Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.703
ne znam ko je taj Solc ali ako je to izjavio znaci da je dobar i posten covekto je izjavio nemac Šolc![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ko je taj Solc ali ako je to izjavio znaci da je dobar i posten covekto je izjavio nemac Šolc![]()
Ovu anketu otvaram povodom već postavljene teme "Da su sutra izbori, studenti bi pokosili Vučića".
Pa šta vi prognozirate? Da li bi Vučić stvarno doživeo poraz (od studentske liste) da se sutra raspišu izbori?
Ne''s pjevat u Hrvatskoj.Verujem - neverujem..![]()
Et vidiš.Ne''s pjevat u Hrvatskoj.
Pa evo 28.6. 36000 od cega pola maloletno, koji je to %Apsurdna lista sa smešnim procentima. Ti blokaderi koji imaju "5,4% narodne podrške" su 15. marta skupili od 300 do 500 hiljada ljudi u Beogradu, dok sam Vučić na svom mitingu u Beogradu (na koji je dovukao ljude sa svih mogućih strana) nije mogao da skupi više od 50 000.
Nije bilo 36 000 nego daleko više - 140 000.Pa evo 28.6. 36000 od cega pola maloletno, koji je to %
A u Budimpešti 200.000 samo gejeva, pa vidi gde steNije bilo 36 000 nego daleko više - 140 000.
To što nije mogao da skupi 20.000 za miting ništa ne znači.Apsurdna lista sa smešnim procentima. Ti blokaderi koji imaju "5,4% narodne podrške" su 15. marta skupili od 300 do 500 hiljada ljudi u Beogradu, dok sam Vučić na svom mitingu u Beogradu (na koji je dovukao ljude sa svih mogućih strana) nije mogao da skupi više od 50 000.
Predizborni skupovi Vuka Draškovića i SPO 1990 bili su mnogo masovniji od skupova Miloševića i SPS ali je SPS ubedljivo dobijao izbore.Apsurdna lista sa smešnim procentima. Ti blokaderi koji imaju "5,4% narodne podrške" su 15. marta skupili od 300 do 500 hiljada ljudi u Beogradu, dok sam Vučić na svom mitingu u Beogradu (na koji je dovukao ljude sa svih mogućih strana) nije mogao da skupi više od 50 000.
To što nije mogao da skupi 20.000 za miting ništa ne znači.
On ima skoro 2 mil glasača koji ne idu po mitinzima.
svaki glas se isto računa.A dobra većina tih ljudi su matorci, dok velika većina mladih ljudi ga ne podržava i to je apsolutna činjenica.
Biće gusto ali sigurno gubi BG , NS , NIš a i šire....
U Zaječaru i u Kosjeriću opozicija je pokušala da vara,da ukrade izbore .Proglasila je svoju pobedu iako su znali da su izgubili.Čak su pozvali i narod da brani njihove nepostojeće izborne pobedePriprema se strategija za varanje
Verujem da bi , doduše mislim da bi bilo gusto ali da sad definitivno Studentska lista ima čemu da se nada i da su se napokon stvorili uslovi da možemo da imamo nekog realnog osnova da se nadamo da ćemo narednu godinu dočekati bez naprednjaka na vlasti , no ono što je zaista izvesno i u šta zaista skroz verujem je da bi definitivno puko u Beogradu, Novom Sadu i još nekim većim gradovima, realno u BG-u i NS-u ikao i još nekim većim gradovima naprednjaci nemaju više šta da traže i maltene ne bi bili ni blizu, mislim naprednjaci su pukli na lokalnim izborima u Beogradu još na pretprošlim izborima kada su izgubili u svih 10 centralnih gradskih opština ali već nakon dva izborna ciklusa još uvek drže vlast u Beogradu tako što su kupili neke odbornike, napravili dil onda sa Đilasom i praktično još od pretprošlih izbora na foru drže vlast u Beogradu iako za to nema nikakvog realnog osnova na terenu niti oslikava realno stanje stvari na terenu.
Razmisljanje blokadera
Vucic sigurno gubi izbore,a ako pobjedi pokrao je izbore.Cak i kada vucic ima 60% glasova blokaderi kazu da je pokrao izbore.Volio bih da Vucic i sns bagra izgubi izbore,ali da i blokaderska bagr izgubi izbore.Da dodje desno patriotska stranka na vlast.
Sledeći put đilas i miloš jovanović izlaze a drugi bojkotuju. Malo za promenuProšle godine na ponovljenim beogradskim izborima u junu opozicionari Đilas i Miloš Jovanović su se odlučili na apsurdan potez bojkota tih izbora i SNS je nakon izbora formirao novu gradsku vlast.
U svakom slucaju svaka pobeda Vucica je jos jedan poraz Srbije i srpskog naroda.Ovu anketu otvaram povodom već postavljene teme "Da su sutra izbori, studenti bi pokosili Vučića".
Pa šta vi prognozirate? Da li bi Vučić stvarno doživeo poraz (od studentske liste) da se sutra raspišu izbori?
Jasno i glasno. Plus drugosrbijanska opozicija 1.0. Nek se preglasavaju sami sa AV, tj sve dok se pomenute stranke ne budu opametile i izašle sa svojom posebnom listom, bez ikakvih “ustupaka” ovome i onome.Ni Vučiću ni opoziciji 2.0. kako je zovu na mreži X ne odgovaraju desno orijentisane stranke. Tih stranaka i ( ili ) pokreta ima i u parlamentarnoj i u vanparlamentarnoj opoziciji.
Šta će čovek, još savladava razliku između tačke i zareza.E, bravo ti ga bate!
Sve si to strpao u jednu rečenicu!
Da vidimo tog ćacija koji će te nadmašiti.
Ja čitao donekle, pa sam odustao.