

Kad smo kod zavesa i draperija, izgleda da smo uspeli da promovisemo nudizam :lol:
Tek smo se uselili, stan je na 3. spratu, gleda ka dvoristu i susednoj zgradi, i imamo...ehem...cist vidik na ove preko puta a bogme i oni na nas, a obzirom da smo imali dosta velike troskove oko opremanja, ta zavesa ili venecijaneri nam dodju poslednja rupa na svirali. E sad, svaki put kad se istusiramo mi od kupatila do sobe u gacama ili bez njih (ni dragi ni ja nemamo bas naviku da se presvlacimo i oblacimo u kupatilu, u stvari ja i tako i tako, ali on bas nikako). I tek neki dan, sredjujem ja nesto po spavacoj sobi, dignem pogled a komsija golisav stoji preko puta, sveze istusiran...:lol: vid'o valjda kako kod nas pa resio da se ugleda :lol:

:guza:

eeeeeeeeeeee,,,koji bolid , e, kad mu prokisne najveci stan onda neka ga sam krpi a ne kucni savet

izlazila sam da `zalivam stubice na ogradi (cementirani)....a i juce prodjem tik do nje.samo pusi i cedi me kroz oci.....
izgleda da ja nisam bas tako bezazlena kao sto mislim o sebi:mrgreen:
ali,verovatno ona nesto smislja ili je prijavila nadleznima...u svakom slucaju jos uvek cekam povratnu reakciju:manikir:

nemoj obracati paznju na SKOTA to ce vise da je nervira nego da se svadjas sa BUDALOM, nerviraj je ovako :per::per::per:

nemoj obracati paznju na SKOTA to ce vise da je nervira nego da se svadjas sa BUDALOM, nerviraj je ovako :per::per::per:
ja i inace ne opstim sa budalama.tako da nju ne poznajem..a uopste je i ne gledam.dosta nam je visila oko prozora k`o majmun,i zavirivala u stan...cak se mesala u razgovor.
e,al` sam joj doskocila:manikir:

sada me nervira necija klima,kaplje mi na sims...tap,tap.sutra moram da je lociram i da zamolim vlasnika da nesto uradi po tom pitanju...ako hoce:neutral:

eeeeeeeeeeee,,,koji bolid , e, kad mu prokisne najveci stan onda neka ga sam krpi a ne kucni savet

...da, da ali mi dajemo parice uredno svakog meseca da se zgrada i oko zgrade održava
svi isto naravno bez obzira na članove domaćinstva....a pametnjaković je smislio da ima
i najveće pravo na dvorište...ma debil nad debilima...samo ćutim dok mi lično ne zasmeta
a onda ćemo videti ko koja prava ima....:think:

Koje je ludilo pocelo sa ovim toplim vremenom:besna:
Svi na terasama i svako pusta neku svoju muziku ili se cerekaju do u sitne sate:mrgreen:
Ljudi kupili one brzo izgradjene stanove one u zgradama po dvoristima :rtfm:
I niko ne ferma nikoga.Stari komsiluk je ok i svi postuju da bude tisina posle10 ali ovi novi...
Vidim da ce biti belaja jer niko ne moze od njih da spava.A starosedeoci se samo ostre :per: Do sada su bili fini valjda zbog zime.A sada su izmileli ko gliste:dash:

skontala sam da se ova zenturaca iz komsiluka,zbog koje sam podigla ogradu da ne moze ni da prismrdi mojim prozorima...ustvari plasi mene.
prijatelj koji mi je podigao ogradu,bas ju je lepo napravio...od celika,li nekako tananu,neupadljivu...a jos mi ucinio pa je kao slucajno sreo tu zenturacu i diskretno joj zapretio ako ona ili bilo ko samo i pipne ogradu:klap:
mada mislim da je ona prijavil u inspekciju,tako da ih ocekujem,ali se ni malo ne plasim njih,jer ce se i oni oduseviti kako je odradjeno:brus:

uspela sam tlefonski da razgovaram sa vlasnikom stana cija klima mi toliko kaplje na sims i na zid...covek poceo toliko da se izvinjava,i kaze sutra dolazi sa majstorom da otkloni kvar...i opet se izvinjava.
nisam mogla ni da zamislim kako neko moze uljudno da prihvati zamerku.

Back