komsije

sa kretenima ne reci , mislio sam da je taj komsa malo drugaciji ali posto on slusa svoju zlu ,debelu,nakaradnu "majku" pa cak kad ce da spava sa zenom mislim da vam je jasno

Krenula moja komšinica od 70+ leta na sahranu rođaku. Uz put joj se od vrućine i zapare pokvarila frizura pa se mnogo nasekirala zbog toga. Kako na sahranu bez frizure?????:eek:
Naredna njena muka je to što su pokojniku kupili lepši i skuplji kovčeg no ona svom mužu prošle godine. :eek::eek:

Krenula moja komšinica od 70+ leta na sahranu rođaku. Uz put joj se od vrućine i zapare pokvarila frizura pa se mnogo nasekirala zbog toga. Kako na sahranu bez frizure?????:eek:
Naredna njena muka je to što su pokojniku kupili lepši i skuplji kovčeg no ona svom mužu prošle godine. :eek::eek:

....eeee....poživeće ona još ihahaaaaj...:lol:

:hahaha::hahaha::hahaha: ma pusti ženu nek se sekira zbog frizure, bolje no da tebi dosađuje koječim.
Par kuća od nas živi jedna žena, ni sa kim u ulici ne govori, ali svakom kaže svoje mišljenje bez da je iko pita za isto ;), zbog nje svi držimo zaključane kapije, jednostavno, ako je kapija otključana, uđe i uzme šta joj momentalno treba, ako primetiš, primetio si, ako nisi, ko ti je kriv. Svi je znamo i svi je se čuvamo.
Od pre mesec dana imamo nove komšije, mladi ljudi, prijatni, vrlo veseli i druželjubivi. Krenuli da sređuju kuću, prave terasu, betoniraju dvorište, betoniraju trotoar, kapija uvek širom otvorena.
Danas mi došla mlada komšinica i pita da li smo mi slučajno videli kud nestade njihova lopata, nemam pojma naravno, a nešto mi se "javlja", a moj matori ni pet ni šest, odmah joj saopšti kakva nam je komšinica par kuća dalje. Žena ne bude lenja, odmah ode tamo i naravno nađe svoju lopatu, a OVA pita: - otkud znaš da je lopata tvoja? - Komšinica se nasmejala i rekla: - poznajem je jer sam njom već ucmekala jednu sličnu tebi - :hahaha:
Sad se nadam da ću moći opet kapiju držati otključanu :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha: ma pusti ženu nek se sekira zbog frizure, bolje no da tebi dosađuje koječim.
Par kuća od nas živi jedna žena, ni sa kim u ulici ne govori, ali svakom kaže svoje mišljenje bez da je iko pita za isto ;), zbog nje svi držimo zaključane kapije, jednostavno, ako je kapija otključana, uđe i uzme šta joj momentalno treba, ako primetiš, primetio si, ako nisi, ko ti je kriv. Svi je znamo i svi je se čuvamo.
Od pre mesec dana imamo nove komšije, mladi ljudi, prijatni, vrlo veseli i druželjubivi. Krenuli da sređuju kuću, prave terasu, betoniraju dvorište, betoniraju trotoar, kapija uvek širom otvorena.
Danas mi došla mlada komšinica i pita da li smo mi slučajno videli kud nestade njihova lopata, nemam pojma naravno, a nešto mi se "javlja", a moj matori ni pet ni šest, odmah joj saopšti kakva nam je komšinica par kuća dalje. Žena ne bude lenja, odmah ode tamo i naravno nađe svoju lopatu, a OVA pita: - otkud znaš da je lopata tvoja? - Komšinica se nasmejala i rekla: - poznajem je jer sam njom već ucmekala jednu sličnu tebi - :hahaha:
Sad se nadam da ću moći opet kapiju držati otključanu :hahaha:

...ahahhaa...e svaka joj čast...:rotf::rotf::rotf:

...sve mi se čini da ću ja morati da preduzmem neke drastičnije mere kako bi
pojedine komšije naučila pameti....i lepom ponašanju u zgradi koja je zajednička
a ne samo njihova........:mrgreen:

moj komsija juri niz stepenice i peva `o oooo oo,dabogda crk`o rokenrooool kad ga svako svira`

p.s.ali,njemu je sve dozvoljeno jer je svima simpatican

Zaprepastila sam se danas kad sam prosla ulicom i videla,a i cula kakvi su se svi geJaci doselili u moj kraj koji je nekad bio 'fin'.
Jedna od 'novih' snajki koje su se doselile(udale) objasnjava detetu nesto recima:vode, node, kude........ :dash::dash::dash:
Joj samo da mi dodje oktobar da se odselim.:manikir:

Komsije su prece nego familija u drugom gradu. Kada te zaboli, komsija ce te prvi odvesti u bolnicu; kada ti zaskripi love za lek, komsija ce ti prvi pozajmiti lovu. Jes mi draga, ali familija je daleko.

Dobre komsije zlata vrede!!!

Ja mojima kad kazem dobar dan oni nesto promumlaju. :dontunderstand:

...od većine očekujem da privi kažu dobar dan prosto zato što sam žensko,
a drugo što sam starija od njih....mada vidim da se osnovno kućno vaspitanje
više ne poštuje, ili ga nije ni bilo, ili je ostalo kod kuće....:mrgreen:

...oni koji se javljaju, tako nekako, samo promrmljaju...ne znaš šta je od toga
gore......baš me snašao fin komšiluk:evil:

kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno :twisted:

pa ne znam sta da ti kazem
kad je situacija takva ,ti pokusaj da posmatras to sve
na jedan lep ,pozitivan nacin:D
:eek::cool:;):zcepanje::zcepanje:

...od većine očekujem da privi kažu dobar dan prosto zato što sam žensko,
a drugo što sam starija od njih....mada vidim da se osnovno kućno vaspitanje
više ne poštuje, ili ga nije ni bilo, ili je ostalo kod kuće....:mrgreen:

...oni koji se javljaju, tako nekako, samo promrmljaju...ne znaš šta je od toga
gore......baš me snašao fin komšiluk:evil:
Ja spadam u grupu 'mladjih' komsija. Uvek se javljam prva. Jednom se desilo da nisam videla komsiju pa mu se nisam ni javila i odmah je ispalo kako sam nekulturna i nevaspitana, a njihova deca(koja su mladja od mene) ne javljaju se ni mojoj majci a kamo li meni i to je ok.
:dontunderstand:

Ja spadam u grupu 'mladjih' komsija. Uvek se javljam prva. Jednom se desilo da nisam videla komsiju pa mu se nisam ni javila i odmah je ispalo kako sam nekulturna i nevaspitana, a njihova deca(koja su mladja od mene) ne javljaju se ni mojoj majci a kamo li meni i to je ok.

...naravno da nije ok...ti i dalje budi vaspitana, a komšije će kad tad shvatiti šta
su vaspitali, ako su uopšte potrošili pola sata svog života da ih nauče osnovnim
pravilima lepog ponašanja....:think:

Ovo se i meni desilo i od tada im se uopste ne javljam.. Prodjem pored njih ko pored govneta ..Uostalom koji su oni meni faktor u zivotu da se ja njima javljam i to prvi svaki put.. Ma zabole me tuki...

Back