- Poruka
- 2.497
na zalost selo nam je puno policije jer se kod nedaleko od nas desilo ubistvo , 8-snje devojcice ..................
strasno

ehh
dugo nisam bila na ovoj temi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na zalost selo nam je puno policije jer se kod nedaleko od nas desilo ubistvo , 8-snje devojcice ..................

dugo nisam bila na ovoj temi
uhvatili su ga , ubili su ga skota iza kuce
Gde pise da su ga ubili? Sada trazim i nema sanse da nadjem...
uspela sam tlefonski da razgovaram sa vlasnikom stana cija klima mi toliko kaplje na sims i na zid...covek poceo toliko da se izvinjava,i kaze sutra dolazi sa majstorom da otkloni kvar...i opet se izvinjava.
nisam mogla ni da zamislim kako neko moze uljudno da prihvati zamerku.

Užas! 
kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno![]()
....skontala sam da se ova zenturaca iz komsiluka,zbog koje sam podigla ogradu da ne moze ni da prismrdi mojim prozorima...ustvari plasi mene.
prijatelj koji mi je podigao ogradu,bas ju je lepo napravio...od celika,li nekako tananu,neupadljivu...a jos mi ucinio pa je kao slucajno sreo tu zenturacu i diskretno joj zapretio ako ona ili bilo ko samo i pipne ogradu
mada mislim da je ona prijavil u inspekciju,tako da ih ocekujem,ali se ni malo ne plasim njih,jer ce se i oni oduseviti kako je odradjeno![]()
upaliće veruj mi.
...moji se većinom razbežali na odmore...pa prosto mi neprijatna tišina![]()

...na sve se živ čovek navikne....doduše ja nemam te probleme, u zgradi ima
više studenata, nego nas koji se bavimo kuhinjom....ali zato znaju da preteraju
pa se ne zna ni vreme odmora, ni kad se spava, ni kad ustaje....ustvari ne tiče
se mene kad će oni..ali ne želim da me bude, ako oni ustaju, ni da mi ne daju
da spavam onda kad ja hoću jer oni prave žurku...pa se ori zgrada celu noć...
...i pijane komšije koje se biju, lome sve oko zgrade, a niko im ništa ne može,
već je i policija odustala...neće ni da dođu na poziv......
...na sve se navikneš...pa kad je ovakva tišina porsto ti nekako bude neprijatno...![]()