bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
ufff... nemoj, molim te*november rain*:zna Milena shta govori...da, da... (8 (8
ops: dobicu neki komplex...
Pp(pored ovih postojecih
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ufff... nemoj, molim te*november rain*:zna Milena shta govori...da, da... (8 (8
ops: dobicu neki komplex...
Pp
)Keeper:LPhoklica:
c c c
ocjesh sliku kao dokaz?Pp
Keeper:uuuuu
zhenske pochele da prichaju o velichinama 8)
ovo postaje zanimljivo .....
Pp ja sam nosila protezu
pa nema vise... je l' to znaci da me sreca napustila?
mozda... really??aj bas cu da se izmerim...Keeper:Moon Child:p ozbiljno....ako sam pre 2 meseca imala 167 valjda sam do sad jos malo porasla 8) :wink:bleach:ozbiljno? :shock:Moon Child:ja sam 168-170 i ne smeta mi![]()
nisam znala da si toliko visoka...
jao... p da! 8)
pichi taj estrogen, a?Pp
daj bwe, ne mo'sh ni santimetar mesechno izrasti sve i da se kljukash hormonima![]()

zasto mi je ovo ~really~ zvucalo kao DonkijevoMoon Child:really??aj bas cu da se izmerim...![]()
are we there yet? ~yes~ REALLY??? ~no~
Ppbleach:zasto mi je ovo ~really~ zvucalo kao DonkijevoMoon Child:really??aj bas cu da se izmerim...![]()
are we there yet? ~yes~ REALLY??? ~no~
Pp
ne znam....
pa tesi!Keeper:Tinar:Nemoj da se podsmevash!!!!
nego shta da radim?
PpPpppa zbog cega bi zvao nepoznate?!Master_Chief:Ebote imam komplex od telefona,mrzim da zovem nepoznate...sve bih ucinio samo to da izbegnem...
Keeper:daj bwe, ne mo'sh ni santimetar mesechno izrasti sve i da se kljukash hormonima![]()
Pa kad nekoga treba prvi put da zoves a ne poznajes osobu...miss:a zbog cega bi zvao nepoznate?!Master_Chief:Ebote imam komplex od telefona,mrzim da zovem nepoznate...sve bih ucinio samo to da izbegnem...![]()
:? Ovo mi nije u potpunosti jasno? Mislish uopshte nepoznate kao pizza i to, ili ...?Master_Chief:Pa kad nekoga treba prvi put da zoves a ne poznajes osobu...miss:a zbog cega bi zvao nepoznate?!Master_Chief:Ebote imam komplex od telefona,mrzim da zovem nepoznate...sve bih ucinio samo to da izbegnem...![]()
Crazy_creature:Ne,recimo nekog sa chata... Pa bi bio red kao da se po prvi put chujete...Znam,i ja imam takve komplexe... (((:

Master_Chief:Pa kad nekoga treba prvi put da zoves a ne poznajes osobu...miss:a zbog cega bi zvao nepoznate?!Master_Chief:Ebote imam komplex od telefona,mrzim da zovem nepoznate...sve bih ucinio samo to da izbegnem...![]()
winnetou:...izrasla sam ko konjina...
Pp
i svezhu mi kosu
Danas mi je jedna drugarica samo malo podigla, ja sam poludela...
ops: a ona kazhe da uopshte nemam klempave ushi...
Svashta...
Moja mama ima lepe, fine, zhenske nokte, a tata grozne shiroke... i samo ja mogu da budem takav baxuz da povuchem na tatu... Shmrc... Kad sam doshla u srednju shkolu, skontala sam da vecjina devojaka u mom odeljenju ima takve nokte i to mi je bilo baaaash chudno, ali od nedavno sve one pushtaju nokte pa im izgledaju bash leeeepo!
A ja nemam zhivaca da pushtam nokte, smetaju mi, ne mogu ja to da odrzhavam... A josh se i jako lako lome i pucaju... zimi su mi ruke ochaj, suve, koliko kreme moram da upotrebljavam :x o zanokticama da ne pricham :x ma zimi me bude blam da ispruzhim ruke...
i ne znam kako da ih se oslobodim

Bliznakinja:Crazy_creature:Ne,recimo nekog sa chata... Pa bi bio red kao da se po prvi put chujete...Znam,i ja imam takve komplexe... (((:
Нису то комплекси ...то су трипови![]()

Kmee
Meni su se oklempavile ushi od rodjenja...
Klempave ushi su odraz inteligencije... tako kazhe moja mama.
E, blago meni... 

Све моје другарице имају леп облик и дужину ноктију..за разлику од мене наравно