KOMPLEKSI :)

Ма, ја немам комплексе.
Имам само ,,трипове'', као што неко рече, све пролазно. Никад ме није неки трип држао дуже од месец дана. Ма, пубертет...

Normalno da imas kad si zensko!!!

A sta bi ti par handlebarsa?

moustache2_edited-785381.JPG

Mada sto bi cig... pardon pripadnici Romske nacionalne manjine rekli: "Zena baz brci, ko supa bez rezanci."

jao gledaj je na sta lici ko da joj se neko posrao na facu xaxaxa :hahaha:

Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim:lol:), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak:sad2:Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red:(

Eeej kad sam frizerki rekla koliko mi je godina ona je rekla:"A ja sam mislila da si ti 7-8 razred osnovne!":lol::eek:

To ce ti kasnije biti samo prednost:D

bRATE JA NE KAPIRam,,, dANAS DOBIJEM DVE 5 U SKOLU STO SE RETKO DESAVA A MOJ DRUG 2 I DANAS CAK NIJE NI HTEO DA PRICA SAMNOM. BRATE NJEMU STVARNO IZGLEDA KOMPLEKSI RADE!!!! A juce smo bili ok..

Ne mora da znaci,grozno je i to kada potcenjujes samog sebe.....

Ali barem ne nanosis povrede drugima, kako fizicke tako i psihicke;)

A i ja potcenjujem sebe samo u vezi nekih popularnijih devojaka...iako ne bih trebao posto sam imao nekoliko takvih...jednostavno im ne prilazim dok one ne pridju, samo zbog tog komplexa...:neutral:

Moj glavni komplex je to shto izgledam mnogo mladje u odnosu na moje vrshnjake (a većina mojih vrshnjaka izgledaju k'o da imaju 20 i vishe godina):imam baby face, niskog sam rasta-162 eventualno 163 (a mozhda i nisam-ne mogu da procenim:lol:), imam 15 godina, a smatram da izgledam k'o 11-godishnjak:sad2:Jedno vreme sam bila iskomplexirana zbog svoje kovrdzhave kose, pa me nervira to shto mi se nokti stalno ljushte i lome, to shto imam zanoktice...Volela bih zaista da se malo dovedem u red:(

Ja bih volela da izgledam mladje....ne znam zasto,ali to mi je teko slatko.....iskreno,ne svidja mi se to sto izgledam starije,nemam nista od toga,sem da kad budem imala 50god.:( izgledace kao da imam 60god..............

Ali barem ne nanosis povrede drugima, kako fizicke tako i psihicke;)

A i ja potcenjujem sebe samo u vezi nekih popularnijih devojaka...iako ne bih trebao posto sam imao nekoliko takvih...jednostavno im ne prilazim dok one ne pridju, samo zbog tog komplexa...:neutral:

Da,ali zato ubijas samog sebe svojim razmisljanjem....o tome ne vredi raspravljati uopste,jer je i jedno i drugo grozno....

Mislim da trebas da rascistis sam sa sobom sto se tice tog komplexa....ako si vec bio sa nekim popularnim devojkama ne vidim razlog zasto bi imao komplex,osim toga ti si muskarac,i bolje je da ti prvi pridjes toj devojci,pa ako dobijes ispalu....***,nije ni prva ni poslednja....:super::mrgreen::mrgreen:

Da,ali zato ubijas samog sebe svojim razmisljanje....o tome ne vredi raspravljati uopste,jer je i jedno i drugo grozno....

Mislim da trebas da rascistis sam sa sobom sto se tice tog komplexa....ako si vec bio sa nekim popularnim devojkama ne vidim razlog zasto bi imao komplex,osim toga ti si muskarac,i bolje je da ti prvi pridjes toj devojci,pa ako dobijes ispalu....***,nije ni prva ni poslednja....:super::mrgreen::mrgreen:

U pravu si....limebo ako dobijem ispalu od sad:D:D:D

Ja ispaljujem sve redom.....
Ali mi je nekako draze kad je decko onako pun sebe, misli da je bog, pridje mi onako zagrejan, i ja krenem ....sa mojim taktikama....hihihihihihi
Pokunja jadan...

Ja ispaljujem sve redom.....
Ali mi je nekako draze kad je decko onako pun sebe, misli da je bog, pridje mi onako zagrejan, i ja krenem ....sa mojim taktikama....hihihihihihi
Pokunja jadan...

Ja sam ispaljivao sve redom dok sam bio mladji, ali sam se opametio posto nijedna posle nije smela da mi pridje da ne bi popila ispalu:lol: :lol:

Sad ispaljujem samo poneke...one koje nisam smeo ili koje su gaborke...:mrgreen:

Back