akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.076
Да имају не би на Крстарици тражиле чеп.Dobro da imate s kim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да имају не би на Крстарици тражиле чеп.Dobro da imate s kim...
aha..izvinite, nisam znao da su i penzionerke aktivne na ovom forumuИди у пм, говедо. Причаш са дамом.
Ти си дете глуп ко тоцило.aha..izvinite, nisam znao da su i penzionerke aktivne na ovom forumu
gospođo i moja baba je kao i Vi za Vučića tako da vas starije i razumem.. ipak, svet ostaje na mlađima.. na onim studentima npr..
ja glup ko tocilo a Vi glasate za Vučića, Vulina, Brnabić i Đuku BizonaТи си дете глуп ко тоцило.
ja glup ko tocilo a Vi glasate za Vučića, Vulina, Brnabić i Đuku Bizonaok
hoćete da kažete da ste vi nepismeni penzioneri pametniji od profesora i studenata?
moja baba npr zna da napravi dobru cicvaru i kačamak , da umesi pogaču ali nema neki veliki opseg znanja jbg, ima 4 razreda osnovne
je l imate vi makar osnovnu završenu?
Da nastavi da organizuje i stiti najvece krimose i ljudski sljam po Srbiji, kao sto i sada radi.Какву штету???
Da nastavi da organizuje i stiti najvece krimose i ljudski sljam po Srbiji, kao sto i sada radi.
Znas, to su oni koji vladaju svakim gradom u Srbiji, diluju drogu klincima po skolama, i podvode maloletnice.
A onda lupaju vase patriotske gluposti u kafani, i na brifingu kod Sluzbe.
ajde baba ne se riХахахаха, ти не знаш са киме комуницираш, будалетино.
Средовечни младић замишља да је студент. Која беда јбт...ajde baba ne se ri
To je zato sto vam treba ponavljati 1050 puta, kao djacima u skoli.Ово си написао једно педесет пута до сад. Мислим да имаш параноидне идеје.
И тебе су подводили?To je zato sto vam treba ponavljati 1050 puta, kao djacima u skoli.
Fora drugi osnovne.И тебе су подводили?
Према свецу и тропар.Fora drugi osnovne.
bedaСредовечни младић замишља да је студент. Која беда јбт...
Још нисмо чули за кога ваша цењена особица гласа.beda
su Vučić, Brnabić, Đuka Bizon Vulin i svi Vi koji glasate za tu ekipu
ministar poljoprivrede ha haЈош нисмо чули за кога ваша цењена особица гласа.
Studentske proteste i zahteve podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora
Evo lapo rešenja za sveRS je u sastavu BiH. Svaka druga opcija vodi u rat, a nama je dosta rata.
Vučić je u stanju da izazove sukobe samo da svoje dupe spasi. Neće moći.
Jeste to su te bajate lazi iz kuhinje SNS-aplatili ih centri moći u Prištini, Kurti i oni u Zagrebu
Zaboravila si jednu riječ. Prljave. Prljave igre.Не прави се блесава. Што се српског председника тиче, за оне из Сарајева је академик и мајстор игре.
Evo Kami rešenja.Svi dobijaju niko ne gubiFora drugi osnovne.
Ето, ваши из Сарајева играју поштено.Zaboravila si jednu riječ. Prljave. Prljave igre.