Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.976
Kloni se botova ako si pametna.ja sam pametna
a ti ces isto biti ako ne budes citao selektivno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kloni se botova ako si pametna.ja sam pametna
a ti ces isto biti ako ne budes citao selektivno
Kloni se botova ako si pametna.
selektivno, ja sve radim selektivno
uzmem kvalitet, odbacim skart
Ствари су постављене "Или-или" и ту нема компромисног решења нити га може бити.Или ће Србија извршити самоубиство или неће.То можда и не би било толико тешко кад пре самоубиственог чина не би морали да се проституишемо,да се продамо и подамо за шаку евра и статус дроље у ЕУ.Но да ли смо стварно кураве?Да ли ћемо се стварно продати и подати?Да ли ћемо стварно продати крв, земљу, историју, претке, потомке?Да ли ћемо стварно издати као што је Јуда издао?Од нас се не тражи ништа, осим да се не одричемо свога и својих.Све што треба да радимо јесте да бранимо свој устав и међународно право.Ако нећемо да бранимо устав, закон и право онда што певамо "Боже правде"?Да ли смо бестидно лицемерни?
П.С.
Знам да сте заборавили па да вас само подсетим, "Републику Косово" прва је признала Албанија још 1991.
Сада ћемо да склопимо компромис, 2019? Смешно.
svi smo mi samo ljudi
gresimo, a pametni greske ispravljaju
i botovima treba pruziti sansu da progledaju
svi smo mi samo ljudi
gresimo, a pametni greske ispravljaju
i botovima treba pruziti sansu da progledaju
da, da
ds aktivisti i ljubimci imaju 75% postova na netu, a na krsti i vise
ali u skupstini nemate ni 30%
eto ko je bot. ha, ha, ha
mada meni vise licite na bolide, tela bez moci upravljanja i kocenja
zato ste popisditis kada neko pise istinu o vami da ste spolja gladac a unutra prazno
vi ste zagadjivaci neta, a krsta vam je leglo, ruzno lice ds i cro
ps sto su ti savetnici, sve srpski `prijatelji`
Косово није српско од 1389. Ред је да се ускладимо с реалношћу, браћо Срби, свет нас исмејава иза затворених врата. Ценим да ће ускоро почети и отворено ругање.
“Кад ће ови јбни квази-Руси да схвате да тамо не живи ни 10% Срба?!” одзвања ходницима Пентагона.
niko ne popizdi zbog neistine koja se iznosi o njemu, nego zbog kradje i kupovine tih glasova kojim je dobijena vlast
svi smo mi drzavljani jedne iste zemlje i ako vecina kaze - on treba da nam sluzi i radi u ime naroda, nikakav problem nije da se manjina slozi
ali ako manjina izmanipulise vecinu, onda je to problem
nemoj da zaboravis da su opozicija svi, i oni koji nisu glasali, jer su protiv onoga sto im je ponudjeno
tako da oni koji trenutno vladaju,ne vladaju voljim vecine, nego kupljenim glasovima 25% stanovnistva i manipulacijom 100% stanovnistva
svako postuje tudje misljenje kakvo god da je, jer svi imamo pravo da imamo i dupe i misljenje
ali je problem kad neko nema misljenje nego u sluzbi prevara i manipulacija sebe prodaje za sendvic i 1000dinara - takvu osobu niko ne moze da postuje, pa ni rodjena deca ako su vaspitana da budu ljudi
Добро да се вратимо на тему компромисно решење је...
nas predsednik aleksandar vucic sa vladom, stanovnicima srbije nije jos uvek izlozio plan za kosovo i kompromisno resenje..
americki predsednik donald tramp je krajem godine poslao pisma i kosovsom predsedniku taciju i nasem predsedniku da je spreman da ih obojicu ugosti u beloj kuci i da veruje da ce da bude napokon potpisano to kompromisno resenje i stavljena tacka na to pitanje
juce nam je u gostima sedam sati bio vladimir vladimirovic putin ruski predsednik i srbija se u velikom broju okupila da ga pozdravi i da cuje koje je to resenje za kosovo on nama doneo, a kako nam u vestima prenose - nije nam doneo nikakvo resenje
srbija je na margini istoka i zapada
kakvo je vase misljenje, koja struja ce imati veci uticaj i kakvo to kompromisni resenje za srbiju moze da bude najbolje?
šta se ti sada ptaviš munjena i kao ne znaš koji je plan ......pa bre sve se zna ..... jel je lepo rekao i TO VIŠE PUTA .
kompromisno rešenje je da im damo KiM . Navodno da skinemo taj problem sa dnevnog reda da se čovek više ne štreca hoćeli ga skinuti ili neće a i nobelova nagrada nije nemoguća .
Naravno da je to jedino resenje, ali ako budeno odugovlacili dobicemo da ne kazem sta.Зар није компромисно решење да добијемо мали дио Косова а за узврат признамо остатак?
ja licno sam za zamrznuto stanje, sa prekidanjem bilo kakve saradnje sa pristinom, osim ako nama odgovara. pristinu treba izolovati na svaki moguci nacin, samo tako se moze spreciti njihovo kriminalno dilersko sirenje na druge delove srbije
posledice takvog stava su predvidive zapad ce nastaviti sa urusavanjem srbije, na svaki moguci nacin, pa ko voli neka izvoli. urusavanje srbije je i ds i grupacija, mafija, droza i parada. tesko se tome suprostaviti kad nisi samostalan. evropi nije bilo tesko da nas tri puta u XX veku vojno napadnu, ruse i pljackaju. sto bi sad bilo drugacije
mada ds rezim nas je zahebao debelo. pozvali su srbe na prve siptarske izbore i tako priznali rezim u pristini i dali mu legitimitet. a onda su zapoceli` pregovore` i pripremili tekst biselskog dogovora. nakon toga se nema opcija za neeto drugo
danasnja lupetanja o izdaji i sl su smo krici malogradjana koje bas briga za sve, osim za lizanje ooooo zapadu
Зар није компромисно решење да добијемо мали дио Косова а за узврат признамо остатак?
Како год окрени/обрни нити једно решење није идеално сем поновног уласка српске војске у Приштину.
То данас није реално.
Шта је реално?Гледајући стање на терену више ништа није реално...
on ima tih 1500 ali i sendviče kolko oće, razumi ti njegavidi, ja sam realna
politicki sam neopredeljena
nemam nikakve koristi ni od jedne stranke
imam stetu od ove jer su clanovi ove stranke podrzali kriminlace koji su me reketirali i oteli sve sto sam zaradila za 30godina rada
posle 30 godina sam morala da zatvorim firmu
tako da necijih 1.500dinara koristi u stvari moze jako puno stete da nanese nekom drugom
ako me razumes
šta skače ova guska kad nije mnogo hladno?Da sacekamo jos malo do "kompromisnog resenja" , jer se "odgovorno lice" ozbiljno pripremaaa:
Зар није компромисно решење да добијемо мали дио Косова а за узврат признамо остатак?
Nije. Treba ovako ostaviti sve do trenutka kad će svetska politička scena da nam dozvoli oslobađanje KiM. A i mi sami smo svedoci koliko se sve to brzo menja, tako da se veoma lako može desiti dtakve promene dođu veoma brzo, možda brže nego što se bilo ko od nas nada. Možda i kasnije, ali to nije bitno, bitno je na dati nikakvu legitimnost za odvajanje KiM od Srbije.
Реално је да Шиптари ДОБИЈУ ВЕЛИКУ АУТОНОМИЈУ у оквиру Србије и........ тачка...... наравно без икаквог права на отцепљење и припајање Шиптарима у Аљбанији........а то све због непроцењиве вредности СПЦ на КиМ пре свега...........
Реално је да Шиптари ДОБИЈУ ВЕЛИКУ АУТОНОМИЈУ у оквиру Србије и........ тачка...... наравно без икаквог права на отцепљење и припајање Шиптарима у Аљбанији........а то све због непроцењиве вредности СПЦ на КиМ пре свега...........