Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.264
Presoflex propo hahahahah. Sjecam se kada su imali i trgovine. I to propalo, ili je prodao pocetkom 2000.ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa od toga. Slovenski premijer je čestitao Hrvatskoj na skorom ulasku u Schengenu.Slovenci ce koristiti zadnju sekundu da lijece komplekse, a mozda i preko zadanog termina, jer oni su tako mocni na granicnim prijelazima![]()
Pa kad ste neradnici, sramite se rada na zemlji, ali zato perete guzice u Irskoj rado.Šta napraviše njihovo sve naj, naj extra kvaliteta a ustvari obično smeće i škart, ebem li ih tamo u Istri i Dalmaciji ima jedno drvo masline i jedan čokot loze i od toga radi biznis dok naše iz Slavonije ništa ne valja, ebem li te u to maslinovo ulje da te ebem. Mrš tamo, ma nek je Slavonija propala tako i treba, propast će sve ako Bog da
Očito već jesu. Nema ih.Europska komisija dala zeleno svjetlo za isplatu novih 700 milijuna eura Hrvatskoj
https://www.index.hr/vijesti/clanak...ovih-700-milijuna-eura-hrvatskoj/2410852.aspx
Komšije će da umru od zavisti.
Nije to, već je to ciljano i planski išlo da se ovaj deo Rvacke ekonomski uništi što od strane države što od stranih uticaja, ajde odi samo unazad 40g pa uporedi ove dve regije gde je ko bio???Slavonija nema smisla za biznis.![]()
Presoflex propo hahahahah. Sjecam se kada su imali i trgovine. I to propalo, ili je prodao pocetkom 2000.ih.
Netko "bacio" oko na zemljište. Vjerojatno će niknuti luksuzni stanovi tu, lokacija je odlična. Ilica, Zapadni kolodvor.Čuvena zagrebačka tvornica ide na prodaju
’Ide na bubanj’’
Region biznis info
13. novembar 2022, 12:06
![]()
Trgovački sud u Zagrebu donio je zaključak kojim je vrijednost nekretnina TOZ Penkale u stečaju, čuvene Tvornice olovaka Zagreb, utvrđena na 81,9 miliona kuna (nešto više od 21 milion KM) te da će se one prodavati na elektronskom javnom nadmetanju po načelu ‘’viđeno – kupljeno’’.
’Na bubanj’’ idu objekat – tvornica sagrađena na gotovo 40.000 kvadrata zemljišta u zagrebačkoj Poljačkoj ulici, četiri privredne i jedna poslovna zgrada kao i pripadajući prateći objekti i dvorišta.
https://6yka.com/region/cuvena-zagrebacka-tvornica-ide-na-prodaju
To je za tvoje dobro... Kome će to sve ostati nego tebi? I braći i sestrama ako ih imaš. Ili samo njima, kak je krenulo...Meni vlastiti roditelji prodaju litru po 150 kn zbog toga sto ne zelim raditi u masliniku.
![]()
To je za tvoje dobro... Kome će to sve ostati nego tebi? I braći i sestrama ako ih imaš. Ili samo njima, kak je krenulo...
A možda će i sve ostaviti državi, a tebe se odreći preko novina..
Naravno. Uvali ti njima lijepo, besplatno nek beru. Ipak je to za obitelj!
Jedinac sam.
Ma gledati cu nekako rodbini uvaliti da bere, a meni neka daju pola.
Boduli su to, pohlepni i skrti.
![]()
"Ponasaj se prema duznicima kao prema obitelji... iskoristavaj ih."1. Obitelj treba iskorištavati!
Prema prijateljima se odnosi kao i prema obitelji! Iskorištavaj ih!"Ponasaj se prema duznicima kao prema obitelji... iskoristavaj ih."
111. Pravilo stjecanja
Moje omiljeno je: "Dobro djelo nikada ne prolazi nekaznjeno."
Totalno nerazumijevanje stvari..nikad Slavonija nije bila bogata, već poslije ww2 mi smo još bili agarno društvo sa vrlo malim BDP per capita. Tada je poljoprivreda činila 60-70% BDP i tada za te uvjete siromaštva Slavonija je izgledala bogato, jer nisi bio gladan, a višak si prodao i kupio što ti treba.Nije to, već je to ciljano i planski išlo da se ovaj deo Rvacke ekonomski uništi što od strane države što od stranih uticaja, ajde odi samo unazad 40g pa uporedi ove dve regije gde je ko bio???
Masovno su dolazili ovamo jer su tamo crkali od gladi, ovamo su dolazili da bi sve dobili i posao, imanje, zemlju na kraju i mi starosedioci bi popušili pa i naše njima morali davati jer su bili prvoborci u to doba, danas su isto neki bojovnici prvoborci ali neki su se ogrebli dobrano dok nekima je samo šahovnica ostala