lapsi
Aktivan član
- Poruka
- 1.253
A što ćemo da se obradujemo! Mi smo ovdje u RS tolerantno društvo do jaja.
Dobro nam došla Brnaba! - Draško Stanivuković
Dobro nam došla Brnaba! - Draško Stanivuković
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam iz Sarajeva.Ето, ваши из Сарајева играју поштено.
Ти си ментално из Горње Маоче.Ja nisam iz Sarajeva.
Realno gledajući banda su i oni tamo, ali Srbija i Srpska vode bar 10 golova razlike, ako ne i više.
Ti si mentalno iz donje.Ти си ментално из Горње Маоче.
On ne zivi ovde.Ala se menjaju motori kod Vučića...
Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic se bori za Kosovo bolje nego se Milos Obilic i Lazar Hrebljanovic borili. Efektivnije, umnije, sa vise uspjeha.ne..nikada nisam glasao za Demokratsku Stranku niti za te ljude..niti ću glasati..
ali ni za bolesnika Vučića koji je izdao Kosovo i koji liže čma r NATO ubicama![]()
Pa šta objašnjavaš. To se vidi.Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic se bori za Kosovo bolje nego se Milos Obilic i Lazar Hrebljanovic borili. Efektivnije, umnije, sa vise uspjeha.
okGospodin Predsednik Aleksandar Vucic se bori za Kosovo bolje nego se Milos Obilic i Lazar Hrebljanovic borili. Efektivnije, umnije, sa vise uspjeha.
A smeta mu iz daljine?On ne zivi ovde.
Ujedinjenje, ali nikako pod avovicima.... Nego pod dinastijom Karađorđević.![]()
Još samo nismo bili dvorske lude!Како грађане да претворимо у поданике,
дал ће пристати ??
Siguran put za dobijanje besplatnog bombardovanja i osiromašenog uranijuma.Posle toga, ovo:
![]()
Pa to postoji sada, a bombardovanja nema. I Srbija, i Srpska i Crna Gora su državni entiteti koji postoje. Srpska i Crna Gora imaju srpsku vlast, Srbija doduše izdajničku. Ali u Srbiji se ne može sprovesti rasrbljavanje, tako da će izdržati izdajničku vlast.Siguran put za dobijanje besplatnog bombardovanja i osiromašenog uranijuma.
ovako samo turcin prica...He he...ne idu u zvaničnu posjetu, već kao turisti.
upravo ovakoJedva čekam da ih vidim na granici kako stoje sa pasošima u redu.
Kakva je to srpska vlast u Crnoj Gori? U Crnoj Gori postoji crnogorska, NATO vlast, nikakva srbomanska tiranija i srpski svijet.Srpska i Crna Gora imaju srpsku vlast, Srbija doduše izdajničku.
Veruj montenegrinima ako ne veruješ meni!Kakva je to srpska vlast u Crnoj Gori? U Crnoj Gori postoji crnogorska, NATO vlast, nikakva srbomanska tiranija i srpski svijet.
Ти ниси у Бања Луци?A smeta mu iz daljine?
Verovatno misli da je i tamo na zapadu slaba platežna moć "zbog vlasti u Srbiji"...
Nek se reguje na njihov forum i nek optuži njihovu vlast (baś toliko nije hrabar) pa da vidi šta je demokratski službeno po IP adresi i SIM kartici