KOMPLEKSI :)

DejanB:
Ja npr imam jako nisko misljenje o sebi, ima li jos neko da ima ili je imao takav problem>>> Kako se to leci????

Ja nemam komplekse,ali apsolutno nikakve.Ne znam,mislim da nisam narcis,(verujte ja znam mnogo gore od sebe),ali jednostavno volim i postujem sebe.Znam koliko vredim,isticem svoje lepe osobine,ponasam se sigurno u sebe i samouvereno, sto u stvari i jesam, i onda te jednostavno svi prihvataju,sak im se onda i tvoji nedostaci svidjaju,ili ih cak drugi i ne primecuju.Dakle u tome je stvar,verujete u sebe,budite i delujte samouvereno,i svaka devojka moze da bude lepa,jer svaka negovana zena je lepa zena.Budite jedinstveni,verujte pali,celog zivota sam takva.p0z! :roll: :twisted:

miss:
Bliznakinja:
Ја (као и већина на овом форуму) имам комплексе због висине."Висока" сам само 160,ако толико и имам :P :cry: Иначе сам била искомплексирана што сам превише мршава,али у последње време сам се мало угојила и сви ми кажу да ми супер стоји :D ..Бар нисам ко' анорексична :P
Е,и имам комплексе због свог осмеха..уопште ми се не свиђа,јер имам раздвојене предње зубиће :cry: А сви прво гледају осмех..кме :cry: :cry:
meni je to bas slatko kad neko ima! :wink:

Ех..није свима слатко,на жалост... :(

Ja ne volim osobe koje su previshe samouverene ili se bar tako ponashaju. To mi je sra*nje. Znam jednu devojku iz Bara koja je doshla jedno vreme u Bg, i mi izlazili sa njom, a ona... Uzas!!! Stalno pricha kako je u nekoj modnoj agenciji, kako je svi traze... Mnogo smara!!! I imam jednu u odeljenje, slatka devojka ali je veliki egoista i narcis. Stalno pricha kako su svi zaljubljeni u nju, nikad nishta "ruzno" ne kaze o sebi!!! Ja se krecem u drushtvu gde svi lechimo komplekse :D Mislim da ljudi koji otvoreno prichaju o svojim nedostacima i koplexima, nisu toliko iskomplexirani.

Haha, ja sam chula za onu izreku ko ima razdvojene prednje zube imacje para... ((((:
Ai stvarno, nije im fora... a ko ima klempave ushi? On... je dambo,a? :lol: Jbg,sad se setih tog komplexa.... :shock: :shock:

Back