kompromisno resenje

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ствари су постављене "Или-или" и ту нема компромисног решења нити га може бити.Или ће Србија извршити самоубиство или неће.То можда и не би било толико тешко кад пре самоубиственог чина не би морали да се проституишемо,да се продамо и подамо за шаку евра и статус дроље у ЕУ.Но да ли смо стварно кураве?Да ли ћемо се стварно продати и подати?Да ли ћемо стварно продати крв, земљу, историју, претке, потомке?Да ли ћемо стварно издати као што је Јуда издао?Од нас се не тражи ништа, осим да се не одричемо свога и својих.Све што треба да радимо јесте да бранимо свој устав и међународно право.Ако нећемо да бранимо устав, закон и право онда што певамо "Боже правде"?Да ли смо бестидно лицемерни?
П.С.
Знам да сте заборавили па да вас само подсетим, "Републику Косово" прва је признала Албанија још 1991.
Сада ћемо да склопимо компромис, 2019? Смешно.

INCIDENT U KOSOVSKOJ MITROVICI Grupa Albanaca napala Srbina u Bošnjačkoj mahali

Tanjug 23.01.2019.
Grupa Albanaca napala je Srbina u Severnoj Mitrovici i tom prilikom mu zadala lakše telesne povrede, saopštila je kosovska policija.

Kako se navodi u saopštenju, incident se dogodio u multietničkom naselju Bočnjačka mahala u utorak oko 15 sati, preneo je Radio Kontakt plus.

Povređeni muškarac zadobio je povrede i ukazana mu je lekarska pomoć.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, izjavio je da su u pitanju lake telesne povrede, zadobijene u incidentu i objasnio da će motiv za napad biti poznat po okončanju istrage.
Kako je dodao, napadači su poznati policiji i radi se na njihovom privođenju.

svi smo mi samo ljudi
gresimo, a pametni greske ispravljaju
i botovima treba pruziti sansu da progledaju

da, da

ds aktivisti i ljubimci imaju 75% postova na netu, a na krsti i vise

ali u skupstini nemate ni 30%

eto ko je bot. ha, ha, ha

mada meni vise licite na bolide, tela bez moci upravljanja i kocenja

zato ste popisditis kada neko pise istinu o vami da ste spolja gladac a unutra prazno

vi ste zagadjivaci neta, a krsta vam je leglo, ruzno lice ds i cro

ps sto su ti savetnici, sve srpski `prijatelji`

Poslednja izmena:
da, da

ds aktivisti i ljubimci imaju 75% postova na netu, a na krsti i vise

ali u skupstini nemate ni 30%

eto ko je bot. ha, ha, ha

mada meni vise licite na bolide, tela bez moci upravljanja i kocenja

zato ste popisditis kada neko pise istinu o vami da ste spolja gladac a unutra prazno

vi ste zagadjivaci neta, a krsta vam je leglo, ruzno lice ds i cro

ps sto su ti savetnici, sve srpski `prijatelji`

niko ne popizdi zbog neistine koja se iznosi o njemu, nego zbog kradje i kupovine tih glasova kojim je dobijena vlast
svi smo mi drzavljani jedne iste zemlje i ako vecina kaze - on treba da nam sluzi i radi u ime naroda, nikakav problem nije da se manjina slozi
ali ako manjina izmanipulise vecinu, onda je to problem
nemoj da zaboravis da su opozicija svi, i oni koji nisu glasali, jer su protiv onoga sto im je ponudjeno
tako da oni koji trenutno vladaju,ne vladaju voljim vecine, nego kupljenim glasovima 25% stanovnistva i manipulacijom 100% stanovnistva
svako postuje tudje misljenje kakvo god da je, jer svi imamo pravo da imamo i dupe i misljenje
ali je problem kad neko nema misljenje nego u sluzbi prevara i manipulacija sebe prodaje za sendvic i 1000dinara - takvu osobu niko ne moze da postuje, pa ni rodjena deca ako su vaspitana da budu ljudi

Poslednja izmena:
Косово није српско од 1389. Ред је да се ускладимо с реалношћу, браћо Срби, свет нас исмејава иза затворених врата. Ценим да ће ускоро почети и отворено ругање.

“Кад ће ови јбни квази-Руси да схвате да тамо не живи ни 10% Срба?!” одзвања ходницима Пентагона.

Какве то има везе што тамо не живи ни 10% Срба? Пре него што им је тито забранио повратак било их је много више, па онда тихо етничко чишћење за време титове власти...
Ни у Калифорнији не живе американци већински него хиспанолатини црнци и тако то

niko ne popizdi zbog neistine koja se iznosi o njemu, nego zbog kradje i kupovine tih glasova kojim je dobijena vlast
svi smo mi drzavljani jedne iste zemlje i ako vecina kaze - on treba da nam sluzi i radi u ime naroda, nikakav problem nije da se manjina slozi
ali ako manjina izmanipulise vecinu, onda je to problem
nemoj da zaboravis da su opozicija svi, i oni koji nisu glasali, jer su protiv onoga sto im je ponudjeno
tako da oni koji trenutno vladaju,ne vladaju voljim vecine, nego kupljenim glasovima 25% stanovnistva i manipulacijom 100% stanovnistva
svako postuje tudje misljenje kakvo god da je, jer svi imamo pravo da imamo i dupe i misljenje
ali je problem kad neko nema misljenje nego u sluzbi prevara i manipulacija sebe prodaje za sendvic i 1000dinara - takvu osobu niko ne moze da postuje, pa ni rodjena deca ako su vaspitana da budu ljudi

fiju, fiju

Добро да се вратимо на тему компромисно решење је...

nisi ni ti bolji.

moj kometar se odnosi na prethodni post koji je buckuris ds nocnih politickih mora al po danu

ds i grupacija nato pesadije gube izbore od 2008. ko je njih ikada pokrao i zasto bi. bas je bilo obrnuto.

drugo lazu da predstavljaju narod tj vecinu. pa sami su se zaklinjali da im je gradjanin i seljak srbije neprijatelj tj tranzicioni gubitnik i da im smrdi znoj radnika i seljaka. gradjani se dobro secaju ko ih je masovno otpustao i izvrstio nelegalnu tranziciju drustvene svojine u kriminalnu mafijasku namirisanu 80 evra za aftersejv

spominjanje sendvica je logicno, ali predstavlja nedostatak u recniku, politickofilozofskom aparatu, pojednostavljenje za nize forme da mogu da se ruugaju pametnijim od sebe. tj da misle da mogu da se rugaju. krsta je davno potrosila pamet tog niskog ds cela

sto se dnevnice tice bas bih voleo da znam da organizatori protesta rade to mesecima za dzabe. ha, ha, ha. oni se ubise od para a vi setajte macora. verujem da imaju evra da ne znaju sta ce sa njima.

posto si ti kreator stanja nqa ovim stranicama dz pisem. i koji cu dzavo ovde medju ds i cro boranijom. tako mi i treba, pa da mi brisete postove samo zato sto su vam nerazumljivi

nas predsednik aleksandar vucic sa vladom, stanovnicima srbije nije jos uvek izlozio plan za kosovo i kompromisno resenje..
americki predsednik donald tramp je krajem godine poslao pisma i kosovsom predsedniku taciju i nasem predsedniku da je spreman da ih obojicu ugosti u beloj kuci i da veruje da ce da bude napokon potpisano to kompromisno resenje i stavljena tacka na to pitanje
juce nam je u gostima sedam sati bio vladimir vladimirovic putin ruski predsednik i srbija se u velikom broju okupila da ga pozdravi i da cuje koje je to resenje za kosovo on nama doneo, a kako nam u vestima prenose - nije nam doneo nikakvo resenje
srbija je na margini istoka i zapada
kakvo je vase misljenje, koja struja ce imati veci uticaj i kakvo to kompromisni resenje za srbiju moze da bude najbolje?

šta se ti sada praviš munjena i kao ne znaš koji je plan ......pa bre sve se zna ..... jel je lepo rekao i TO VIŠE PUTA .

kompromisno rešenje je da im damo KiM . Navodno da skinemo taj problem sa dnevnog reda da se čovek više ne štreca hoćeli ga skinuti ili neće a i nobelova nagrada nije nemoguća .

osim toga i šiptari za skidanje carina su jasno naveli isto to , PRIZNANJE .

jedini problem je što je narod munjen pa kada *******i kaže kompromis svi se prave blesavi , kao numeju da mu čitaju misli z:mrgreen:

šta se ti sada ptaviš munjena i kao ne znaš koji je plan ......pa bre sve se zna ..... jel je lepo rekao i TO VIŠE PUTA .

kompromisno rešenje je da im damo KiM . Navodno da skinemo taj problem sa dnevnog reda da se čovek više ne štreca hoćeli ga skinuti ili neće a i nobelova nagrada nije nemoguća .

Зар није компромисно решење да добијемо мали дио Косова а за узврат признамо остатак?

ja licno sam za zamrznuto stanje, sa prekidanjem bilo kakve saradnje sa pristinom, osim ako nama odgovara. pristinu treba izolovati na svaki moguci nacin, samo tako se moze spreciti njihovo kriminalno dilersko sirenje na druge delove srbije

posledice takvog stava su predvidive zapad ce nastaviti sa urusavanjem srbije, na svaki moguci nacin, pa ko voli neka izvoli. urusavanje srbije je i ds i grupacija, mafija, droza i parada. tesko se tome suprostaviti kad nisi samostalan. evropi nije bilo tesko da nas tri puta u XX veku vojno napadnu, ruse i pljackaju. sto bi sad bilo drugacije

mada ds rezim nas je zahebao debelo. pozvali su srbe na prve siptarske izbore i tako priznali rezim u pristini i dali mu legitimitet. a onda su zapoceli` pregovore` i pripremili tekst biselskog dogovora. nakon toga se nema opcija za neeto drugo

danasnja lupetanja o izdaji i sl su smo krici malogradjana koje bas briga za sve, osim za lizanje ooooo zapadu

Poslednja izmena:
Како год окрени/обрни нити једно решење није идеално сем поновног уласка српске војске у Приштину.
То данас није реално.
Шта је реално?Гледајући стање на терену више ништа није реално...

Зар није компромисно решење да добијемо мали дио Косова а за узврат признамо остатак?
Naravno da je to jedino resenje, ali ako budeno odugovlacili dobicemo da ne kazem sta.
Nema vise povratka, cela je prica zavrsena i sto pre prihvatimo realnost to je bolje po nas.

ja licno sam za zamrznuto stanje, sa prekidanjem bilo kakve saradnje sa pristinom, osim ako nama odgovara. pristinu treba izolovati na svaki moguci nacin, samo tako se moze spreciti njihovo kriminalno dilersko sirenje na druge delove srbije

posledice takvog stava su predvidive zapad ce nastaviti sa urusavanjem srbije, na svaki moguci nacin, pa ko voli neka izvoli. urusavanje srbije je i ds i grupacija, mafija, droza i parada. tesko se tome suprostaviti kad nisi samostalan. evropi nije bilo tesko da nas tri puta u XX veku vojno napadnu, ruse i pljackaju. sto bi sad bilo drugacije

mada ds rezim nas je zahebao debelo. pozvali su srbe na prve siptarske izbore i tako priznali rezim u pristini i dali mu legitimitet. a onda su zapoceli` pregovore` i pripremili tekst biselskog dogovora. nakon toga se nema opcija za neeto drugo

danasnja lupetanja o izdaji i sl su smo krici malogradjana koje bas briga za sve, osim za lizanje ooooo zapadu

slazem se da treba da se ostavi sto duze moze takvo zamrznuto stanje, jer ni mnoge druge zemlje nisu resile decenijske slicne situacije u svojim zemljama
a sto se tice narko kartela koji je locitran u pristini, nama nije problem taj narko kartel, nego onaj koji je medju nama srbima
kazu da je radoicic kojeg srpska vlada nece da preda pristini koja je raspisala poternicu, najodgovornije lice za transport i prodaju droge na kosovu

Nije. Treba ovako ostaviti sve do trenutka kad će svetska politička scena da nam dozvoli oslobađanje KiM. A i mi sami smo svedoci koliko se sve to brzo menja, tako da se veoma lako može desiti dtakve promene dođu veoma brzo, možda brže nego što se bilo ko od nas nada. Možda i kasnije, ali to nije bitno, bitno je na dati nikakvu legitimnost za odvajanje KiM od Srbije.

Како год окрени/обрни нити једно решење није идеално сем поновног уласка српске војске у Приштину.
То данас није реално.
Шта је реално?Гледајући стање на терену више ништа није реално...

Реално је да Шиптари ДОБИЈУ ВЕЛИКУ АУТОНОМИЈУ у оквиру Србије и........ тачка...... наравно без икаквог права на отцепљење и припајање Шиптарима у Аљбанији........а то све због непроцењиве вредности СПЦ на КиМ пре свега...........

vidi, ja sam realna
politicki sam neopredeljena
nemam nikakve koristi ni od jedne stranke
imam stetu od ove jer su clanovi ove stranke podrzali kriminlace koji su me reketirali i oteli sve sto sam zaradila za 30godina rada
posle 30 godina sam morala da zatvorim firmu
tako da necijih 1.500dinara koristi u stvari moze jako puno stete da nanese nekom drugom
ako me razumes
on ima tih 1500 ali i sendviče kolko oće, razumi ti njega

- - - - - - - - - -

Da sacekamo jos malo do "kompromisnog resenja" , jer se "odgovorno lice" ozbiljno pripremaaa:

šta skače ova guska kad nije mnogo hladno?
možda da ovaj buđavi izgleda muškije pošto on ne skakuće?

mali deo kosova koji neće biti tvoj , iako ga dobijemo , onda još moramo da damo / kozoebe iz preševske doline .

eto to je njegov kompromis .....dao je prvo sever Kosova a sada pokušava da ga dobije i to hoće da PROGLASI KAO NAJVEĆI USPH U poslednjih 100 godina .

- - - - - - - - - -

Nije. Treba ovako ostaviti sve do trenutka kad će svetska politička scena da nam dozvoli oslobađanje KiM. A i mi sami smo svedoci koliko se sve to brzo menja, tako da se veoma lako može desiti dtakve promene dođu veoma brzo, možda brže nego što se bilo ko od nas nada. Možda i kasnije, ali to nije bitno, bitno je na dati nikakvu legitimnost za odvajanje KiM od Srbije.

takoe .......samo što se *******om piše loše ako ne ubedi Srbe na izdaju KiM .

- - - - - - - - - -

Реално је да Шиптари ДОБИЈУ ВЕЛИКУ АУТОНОМИЈУ у оквиру Србије и........ тачка...... наравно без икаквог права на отцепљење и припајање Шиптарима у Аљбанији........а то све због непроцењиве вредности СПЦ на КиМ пре свега...........

prvo razjuriti sve koji su radili bilo šta protiv države , a ono malo što ostane , kroz sito i rešeto treba proterati i odabrati samo one koji će da rade za tebe a ne protiv tebe .
E onda treba videti jel će im autonomija možda biti previše , a mislim da hoće .

da ima pameti kod politicara, da naprave sastanak sve ex yu i dogovore se o ekonomskoj uniji
siptari neka dobiju potpunu autonomiju nad teritorijom za koju ocekuju otcepljenje i priznanje
nato gomna napolje i sa kosova i iz bosne i da se balkan sa grckom, turskom, albanijom, italijom i madjarskom ekonomski stabilizuje i postane nezavisan od velikih sila
a ne da stojimo u redu za nesto po cemu britanci osnovaci pljuju

Back