Zašto Vučić dve+ godine za redom izbegava dolazak u Banja Luku i uopste u Republiku Srpsku na proslavu Dana Republike 9. Januara?

Da li je predsednik zarobljen, kidnapovan...
Treba li da posaljemo @Jugoslav Čvarak da ga oslobodi?

...
Da li si čitao Podrumi Vatikana? Lektira kao za pdf teorije zavere, krajem XIX veka se u Francuskoj među katolicima proneo glas da je papa kidnapovan i da ga otmičari drže negde zatvorenog, naravno, počelo je i prikupljanje novca za otkup…

...

Jedan autorski osvrt...

Dakle, odkako je nelegalni i od Saveta bezbednosti UN nepriznati tzv Visoki predstavnik, Švabo Kristijan Shmit, proglasio taj dan "neustavnim", a mislim cak i koju godinu pre...Vucic ne dolazi na proslavu 9. Januara...
Iako bi tim dolaskom mogao dodatno da pegla i bilda rejting i ego...ali jok...kao da mu je neko od stranih gazda zapretio...:think:

Inace, Srbi u RS kao i Savet bezbednosti UN ne priznaju Švabu Kristijana...ali ga je Vucic primio i priznaje ga...

I sad je vec providno i simptomaticno da jednako kao sto izbegava potencijalne susrete sa Putinom...tako isto izbegava i da bude u Republici Srpskoj na Dan Republike 9. Januara. Ocigledno mu gazde iz americke ambasade ne daju...vezu ga kao kera...k nozi...

U zamenu, on posalje sve ostale pajace, da peglaju njegov izostanak..., ali on ne dolazi...evo vec koja godina zaredom... :ceka:

...

Ranije se na ovom forumu, a sad se pripoveda plus mladi ne veruju, praktikovalo da temu o nekoj stranci ili političaru pokrene neko ko je makar simpatizer.
Danas, valjda zbog svojih kvaliteta, opozicioni smarači iz raznoraznih pelcer stranaka matične DS (člankovita glista) otvarajjuu teme o drugima tobož huleći ih.
Ali neka je svakom na obraz najčešće onaj donji.

Što se pitanja tičle - Vučiću se ne jedu ćevapi
Ja znam da "nisi Srbin" ako ne srokaš 30 komada ali dajte, šta sutra radi Bosanac - spava i sanja tople ćevaoe
A Vučić mora da radi
e zato
:D

ma opušteno, bate, ne moram da botujem, meni ravno do sandžaka...kosovo samo zasviraj i za pojas zadeni.
ma da vi samo iznosite mišljenja a svi koji se ne slažu su botovi
ja da sam bot imao bih direktive kad i kako da pišem
a bilo bi i para

И ове као и прошлих година рођендану Српске је присуствовала бројна делегација из Србије, Углавном вршиоци највиших дужности у источној српској држави. Деђурног "злоће", мислим на Вучића наравно, нема годинама током тог свечаног дана. Што су примијетили они оптерећени дежурним "злоћом" и који "смију" то примијетити за разлику од ботова другопсрбијанских политичких опција на крсти који то неће примијетити јер је у схватању тих поплитичких опција, слугерања непријатеља српства,Српска нешто грешно, геноцидна твоиревина, па би то био + дежурном негативцу.

Зашто Вучића нема у Бањој Луци поводом рођендана Српске, немам појма, нека га питају ти које то сврби. Но тај дежурни "злоћо" (Вучић: Срећан ти рођендан Републико Српска) је честитао грађанима Српске Дан Републике. А како мнаписах, у Бањој Луци је ту бројна делегација из Србије, и премијер и бројни министри су ту да увеличају тај дан.

Но да ли је ико икад од лидера другосрбијанског блока опозиције био тих дана у Српској како би својим присуством увеличао тај дан? Ико икад свих ових година. Нестор се не рачуна јер он не приопада другосрбијанском него пшатриотском блоку опозиције. Није. Нико никад.
Ајд што од лидера другосрбијанског блока опозиције нико ових дана није посјетио Српску да својим присуством увелича овај дан. Разумикјемо, на овакве дане који нису по вољи западним амбасадама бјеже од Српске ко ђаво од крста. Али да ли је ико из тог другосрбијанског блока опозиције упутио барем честитку грађанима Српске поводом Дана Републике? Барем честитку. Није, ни не помињу то, за њих је рођенфан Српске забрањена тема јер ако кажу коју афирмативну о рођендану Српске, замјериће се својим газдама, ако би се попут невладинића шлихтали наредбодавцима кроз клевете и осуде упућене Српској, разоткрили би која су олош и огадили еодољубиво оријентисаном бирачком тијелу у Србији.,

Не пада снијег да прекрије бријег, него да свака звјерка покаже свој траг.

И ове као и прошлих година рођендану Српске је присуствовала бројна делегација из Србије, Углавном вршиоци највиших дужности у источној српској држави. Деђурног "злоће", мислим на Вучића наравно, нема годинама током тог свечаног дана. Што су примијетили они оптерећени дежурним "злоћом" и који "смију" то примијетити за разлику од ботова другопсрбијанских политичких опција на крсти који то неће примијетити јер је у схватању тих поплитичких опција, слугерања непријатеља српства,Српска нешто грешно, геноцидна твоиревина, па би то био + дежурном негативцу.

Зашто Вучића нема у Бањој Луци поводом рођендана Српске, немам појма, нека га питају ти које то сврби. Но тај дежурни "злоћо" (Вучић: Срећан ти рођендан Републико Српска) је честитао грађанима Српске Дан Републике. А како мнаписах, у Бањој Луци је ту бројна делегација из Србије, и премијер и бројни министри су ту да увеличају тај дан.

Но да ли је ико икад од лидера другосрбијанског блока опозиције био тих дана у Српској како би својим присуством увеличао тај дан? Ико икад свих ових година. Нестор се не рачуна јер он не приопада другосрбијанском него пшатриотском блоку опозиције. Није. Нико никад.
Ајд што од лидера другосрбијанског блока опозиције нико ових дана није посјетио Српску да својим присуством увелича овај дан. Разумикјемо, на овакве дане који нису по вољи западним амбасадама бјеже од Српске ко ђаво од крста. Али да ли је ико из тог другосрбијанског блока опозиције упутио барем честитку грађанима Српске поводом Дана Републике? Барем честитку. Није, ни не помињу то, за њих је рођенфан Српске забрањена тема јер ако кажу коју афирмативну о рођендану Српске, замјериће се својим газдама, ако би се попут невладинића шлихтали наредбодавцима кроз клевете и осуде упућене Српској, разоткрили би која су олош и огадили еодољубиво оријентисаном бирачком тијелу у Србији.,

Не пада снијег да прекрије бријег, него да свака звјерка покаже свој траг.
Ti bi se malo igrao, pa se malo ne bi igrao...:cool:
Kad je sve potaman i kad ti neko veliča sliku o hegemonizmu, onda je sve u redu, ali čim nešto u slici ne štima, krivi su, paz krojnice "drugosrbijanski botovi"! :P
Pwhahahaa....
"Dežurni zloćko" zvuči tako neutralno i neodređeno, dugotrajno i minucionzno udešavano, kao skamenjeno praistorijsko gowno.:cool: :mrgreen: :hahaha:
Interesuje me, jeste li prvo isprobavali tu krasnu sintagmu, kako zvuči na jeziku, ovako, kakvoga je ukusa?z:lol::malav:
A jedina definicija bota je da on isključuje mišljenje i individualnost, te i uvide povezane sa tim ljudskim osobinama, podrazumevajući jednoumni centar svoje moći, na koji ne treba posebno ukazivati...svima živima, tj. izvan botovskog korpusa, pogotovo "drugosrbijanskim..."štagod! z:lol: je, naime, jasno da je to... "dežurni zloćko"...:zcool:...ijao, ljubila ga majkaz:D:hahaha:Eh, botovskih li dilema šta je "prvo", a šta "drugo"... Ne poželeti nikome. :zcool:

Back