nataliee07
Zainteresovan član
- Poruka
- 189
ja nemam komplekse,i ja sam u sushtini jedna veoooooma srecna osoba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da imas kad si zensko!!!
A sta bi ti par handlebarsa?
![]()
Mada sto bi cig... pardon pripadnici Romske nacionalne manjine rekli: "Zena baz brci, ko supa bez rezanci."
Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
![]()
Kompleksi oko izgleda?
Zaista takve ljude ne shvatam![]()
bRATE JA NE KAPIRam,,, dANAS DOBIJEM DVE 5 U SKOLU STO SE RETKO DESAVA A MOJ DRUG 2 I DANAS CAK NIJE NI HTEO DA PRICA SAMNOM. BRATE NJEMU STVARNO IZGLEDA KOMPLEKSI RADE!!!! A juce smo bili ok..
Realno se ne zna šta je gore - da imaš kompleks više ili niže vrednosti.
Ne mora da znaci,grozno je i to kada potcenjujes samog sebe.....
Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak
Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red
![]()
Ali barem ne nanosis povrede drugima, kako fizicke tako i psihicke
A i ja potcenjujem sebe samo u vezi nekih popularnijih devojaka...iako ne bih trebao posto sam imao nekoliko takvih...jednostavno im ne prilazim dok one ne pridju, samo zbog tog komplexa...![]()
Da,ali zato ubijas samog sebe svojim razmisljanje....o tome ne vredi raspravljati uopste,jer je i jedno i drugo grozno....
Mislim da trebas da rascistis sam sa sobom sto se tice tog komplexa....ako si vec bio sa nekim popularnim devojkama ne vidim razlog zasto bi imao komplex,osim toga ti si muskarac,i bolje je da ti prvi pridjes toj devojci,pa ako dobijes ispalu....***,nije ni prva ni poslednja....![]()
Ja ispaljujem sve redom.....
Ali mi je nekako draze kad je decko onako pun sebe, misli da je bog, pridje mi onako zagrejan, i ja krenem ....sa mojim taktikama....hihihihihihi
Pokunja jadan...