KOMPLEKSI :)

Uh... puna sam komplexa :(
Ne smem sve ni da ih nabrajam... nema dovoljno mesta... mislim, mogla bih, ali mislim da bih prouzrokovala pad Foruma... :? :lol:
I uglavnom se odnose na fizichki izgled... Ne, nije da sam ja neki akrep... :? valjda... :shock: Ali vishe ja to onako sama utripujem... Recimo, imam komplex klempavih ushiju i zato nikad, ali nikad, ne vezhem kosu... :? I naravno, ljudi iz moje okoline vecj odavno su me pitali zashto nikad ne vezhem, i ja sam uvek neshto loopala, kao, ne volim, najvishe volim da pustim, ali poshto su me svi sad u drugom pocheli da MOLE da jednom dodjem u shkolu svezane kose, ja sam im lepo rekla: ,,Znate shta, ljudi, ja imam klempave ushi.'' I tako... planiraju da me napiju na maturskoj vecheri :P i svezhu mi kosu :P Danas mi je jedna drugarica samo malo podigla, ja sam poludela... :oops: a ona kazhe da uopshte nemam klempave ushi... :?: Svashta...
Onda... ne svidjaju mi se moji prsti na rukama, kao i nokti... jao, mrzim svoje nokte! :( Moja mama ima lepe, fine, zhenske nokte, a tata grozne shiroke... i samo ja mogu da budem takav baxuz da povuchem na tatu... Shmrc... Kad sam doshla u srednju shkolu, skontala sam da vecjina devojaka u mom odeljenju ima takve nokte i to mi je bilo baaaash chudno, ali od nedavno sve one pushtaju nokte pa im izgledaju bash leeeepo! :( A ja nemam zhivaca da pushtam nokte, smetaju mi, ne mogu ja to da odrzhavam... A josh se i jako lako lome i pucaju... zimi su mi ruke ochaj, suve, koliko kreme moram da upotrebljavam :x o zanokticama da ne pricham :x ma zimi me bude blam da ispruzhim ruke... :(
To je tek poneshto... A kazhem vam da ih ima mnogo :( i ne znam kako da ih se oslobodim :(
A shto se tiche unutrashnjih osobina... Pa, neko je spomenuo da ne voli to shto ne ume da kazhe NE. Tako nekako se i ja ponekad osecjam. Jer, kao shto dosta vas zna, ja sam prilichno dobar uchenik, i naravno da me svi mole za (ili, cheshcje, trazhe) pomocj, da im uradim ovo, ono, da pomognem na kontrolnom, ili uradim kontrolni, da napishem lektiru :shock: iz engleskog :shock: i ja prosto ne umem da kazhem NE. Plashim se da cje ljudi misliti da sam sebichna, i onda teshim sebe: ma, to je ionako tebi piece of cake, shto da ne uradish kad mozhesh... E, ali fazon je u tome shto meni zaista nije sve piece of cake, i to mnogi ne shvataju, ne shvataju da meni ne pada sve s neba i da i ja (pogotovo ja) moram da sednem, radim, zagrejem stolicu... a neko to od mene dobije gotovo :x Ufffff :roll: Mislim, ja sam uvek za to da pomognem nekome, ali shta je previshe, previshe je :evil:

ma, meni su se oklempavile usi od naocara.. well, sta da se radi..
hm, nokti, isti ko tatini, i na rukama, a pogotovo na nogama!! man!! ali, boli me uvo za nokte, samo ih nalakiras u crno, i nema da su ruzni..
e sad to za suve ruke.. pa, ti bar koristis kremu! ja ne volim bilo kakve kreme, labela, ruzeve, ma bilo sta tog tipa.. pa ja mrzim da mazem ruke, pa najgore kad pocne krv da mi curi.. uf, uf

Е,кад већ споменусте нокте... :roll: Имам исти проблем...не грицкам их ,али су очајни и колико год их пуштала они неће да расту. :evil: Све моје другарице имају леп облик и дужину ноктију..за разлику од мене наравно :roll: :roll: :roll:

Back