Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.552
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzeli ste kante koje su rusi toliko poskidali da se vise ne cuje za njih u ukrajini skoro 2 godine ali dobro turci su morali nekom da uvale te kante nemoj da te udari slog kad bude srpska vojna parada u septembruPozz Dardi sa napomenom ljeto se bliži kraju i vrijeme je da se vratiš u otadžbinu..
Pošteno si odradio sezonu..Nije lako čistiti kenjare po plažama.
VIDEO I FOTO Hrvatska vojska testira Bayraktare, isprobavat će ih noću i danju
Pogledajte prilog 1768707
Pogledajte prilog 1768708
Pogledajte prilog 1768710
naravno da nisi nikakav vernik jer da jesi one gadosti sto si pisao bi te odmah kandidovale za pakao u jednom smeru kao i tupsona i njegovu publiku koji slave fasizam nacizam terorizam i koncentracione logore sto se tice propagande o nekakvom stradanju hrvata u vojvodini to je upravo to propaganda i lazi a najsmesnije je kad hrvat nekom kaze da izuva u tudjoj patnji samo je dovoljno pogledati vase novine svaki dan i videti sto je realnostDa, ljudi su bježali i zanimljivo, nema igrokaza u Hrvatskoj oko toga. Nema predsjednika i premijera koji se prijete i vrijeđaju. Facts of life.
Nisam u stanju raspoznati tvoje književne navike, ali probaj s https://www.knjizara-dominovic.hr/p...dini-tijekom-domovinskog-rata-proizvod-33289/, ali kako pretpostavljam da nemaš za poštarinu iz EU, probaj s http://www.hlc-rdc.org/wp-content/uploads/2019/01/Dosije_Hrvati_u_Vojvodini_srp.pdf na srpskom je i besplatno je. Nisam neki vjernik, ali nadam se da postoji neki vječni sud, primarno zbog ljudi koji uživaju u tuđoj patnji.
naravno da nisi nikakav vernik jer da jesi one gadosti sto si pisao bi te odmah kandidovale za pakao u jednom smeru kao i tupsona i njegovu publiku koji slave fasizam nacizam terorizam i koncentracione logore sto se tice propagande o nekakvom stradanju hrvata u vojvodini to je upravo to propaganda i lazi a najsmesnije je kad hrvat nekom kaze da izuva u tudjoj patnji samo je dovoljno pogledati vase novine svaki dan i videti sto je realnost
Darda dogodine u Kninu.uzeli ste kante koje su rusi toliko poskidali da se vise ne cuje za njih u ukrajini skoro 2 godine ali dobro turci su morali nekom da uvale te kante nemoj da te udari slog kad bude srpska vojna parada u septembru![]()
Tko je pretjerao sa kakvim cijenama ove godine? Na što točno misliš?Preterali su sa cenama ove godine.
Hrvatske ugostitelje.Tko je pretjerao sa kakvim cijenama ove godine? Na što točno misliš?
Pa evo ja sam pred par dana došao sa mora i mogu ti reći da cijene nisu ništa pretjerane. Iste su kao prošle godine. S tim da prošle godine i ove godine nisam bio u istom mjestu, nego na dva različita mjesta.Hrvatske ugostitelje.
Pa gkedam danima priloge na hrvatskim televizijama kako je ove godine skupo i kako se turisti zale na cene.Pa evo ja sam pred par dana došao sa mora i mogu ti reći da cijene nisu ništa pretjerane. Iste su kao prošle godine. S tim da prošle godine i ove godine nisam bio u istom mjestu, nego na dva različita mjesta.
Evo recimo par stvari
Sladoled kugla 2€
Cedevita oko 3€
Coca-cola oko 3.5€
Pizza oko 12€
Zagrebački odrezak oko 13€
Palačinka s namazom oko 4.5€
Pommes frites oko 4€
...
Pa zavisi gdje. Ako ideš u Dubrovnik na Stradun, ili u Split na rivu, tamo je vjerojatno skupo. Odi ulicu, dvije dalje i naići ćeš na povoljnije cijene. Ja ti kažem koliko sam ja što platio. Imaš cjenik, vidi, pitaj kolike su cijene.Pa gkedam danima priloge na hrvatskim televizijama kako je ove godine skupo i kako se turisti zale na cene.
Danas sam gledao prilog iz Zadra.
A kakve su cijene na samom trajektu?Bio sam otišao i preko na otok trajektom, tamo u kafiću su cijene još niže nego kod mene na kontinentu, što me jako iznenadilo.
Pa nikakve. Nije bilo ničega. 3.5€ karta u jednom smjeru, sad u sezoni.A kakve su cijene na samom trajektu?![]()
Pa nikakve. Nije bilo ničega. 3.5€ karta u jednom smjeru, sad u sezoni.
Jadrolinijin trajekt je bio. Ali kratka linija, oko 15-20 minuta vožnje.Ne znaš tko je gori privatnici ili Jadrolinija.![]()
Jadrolinijin trajekt je bio. Ali kratka linija, oko 15-20 minuta vožnje.
Ne samo to, Hrvatska je još deblje zaostajala u SFRJ, v. podatke za 1980. i 1970.Prosječna neto plaća u Sloveniji u lipnju je iznosila 1611 eura neto, odnosno 2540 eura bruto. Za usporedbu, u Hrvatskoj je istog mjeseca bila 1444 eura neto, odnosno 2008 eura bruto. Drugim riječima prosječna slovenska plaća je 11,56 posto viša od hrvatske. Izvor podataka su statistički zavodi dvije države: DZS i SURS.
Usporedi li se razlika u plaćama sa stanjem u lipnju 2023. godine slovenska plaća bila je viša čak 24,52 posto.
Rasturamo i u PPP ih rasturamo.