Electra:
@ Moon Child:

Nemoj... Ne znam... Ti se meni bash svidjash takva kakva si, a 1. ne znam te lichno, i 2. nisam jedina koja ti je to ovde rekla, chak naprotiv! Znam da ne postoji nikakav charobni shtapicj kojim bih mogla da zamahnem i da te oslobodim tvojih 3pova (ustvari... to uopshte nije losha ideja :shock:

), ali... please, nemoj tako da se osecjash... Znash i sama da mnogo vredish... Dobro, mozhda je sluchaj kao kod mene: znam to ,,teoretski'' ali, u praxi... malo je tezhe... Ne znam... U svakom sluchaju... seti se uvek, kad zapadnesh u down, da ima bash mnooooogo ljudi koji te ne bi menjali, chak i ako bi ti sebe samu! :wink:
Kazhesh da imash chudan smisao za humor koji malo ko kapira... Pa, meni je bar sve smeshno!

Nek' te to ne brine... 8)
jao...8) hvala ti puno za te reci.....

ops: :wink: ali kao sto i sama kazes..nece me to osloboditi mojih tripova....moram sama da ih se oslobodim :wink:
i meni je sve smeshno
e kad smo kod toga da nam je sve smeshno-nekim mojim prijateljima je to pocelo sve vise i vise da smeta
u fazonu 'mozes li ti jednom u zivotu da budes ozbiljna i da se ne kezis?' ...a ja jesam ozbiljna samo sto se pri tom
sta cu...plus,imam veeelike probleme na casovima zbog smejanja....prosli put kad me nemica prozvala da odgovaram ja nisam mogla da procitam lekciju koliko sam se smejala...bilo je otprilike ovako:
" hahahah nastavnice hahahaha izvinite hahahahahaha molim vas hahahahaha ali ja..hahahahaha ne mogu hahahahaha ja hhahahaha da prestanem hahahaha da se hahahahah smejem hahahaha izvinite hahahaha "
srecom zena me je samo pogledala kao mentalnog bolesnika i rekla 'Molim te napusti cas i sredi se...'

i sto je najveca fora pitaju me posle ovi iz odeljenja-zasto si se smejala? a ja kazem...'onako'

i svi nesto u stilu 'debil'

(ne misle oni nista lose,meni je to kompliment

)...
eh sad ovo sto sam gore napisala nema veze s temom,ali sta da se radi...
@Tinar-e da....sto mrzim to kad sam ironichna/sarkastichna a svi shvataju ozbiljno :shock: bas umem da istripujem ljude ponekad tako...ili kad lupim nesto(kao i uvek)a oni misle da je stvarno tako :shock: