Kompletna Vlada Srbije prisustvovaće proslavi Dana Republike Srpske

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa i psiho se zalaže da RS bude sastavni deo BiH.. milion puta je izjavio da podržava celovitu BiH
Dodik i psiho nisu u dobrim odonosima , to svi znaju..
On se zalaže? Šta ima on da se zalaže u drugoj državi. Nije se založio ni u svojoj. Znamo mi kako on to podržava.
Dodika nam je preko glave, ali ako bi morala da biram između njih dvojice, odabrala bih Dodika. Jeste rauber, ali nije lud.

On se zalaže? Šta ima on da se zalaže u drugoj državi. Nije se založio ni u svojoj. Znamo mi kako on to podržava.
Dodika nam je preko glave, ali ako bi morala da biram između njih dvojice, odabrala bih Dodika. Jeste rauber, ali nije lud.
Dodik je završio sa političkom karijerom..
jedino je pitanje da li mora da beži u Rusiju ili se dogovorio da se skloni i ostane i da ga ne diraju
što se Vučića tiče sve je moguće ..ja msm da će da nas maltretira još najmanje 4 godine

jedino je pitanje da li mora da beži u Rusiju ili se dogovorio da se skloni i ostane i da ga ne diraju
što se Vučića tiče sve je moguće ..ja msm da će da nas maltretira još najmanje 4 godine
Četiri godine su dug period. Koju sve štetu može napraviti Srbiji ne smijem ni da mislim.

RS je u sastavu BiH. Svaka druga opcija vodi u rat, a nama je dosta rata.
Vučić je u stanju da izazove sukobe samo da svoje dupe spasi. Neće moći.
Ma kakav rat to su price za zastrasivanje male dece.
BIH je nebitna tvorevina koja ce uskoro da nestane.
Trump preuzima Grenland, Kanadu i Panamu a Rusija Balkan i Ukrainu.
:D

Posle Ruskog preuzimanja Balkana Dodik i RS postaju lideri u Regionu.
:D

Smeta. Šta se dogodilo sa našom nenamjenskom fabrikom na Palama. Obećao da će da je kupe, saniraju itd. Ubrzo nakon posjete zatvoriše je. Baš je čovjek od riječi i pomoći. I Romi su ljudi, sa izuzetcima.
Već sam te zapazila crveni. Šta si ti? Indijanac. Crvenoknjižičar.
A smetaju li ti ratne pobjegulje? Ti su ti ok? Jel Vulin sam mogao sanirati tu fabriku? Da nije opet neki lokalni baja trazio sebe?

Back