Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Bio je unutrašnji monolog pickoustog.Па проблем је што Запад неће никакав компромис већ само да Албанци добију све а Срби баш ништа.
Био је унутрашњи дијалог да ли си ти нешто предложио?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je unutrašnji monolog pickoustog.Па проблем је што Запад неће никакав компромис већ само да Албанци добију све а Срби баш ништа.
Па проблем је што Запад неће никакав компромис већ само да Албанци добију све а Срби баш ништа.
Kakav unutrašnji dijalog?
s te strane me jako raduje sto se pojavljuje balans
s druge strane nisu nam doneli nikakav predlog resenja
s te druge strane plasim se da ne bude kao `99. kad su rusi prvo osvojili pristinu, a onda napravili dil i predali je amerima
s te druge strane plasim se da ako ne postoji plan kompromisnog resenja, mi ponovo ne budemo ebena strana za potkusurivanje
kakvi god da su, nek su i botovi, ja volim svoje srbe.
То више није битно јер је то завршено али и није поента у томе већ у исказивању своје идеје. Значи искажи и ти своју идеју, стави је као петицију на потписивање и ако скупиш довољно виртуелних потписа можда се нађе неко да ти исфинансира и скупљање стварних потписа а ако скупиш довољно стварних потписа вођа ће морати барем да искометарише зашто неће то решење да предложи Албанцима и Американцима. Као што је познато Путин се већ сложио са твојим предлогом,
Ne znam...to se i sama pitam i od toga strepim.
Kako Maринелија не украдоше Руси јуче, када је толико паметан ???
jops uvek nema tu vrednost 
ja bih tebe za ruku pa u klinicki centar, da operises nesto, makar slepo crevo. kad si taki strucnjak
odakle ti uopste ideja da se bavis politikom (doduse na najnizi profani nacin sta bi mali perica uradio kad bi mu dala platu). politika je delatnost i nauka kao i svaka druga. a upravljanje drzavom je nesto za politicke nobelovce. razumem ja da ste vi sve uprostacili, vama je bre ceda bio potpredesnik vlade srbije, a dinkic je vodio ekonomsku politiku, doduse u ambis. vi bi ste lepo upravljali, vladali, ali da ne radite, neko drugi da crnci. koji ds i nvo debilizam

Jesam, jesam, odavno!Сад ћеш ти лепо на игнро да чучиш тамо док не научиш да се понашаш.
И ти ћеш тамо, ако већ ниси

Izvini što ću ovo reći, ne moraš da odgovoriš uopšte jer je privatno pitanje...ali da li i živiš u Srbiji?
Uopšte ne funkcionišu tako u Srbiji. Neće Vučić morati ni da trepne, kao što nije ni do sada u bilo kakvim sličnim situacijama.
nas predsednik aleksandar vucic sa vladom, stanovnicima srbije nije jos uvek izlozio plan za kosovo i kompromisno resenje..
americki predsednik donald tramp je krajem godine poslao pisma i kosovsom predsedniku taciju i nasem predsedniku da je spreman da ih obojicu ugosti u beloj kuci i da veruje da ce da bude napokon potpisano to kompromisno resenje i stavljena tacka na to pitanje
juce nam je u gostima sedam sati bio vladimir vladimirovic putin ruski predsednik i srbija se u velikom broju okupila da ga pozdravi i da cuje koje je to resenje za kosovo on nama doneo, a kako nam u vestima prenose - nije nam doneo nikakvo resenje
srbija je na margini istoka i zapada
kakvo je vase misljenje, koja struja ce imati veci uticaj i kakvo to kompromisni resenje za srbiju moze da bude najbolje?
ako se ti bavis politikom, zasto ne smem i ja?
navedena lica nisu bila nama predsednici, bili su i tvoji
vucic nije tvoj predsednik, predsednik je svih gradjana srbije
odgovori na postavljeno pitanje
То више није битно јер је то завршено ,

. Значи искажи и ти своју идеју, стави је као петицију

Немам било какве званичне податке - али из онога што стално слушам закључујем следеће:
- припојиће неколико градова/општина Србији,
- обезбедиће сигурносно СВЕ ЦРКВЕ И СПОМЕНИКЕ СПЦ И МОЖДА ИМ ВРАТИТИ ДЕО ИМОВИНЕ,
- неће припојити остале Србе јужно,
- КОСМЕТ ЋЕ ДЕЛОМ БИТИ ПРИПОЈЕН ШИПТАРИЈИ тј:АљБАНИЈИ.........
Mislim da ni Veliki Vožd ne zna
a ko je lud da izlozi plan..siptari preko noci bum tras uveli takse a ko yna kad je plan napravljen..
Људи!!! Вратио нам се Маринац!!!
Јееее!!!!
- - - - - - - - - -
А зашто да нам други доносе предлог решења?