kompromisno resenje

dive

Legenda
Poruka
61.198
nas predsednik aleksandar vucic sa vladom, stanovnicima srbije nije jos uvek izlozio plan za kosovo i kompromisno resenje..
americki predsednik donald tramp je krajem godine poslao pisma i kosovsom predsedniku taciju i nasem predsedniku da je spreman da ih obojicu ugosti u beloj kuci i da veruje da ce da bude napokon potpisano to kompromisno resenje i stavljena tacka na to pitanje
juce nam je u gostima sedam sati bio vladimir vladimirovic putin ruski predsednik i srbija se u velikom broju okupila da ga pozdravi i da cuje koje je to resenje za kosovo on nama doneo, a kako nam u vestima prenose - nije nam doneo nikakvo resenje
srbija je na margini istoka i zapada
kakvo je vase misljenje, koja struja ce imati veci uticaj i kakvo to kompromisni resenje za srbiju moze da bude najbolje?

ja bih tebe za ruku pa u klinicki centar, da operises nesto, makar slepo crevo. kad si taki strucnjak

odakle ti uopste ideja da se bavis politikom (doduse na najnizi profani nacin sta bi mali perica uradio kad bi mu dala platu). politika je delatnost i nauka kao i svaka druga. a upravljanje drzavom je nesto za politicke nobelovce. razumem ja da ste vi sve uprostacili, vama je bre ceda bio potpredesnik vlade srbije, a dinkic je vodio ekonomsku politiku, doduse u ambis. vi bi ste lepo upravljali, vladali, ali da ne radite, neko drugi da crnci. koji ds i nvo debilizam

ja bih tebe za ruku pa u klinicki centar, da operises nesto, makar slepo crevo. kad si taki strucnjak

odakle ti uopste ideja da se bavis politikom (doduse na najnizi profani nacin sta bi mali perica uradio kad bi mu dala platu). politika je delatnost i nauka kao i svaka druga. a upravljanje drzavom je nesto za politicke nobelovce. razumem ja da ste vi sve uprostacili, vama je bre ceda bio potpredesnik vlade srbije, a dinkic je vodio ekonomsku politiku, doduse u ambis. vi bi ste lepo upravljali, vladali, ali da ne radite, neko drugi da crnci. koji ds i nvo debilizam

ako se ti bavis politikom, zasto ne smem i ja?
navedena lica nisu bila nama predsednici, bili su i tvoji
vucic nije tvoj predsednik, predsednik je svih gradjana srbije
odgovori na postavljeno pitanje

nas predsednik aleksandar vucic sa vladom, stanovnicima srbije nije jos uvek izlozio plan za kosovo i kompromisno resenje..
americki predsednik donald tramp je krajem godine poslao pisma i kosovsom predsedniku taciju i nasem predsedniku da je spreman da ih obojicu ugosti u beloj kuci i da veruje da ce da bude napokon potpisano to kompromisno resenje i stavljena tacka na to pitanje
juce nam je u gostima sedam sati bio vladimir vladimirovic putin ruski predsednik i srbija se u velikom broju okupila da ga pozdravi i da cuje koje je to resenje za kosovo on nama doneo, a kako nam u vestima prenose - nije nam doneo nikakvo resenje
srbija je na margini istoka i zapada
kakvo je vase misljenje, koja struja ce imati veci uticaj i kakvo to kompromisni resenje za srbiju moze da bude najbolje?

av samo glumi da je proruski rapoložen...a čak i da u dubini i jeste kao jedan prikriveni radikal, oni koji su ga na vlast doveli i koji mu dozvoljavaju da vršlja po ovoj jadnoj državi sigurno mu neće dozvoliti da se okrene Rusiji, nego ima da završi ono šta je obećao

nemam nista da dodam, da se ne ponavljam. ako ne razumes procitaj vise puta. ti si jos i dobra kakvi ste ostali ds/cro na forumu

Da, ali on je vrhunski bot, vozač ostalih botova, bot nad botovima, ultra sendvičar. :worth:

- - - - - - - - - -

fiju,fiju
cro,slo,ldp :zskace:

Uraaaaaaaaa! CRO, DS!

jel tačno da si bot il se samo šale ? :)

nemam nista da dodam, da se ne ponavljam. ako ne razumes procitaj vise puta. ti si jos i dobra kakvi ste ostali ds/cro na forumu

vidi, ja sam realna
politicki sam neopredeljena
nemam nikakve koristi ni od jedne stranke
imam stetu od ove jer su clanovi ove stranke podrzali kriminlace koji su me reketirali i oteli sve sto sam zaradila za 30godina rada
posle 30 godina sam morala da zatvorim firmu
tako da necijih 1.500dinara koristi u stvari moze jako puno stete da nanese nekom drugom
ako me razumes

• Podržavam
Reactions: 27E
Ако једна струја буде имала већи утицај, то не значи да ће утицај друге струје бити занемарив.

s te strane me jako raduje sto se pojavljuje balans
s druge strane nisu nam doneli nikakav predlog resenja
s te druge strane plasim se da ne bude kao `99. kad su rusi prvo osvojili pristinu, a onda napravili dil i predali je amerima
s te druge strane plasim se da ako ne postoji plan kompromisnog resenja, mi ponovo ne budemo ebena strana za potkusurivanje
kakvi god da su, nek su i botovi, ja volim svoje srbe.

Људи!!! Вратио нам се Маринац!!!

Јееее!!!!

- - - - - - - - - -

s te strane me jako raduje sto se pojavljuje balans
s druge strane nisu nam doneli nikakav predlog resenja
s te druge strane plasim se da ne bude kao `99. kad su rusi prvo osvojili pristinu, a onda napravili dil i predali je amerima
s te druge strane plasim se da ako ne postoji plan kompromisnog resenja, mi ponovo ne budemo ebena strana za potkusurivanje
kakvi god da su, nek su i botovi, ja volim svoje srbe.

А зашто да нам други доносе предлог решења?

Back